Konya Akciğer Hastalıkları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Dr. Nazmi Mutlu Karakaş - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Dr. Nazmi Mutlu Karakaş

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Ankara

Juvenil Romatoid Artrit, Üşütme, Sepsis Yenidoğan işitme taraması, Transözofageal ekokardiyografi (töe), Çocuklarda astım

Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi  Yukarı Bahçelievler, Mareşal Fevzi Çakmak Cd. No:45, 06490 Çankaya/Ankara, Turkey 
Konya Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesı  Esentepe, Hacı İzzet Baysal Yunak Devlet Hst., 42530 Yunak/Konya, Turkey 
Dr. İsmail LEVENDOĞLU - Göğüs Cerrahisi

Dr. İsmail LEVENDOĞLU

Göğüs Cerrahisi, Konya

Kansızlık (Anemi), Yaralanma, Pıhtılaşma Bozuklukları Dekalsifikasyon(kalp kapakçıkları hastalıkları tedavisinde), Radyofrekanslı ablasyon, Torakotomi

Konya Numune Hastanesı  Yeni Şehir, 42060 Selçuklu/Konya, Turkey 
Uzm. Dr. Muzaffer Nazım REİSOĞLU - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Uzm. Dr. Muzaffer Nazım REİSOĞLU

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Konya

Erken Ergenlik Problemi, İdrar Kaçırma, Lyme Hastalığı (Borreliosis) Aşı takvimi, Yeni doğan, Kalp derinliklerinin kapalı yöntemle kapatılması

Konya Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı(S)  Konya Eğitim ve Araştırma Hst., 42090 Meram/Konya, Turkey 
Dr. Suat Kiriş - Göğüs Hastalıkları

Dr. Suat Kiriş

Göğüs Hastalıkları,Tüberküloz, Allerjik Hastalıklar, Konya

Büyüme Ve Gelişme Problemleri, Göğüs Ağrısı, Emboli Transtorasik iğne aspirasyonu, Torasentez, Cea(karsinoembriyonik antijen)

Konya Beyhekim Devlet Hastanesi  Beyhekim Mahallesi, Turgut Özal Cd., 42060 Selçuklu/Konya, Turkey 
Ass. Dr. Ahmet İlhan YARARLI - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Ass. Dr. Ahmet İlhan YARARLI

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Muş

Üreterovezikal Darlık, Büyümüş Lenf Bezleri, Zayıflık Yenidoğan işitme taraması, Çocuklarda egzema, Çocuk beslenme bozuklukları

Özel Parkhayat Akşehir Hastanesi  İstasyon Cad. İstasyon Mah. Akşehir, İstasyon, 42000 akşehir/Akşehir/Konya, Turkey 

Sayfa : 1/1 | Toplam 5 kayıt bulundu.

Konya Akciğer Hastalıkları İlgili Sorular

  • Akciğerde fibroatelektazik değişiklik ve parankiminde amfizematö değişiklik

    Merhaba, akciğer tomografi sonucunu aldım. raporda aynen şöyle yazıyor: "akciğer parankiminde amfizematö değiliklik mevcuttur. her iki akciğer apeksinde ılımlı sekel fibrotik değişiklikler izlenmiştir. sağ akciğer orta lob medialinde subsegmental fibroatelektazik değişiklik, fissürde kalınlaşma i... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Gürkan ERTUĞRUL

    Uzm. Dr. Gürkan ERTUĞRUL

    Sayın türkmen, tomografinin ne amaçla çekildiğini bilmiyorum. ancak bulgular geçirilmiş bir hastalığı tarif ediyor. şiddeti ve size yansıması için lütfen hekiminizle görüşün. saygılarımla

  • Modül hak.

    Hocam ben kasım ve subat aylarında topraksız çektirdim sağ alt lyon'da 8mmsol lopta 1-3 ve 4 mm modül tespit edildi son 1senedir hiç enfeksiyon geçirmedim 7-8 sene önce zatürre geçirdim. bu tehlikeli birşeyim . teşekkürler. hülya

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Gürkan ERTUĞRUL

    Uzm. Dr. Gürkan ERTUĞRUL

    Sayın bekdaş, çekilen tomografinizde sağ alt lobda 8mm ve sol lobda 3-4mm lik nodüller saptanmış. ilk tomografiden 3 ay sonra kontrol çekilmiş ve anladığım kadarıyla boyutsal değişiklik saptanmamış. hekiminiz bir risk teşkil etmediğini düşünüyorsa birinci yılında kasım 2018 de bt ile takibinin uyg... Cevabı gör

  • Pönomi zatürre

    Merhaba hocam size sorum hasta 5 ay önce yaşadığı pnömoni (zatürre) tanı ve tedavisi akciğerlerinden bir hafta içinde 4 defa sıvı alındı. ve şu anda günde 5 defa nargile, iki paket sigara içer. bide hafta da bir yada iki defa bira içiyor öksürük var yapma dediğimiz halde bizi hiç dinlemiyor sürekli... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Altta yatan hastalık neyse o bulunmalı

  • Pnömonş (zatürre)

    Merhaba hocam size sorum eşim 5 ay önce yaşadığı pnömoni (zatürre) tanı ve tedavisi akciğerlerinden bir hafta 4 defa sıvı alındı. ve şu anda günde 5 defa nargile içer günde iki paket sigara içer bide hafta da bir yada iki defa bira içiyor yapm dediğim halde beni hiç dinlemez spora gidiyorum iyi o... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Prof. Dr. Demet KARNAK

    5 ay süren bir zatürre olmaz ya altta başka bir hastalık var o bulunmalı (verem ya da tümörler gibi)

  • Epilepsi kriz

    Eeg ve emar cektirdik sonuclar temiz cikti konyada bir noroloji uzmanina goturdum 3. tekrarinda cocugu kurtaramayiz dedi bizi korkuttu bitkisel surup verdi ve aradan birbucuk yil gectikten sonra tekrarladi simdi marmarara universitesinde tekrar noroloji uzmanina gittik depakin surup yazdi ama gene t... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Canan YILDIRIM

    Uzm. Dr. Canan YILDIRIM

    Depakin altında %95 olmaz tekrar olsa bile daha hafif geçer zaten 5 dk altı nöbet çocuğa hiç zarar vermez ben sadece ateşli dönemde bir tablet kullandırıyorum sürekli her gün ilaç yerine görüş ve değerlendirme isterseniz 05322600334’den randevu alın göreyim çocuğu

  • Kanser hastası

    Merhaba. bi yakınım 3 yıldır rahim ağzı kanseriydi şu an metastatik akciğer kanseri. 3.5 ay önce ciğerinden su alınmıştı, o günden sonra toparlanamadı. sıvıyı çeken doktor pudra bastığını bi daha sıvı birikmeyeceğini söylemişti. pet ct de akciğerde iri ve düzensiz yayılma olarak tümörlere rastlandı.... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Kadri ALTUNDAĞ

    Prof. Dr. Kadri ALTUNDAĞ

    Çok gecmiş olsun. ben meme kanseri uzmanıyım

  • Çapraz bağ ameliyatından sonra oluşan kas ağrısı

    Hocam iyi günler ben gaziantep’te 5 gün önce çapraz bağ ameliyatı oldum doktorum ameliyattan 6 saat sonra koltuk değnekleri olmadanda basabileceiğimi söyledi bugün 5.günüm basıp yürüyebiliyorum fakat kaslarımda ağrı oluşmaya başladı sizin görüşleriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederim saygılar...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Mustafa YEL

    Prof. Dr. Mustafa YEL

    Ameliyati yapan dr nuzla gorusun dizinizin durumunu bilmiyorum eklem ici kanama olabilir

  • Balgamda kan

    Hocam merhaba gecen hafta balgamimda nokta seklinde az kan vardi ertesi gun kalktigimda bogazim agriyordu (gun icinde gecip sabah kalktigimda yine oluyo) kan ertesi gun daha az geldi ve suan yok sizce doktora gitmeliyim onemli bir sey varmidir? bide 16 yasindayim sigara kullanmiyorum cok endiseliyor... devamı

    Doktor Cevabı:
    Uzm. Dr. Recep DODURGALI

    Uzm. Dr. Recep DODURGALI

    Balgamda kan gelmesi çok basit nedenlerden olabildiği gibi bazen çok önemli bir hastalığın belirtisi de olabilir.bir göğüs hastalıkları uzmanına başvurarak akciğer grafisi çekilmesi uygun olur. selamlar.

  • Bilgisayarlı tomografi şart mı?

    Hocam merhaba esim ankilozan spondilit hastalığı için takip altında. kontrol için çekilen röntgen filminde akciğerinde 1,15 cm büyüklüğünde solid ve düzgün kenarlı bir nodül olduğu tespit edildi ve toraks bt tetkiki istendi. şuan gebelik şüpheside olduğu için tomografiye giremedi. yapılacak işlem sı... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Gebede mr çekilebilir kistik solid ayırt edilmei için bu şart karın bölgesi girmez mra ve radyasyon riski yoktur. ama doguma 3 ay kaldıysa beklenir dogumdan sonra pet çekilir.

  • Tüberküloz

    Hocam merhaba 4 pozitifli ağır verem hastalığı geçirip altı ay hastaneded yatarak tedaviyle düzelen hastamızın ilaç tedaviside beş ay önce bitti. şu an durumu iyi toparlandı. fakat içki ve sigara kullanımı var. bu durumda bu hastalık vverem olarak tekrarlarmı veya başka bir akciğer hastalığına dönüş... devamı

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Prof. Dr. Demet KARNAK

    Tekrarlayabilir ve akciğer kanserine de dönüşebilir. bu hastalıktan sonra kötü alışkanlık olmasa bile oluyor çünkü