Bilecik Ailesel Akdeniz Ateşi (Fmf) Doktorları

Doktor Bul, Randevu Al, Yorum Yap ve Yorum Oku

Ass. Dr. Gökhan GÖRÜNMEZ - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Ass. Dr. Gökhan GÖRÜNMEZ

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

İsilik, Otozomal Resesif Polikistik Böbrek Hastalığı, Nazofarenks Gelişimsel bozuklukların erken tanısı, Çocukta gelişimi izleme, Yeni doğan

Ağri Devlet Hastanesı  Fırat Mh., Merkez, Tedaş Yanı, 04200 Ağrı Merkez/Ağrı, Turkey 

Sayfa : 1/1 | Toplam 1 kayıt bulundu.

Hasta Soruları

  • Fmf gen testi

    Mutasyon: mefv geninde c.605 g>a p.r202q heterozigot* fmf klinik bulgular mevcut ve test sonucum.fmf'im diyebilir miyim özgür bey?eğer böyle bir durum var ise randevulu hastanız olarak gelmek isterim.şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Özgür KASAPÇOPUR

    Prof. Dr. Özgür KASAPÇOPUR

    Merhaba, ailesel akdeniz ateşi tanısı klinik bulgulara dayanılarak konulan bir durumdur. genetik analiz tanıda yalnızca yardımcı olur. çocuğu görmekte sonsuz yarar olur. saygılarımla

  • Acil oneri ve yardim

    Hocam annemde ateslenme ve aşırı terleme var. sebebini bulamadılar. ilgilenilmiyor çünkü. lutfen yardım ve oneri..

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Nüket RÜZGARESEN

    Prof. Dr. Nüket RÜZGARESEN

    Merhaba, annenizin ateşlenmesi bir çok nedene bağlı olabilir. bu nedenle ileri tetkiklerinin yapılarak tedavisinin sonuçlara göre planlanması uygun olacaktır. sağlıklı günler.

  • Fmf akdeniz ateşi

    Merhaba nüket hanım biz fmf hastaları olarak facebookda bir sayfa oluşturduk amacımız doğru bilgileri doğru yerden almak bizim buradan maddi bir kazancımız yok allah rızası için yapıyoruz sizden istediğim arkadaşlarımın şikayetlerini size soru olarak vermek sizinde bu şiketlere bir cevap vermeniz...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Nüket RÜZGARESEN

    Prof. Dr. Nüket RÜZGARESEN

    Merhaba yaşar bey, siz ve diğer fmf hastası arkadaşlarınızın bir sorusu ya da sıkıntısı olduğunda tabii ki benimle de irtibata geçebilirsiniz. sağlıklı günler dilerim.

  • Oğlumun test sonuçları cevap

    Üre 36 mg/dl 15 - 36-kreatinin 0.65 mg/dl 0.39 - 0.73-ürik asit 5.2 mg/dl 3.5 - 7.2- alt 25 iu/l < 52---ast 29 iu/l < 52--alp 280 iu/l < 560--ldh 458 iu/l 110 - 295---kreatinin kinaz(ck) 68 iu/l 30 - 200---protein 7.7 g/dl 6.0 - 8.0--albumin 4.6 g/dl 3.8 - 5.4 fibrinojen 402 mg/dl 200 - 400 17 yas...

    Doktor Cevabı:
    Prof. Dr. Oğuz SÖYLEMEZOĞLU

    Prof. Dr. Oğuz SÖYLEMEZOĞLU

    Tek basina ana poziticligi bilgi vermez klinik bulgular ve anaalt grup calismalarinin yapilmasi gerekli