Uzm. Dr. Ülkü DURAKSOY  

Uzm. Dr. Ülkü  DURAKSOY
Teyit edilmiştir.
Bağlantıma Ekle Takip Et Teşekkür Gönder

Branşı

Dahiliye - İç Hastalıkları

İl / İlçe

İstanbul / Büyükçekmece

Meslek Grubu

Tıp Doktoru

Üyelik Tarihi

05.08.2012

Son Giriş Tarihi

09.09.2014 19:52:11

Özel Muayenehane

Dr. Ulku Duraksoy MD.

Buyuksehir Mah. Cumhuriyet Cad. Ekinoks Rezidans E1 Blok No 143

İstanbul / Beylikdüzü

Randevu Hattı
0 (850) 433 40 18

Antalya Anadolu lisesi mezuniyet

 Sonrası Eskişehir Osmangazi Üniversitesi. Tıp fakültesinden mezun oldum Hemodializsorumlu hekimliği eğitimi sonrası TUS sınavında ilk tercihim olan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları bölümünde uzmanlık eğitimine başladım. 600 yatak kapasiteli Türkiye'nin en büyük İç hastalıkları departmanında son iki yılımda baş asistanlık yaptım. bu dönemde Amerika'ya San Diego'ya  giderek immunoterapi eğitimi aldım . Asistanlık eğitimimden bir yıl sonrasında bir yıl süren yine ağırlıklı  Ankara Üniversitesi ve iki ay Eskişehir'de kemik iliği nakli kök hücre nakli eğitimi aldım ve İspanya'da Allicante'de EBMT 'nın düzenlediği kursa katıldım. Yine Uzmanlık  sonrası 2 Endo kurs endokrinoloji kursu ve 3 Tiroiditiniz USG ve paratiroid Doppler USG ıisi kursuna katıldım. İsviçre COLARADO Institude  of Osteopathy de Osteopati kurslarına katıldım. 

Yine her yıl düzenlenen üniversitelerin yurt içi ve uluslararası kurslarına düzenli katılmaya özen gösteriyorum, ilgi alanım özellikle immunoterapi bağışıklık sistemi, kanser metabolizma. Tiroid şeker insulin direnci

Doktor hanım benim şekerim 90 fakat trigliserid 129 kolesterol 222 hdl kolesterol 35,1 ldl kolesterol 161 tahlil sonucum böyle.ben 32 yaşımdayım kilom 76.perhiz ve egzersiz yapıyorum fakat kolesterol hep bu seviyelerde.ilaç gerekli...

ziyaretci-37464 tarafından 13.03.2014 tarihinde soruldu.

Eşim diyatbet hastası tip 1 fakat ağız kokusu benim için sorun oluyo. yani cinsel açıdan bunun için bi çözüm bulunabilirmi. yardımcı olursanız çok sevinirim...

ledeyna83 tarafından 11.03.2014 tarihinde soruldu.

Hocam merhaba asiri yorgunluk bitkinlik var calisiyordum 1 ayda 10 kilo falan verdim doktorq gittim ultrosonla bakti hic bisey cikmadi daha,once guatir testi yaptirmistim normal,cikti neden,olabilir baska nelere baktirmam lazim ? tesekkur ederim...

busedurmaz161616 tarafından 10.03.2014 tarihinde soruldu.

Hocam saygilar ben gecen yilla kadaer oneri uzerine kepekli ekmek yiyordum hemde bol kabizliga ve kolesterola iyi gelir diye ama hep ferritin degerim 10larda cikiyordu kepekliyi birakinca tam bugday yeyice 3 ay icinde feritin 80lere cikt 6ay boyunca ...

ziyaretci-45372 tarafından 09.03.2014 tarihinde soruldu.

Merahabalar mıde bulantısı sıkayetıyle doktora gittim ve ulatarasn cekılemesi gerektıgını soledıler ultrason sonucunda safra kesesi lümenin de 9mm çapında kalkül izlendı ve her iki over boyutları artmış olup içinde milimetrik periferal kistler izlend...

ziyaretci-1324204 tarafından 08.03.2014 tarihinde soruldu.

Ulku hanim merhaba, 3 ay once dogum yaptim. bugun kan testi yaptirdim. sonuclar soyle: wbc: 5,61 plt:259 rbc: 5,21(4,1-5,1 referans araligi) hgb:13,6 hct:41,9 mcv:80,4 mch:26,1 (27-33 referans) rdw: 19 (10,8-15,9 referans) mpv:10,5 (6-10,4 referans) ...

ziyaretci-47833 tarafından 07.03.2014 tarihinde soruldu.

Hocam merhaba annem 77 yaşında. bundan yaklasık 17 gün önce yüz felci geçirdi. kbb uzmanı kortizon tedavisine başladı. yaklaşık 2 hafta sürdü ve tedavi 2 gün önce sonlandı. yüz felci belirgin şekilde düzeldi fakat kortizon kullanmaya başladığından...

ziyaretci-103949 tarafından 04.03.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba annem de guatr cıktı ve aldıgmız ultrason sonucunda parankimde yer yer hipoekoik-kistik mikronodülasyon seçilmektedir görünüm tiroidit açısından anlamlı yazıyor.sağ lopda sınırları seçilebilen büyüğü 13x8 mm boyutunda 3-4 adet santralinde kis...

nly_lke tarafından 02.03.2014 tarihinde soruldu.

43 yaşindayim . 2003 yılında depresyon yaşadım, efexor ve meresa ile iyileştim. 2011 de tip1 şeker çikti. 1 sene önce de hashimoto hipotiroidi çikti. beynimde sallanti hissi de var. beyin mr, eeg ve boyun usg temiz çikti. anti tpo >1300 tsh 116 t3 ...

ziyaretci-1428081 tarafından 01.03.2014 tarihinde soruldu.

Hocam merhaba burun akintisi,oksuruk,halsizlik sikayetlerim nedeniyle 20.02.2014 tarihinde bulundugum yerin acil bolumunde muayene oldum doktorum grip oldugumu soyleyip sadece hemogram kan tahlili istedi tahlilimde diger birimler normal iken lym:sonu...

ziyaretci-1543808 tarafından 27.02.2014 tarihinde soruldu.

Uzun süreli antidepresan kullanımlarında vücudun çeşitli organları zarar görür mü? ( mide, barsak, böbrek, kara ciğer vs.) yaşanabilecek bu tarz sorunlarla ilgili nasıl önlemler alınabilir? teşekkürler...

livorno tarafından 26.02.2014 tarihinde soruldu.

Öncelikle bende bir sağlık çalısanıyım tıbbi sekreterim . bu hafta içinde gözüm şişmeye başladı göz damlası falan kullandım geçmedi allerjik dendi bu seferde avil dekort prednole yüklendim aynı gün nöbette çarpıntım olmaya baişladı satürasy...

nur tarafından 25.02.2014 tarihinde soruldu.

Hocam saygılar evvelkı cevaplarınız ıcın tesekkurler sagolun kontrol altında olan hbac1 5*5 trı g150hdl 41ldl 146 tkoles 22o kolesterol ilaci almak istemiyorum alsam durum degısırmı ne yapayım 10kılo fazşlalıgım var onerınız yokmu bıtkıselde olursa d...

ziyaretci-45372 tarafından 24.02.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba. bizde uzun süredir yüksek tansiyon rahatsızlığı ve şeker hastalığı var.tansiyon bir ara sürekli 19lardaydı fakat şimdi kullandığı ilaçlarla 16 ya 9 lara geriledi. diğer testler normal. en son idrar ve hormon testi yapıldı. katekolaminler id...

ziyaretci-571696 tarafından 23.02.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba hocam benim sorum immunoterapi ile ilgili olacaktı. ms tedavisi ya da en azından ilerlemesini yavaşlatmak adına yeni bir yöntem mevcut mu? teşekkürler....

ziyaretci-1660827 tarafından 21.02.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba dr.hanım.benim sorunum kabızlık.okadar çok dikkat ediyorum yediklerime ama yinede tuvalate çıkamıyorum.kilo almaya başladım.ne yapmam gerekli.teşekkürler....

ziyaretci-1224951 tarafından 18.02.2014 tarihinde soruldu.

Hocam saygılar evvelkı cevabınıza tesekkurler spastık kolon ıcın duspatalın retard gunde 1 adet onerıldı bu hapın onemlı zararı varmı alternatıf tıpla ılgıledınızden bununla ılgılı bıtkısel onerını yokmu dıyabetımde var hbac1 5*8 kabızlıkta cok cekıy...

ziyaretci-82902 tarafından 17.02.2014 tarihinde soruldu.

Iyi günler ben 5 yıldır vitiligo hastasıyım geçen gün haberlerde izledim sizi imminuterapi diye bir tedavi şekli var acaba bunun maliyetini ve iyileşme oranını öğrenebnilirmiyim...

ziyaretci-607313 tarafından 16.02.2014 tarihinde soruldu.

Hocam ben vitamin almak istiyorum.ben 16 yaşında bir lise öğrencisiyim bazen halsiz ve yorgun olduğum zamanlar oluyor.düzenli beslendigimde pek söylenemez.benim sınıf öğretmenim bana pharmaton diye bir ilaç var yorgunluğu ve halsizliği gideriyor dedi...

burak tarafından 15.02.2014 tarihinde soruldu.

Çok yiyorum ama kilo alamıyorum. 180 cm 68 kiloyum. midemde küçükken kurt vardı görürdüm. şimdi hiç görmüyorum ama onlar mı neden oluyor...

kafkef34 tarafından 14.02.2014 tarihinde soruldu.