Uzm. Dr. Meral TÜRKMEN  

Uzm. Dr. Meral  TÜRKMEN
Teyit edilmiştir.
Bağlantıma Ekle Soru Sor Takip Et Teşekkür Gönder

Soru Limiti

3 Soru / Günde

Branşı

Dahiliye - İç Hastalıkları

İl / İlçe

Ankara / Çankaya

Meslek Grubu

Tıp Doktoru

Üyelik Tarihi

24.12.2013

Son Giriş Tarihi

24.10.2014 14:35:37

Kamu/Özel Sağlık Kuruluşu

Ankara Koru Hastanesi

Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No:13

Ankara / Çankaya

Randevu Hattı
0 (850) 433 41 42

Özgeçmiş bulunamadı.
Peki kanla ilgili bir durum var mı sadece tsh dan dolayımı endokrine yönlendiriyorsunuz...

ziyaretci-1353610 tarafından 14.10.2014 tarihinde soruldu.

Hocam kolay gelsin kızım 12 yaşında genel olarak yaptırdığım kan testlerinde mcv 78 ile 79 arasında en son 79.2 mch 25 ile 26 arasında şuanda 25.8 kan 14.3 rbc 5.55 eo# 0.12 ne% 42.9 doktor hesap yaptı akdeniz anemisi yok dedi çocuğum kilolu triglisi...

ziyaretci-1353610 tarafından 14.10.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba dahiliye mi ilgilenir bilemiyorum teyzemin hesabindan yaziyorum.. benim sorunum yemek yiyememek yani 1 tabak corbanin yarisinda doyuyorum kalanini yemeye calisiyorum ama patlama hissi olusuyor tikaniyorum.. gün icinde sadece atistiriyorum gen...

Mineay_35 tarafından 28.09.2014 tarihinde soruldu.

Saygılar ve selamlar ..hocam,özellikle her sabah nefesim daralmiş vaziyette , uyanmak zorunda kalıyorum.....ve sadece sabahları öksürerek birkaç küçük balgam atıyorum.. ama nefes yetersizliği bütün gün sürüyor...sırf nefesimden dolayı burnumdan 2 def...

ziyaretci-493723 tarafından 27.09.2014 tarihinde soruldu.

Mrb oncelikle. anormal derecede stresli bir 5 ay gecırdıkten sonra mide bulantılarım olmaya başladı ve doktora gıttıgımde sinuzite baglı alerjık rınıt ve reflü teşhisi kondu. ankilozan spondillit hastasıyım ve aynı donemde 2 3 ay salozoprın kullandı...

ziyaretci-2076259 tarafından 27.09.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba hocam son 1 ay içinde mide yanması sıklıkla olmaya başladı. bu mide yanmasının sıklıkla yanmasının nedenler neler olabilir. mide yanmasını nasıl giderebilirim. şimdiden teşekkürler...

ziyaretci-2061381 tarafından 26.09.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba ben tam bir aydır hastanelerdeyim ama sorunumu tam olarak çözebilen yada anlıyabilen olmadı tam olarakda ciddiye almadılar aslında ama sıkıntılarım artıyor ve kimse bana yardımcı olamıyorlar. şikayetlerim bunlar 1-nefesdarlığı 2-sırt ağrısı (...

ziyaretci-1999336 tarafından 12.09.2014 tarihinde soruldu.

Iyi aksamlar hocam. ben istahsizlik sorunu var diye doktora gittim. kan tahlillerim yapildi herseyim normal. fakat kanimda mikrop varmis doktor iki tane antibiyotik verdi. kanda mikrop bulunmasi kotu birsey mi ? b12 vitaminim de yuksek bu da mi kotu ...

gizem comert tarafından 25.09.2014 tarihinde soruldu.

Mrb hocam dün akşam sindirim sistemi ve bağırsak problemi yaşadım ve acile gittim tahlil yaptılar klorum yüksek çıktı aslında çok yüksek değil sınırın biraz üzerinde ve trombosit de düşük çıktı önemli bi problem varmıdır ne yapmamı önerirsiniz.birde ...

Meltem mutlu tarafından 25.09.2014 tarihinde soruldu.

Merhabalar hocam. eshimin sol kaburga altinda oksurukden bashlayan agrilar git gide kotuye gidiyor. ultrasyon yaptirdik ama onemli bir shey olmadigini sadece akcigere giden kanallarin soguklamish olabilecegini soylediler. receteye yazdiklari ilaclar...

ziyaretci-2071878 tarafından 25.09.2014 tarihinde soruldu.

B12 tahlil sonucum 83 çıktı bu ne anlama geliyor. değerlerin kaç olması gerekiyor....

ziyaretci-1221734 tarafından 22.09.2014 tarihinde soruldu.

Tibbi biyokimya hemogram wbc h 10,04 10^3/µl 4 - 10 hgb 14,0 g/dl 11 - 15 hct 42,2 % 36 - 46 plt 372 10^3/µl 130 - 400 rbc 4,72 10^6/µl 3.6 - 5 ne% 68,2 % 50 - 70 ly% 24,0 % 20 - 40 mo% 6,7 % 3 - 12 eo% 0,9 % 0.5 - 5 ba% 0,2 % 0.1 - 1 ne# 6,85 10^3/µ...

ziyaretci-658942 tarafından 22.09.2014 tarihinde soruldu.

Hocam merhaba çok acil olarak size bir sorum olacak, bende hipofiz adenom var ve benden 24 saatlik idrar tahlili istadiler sonuç şu, kortizol,serbest 149,50 (sonuç) referans değer36-137 idrar hacmi (kortizol,serbest) sonuç 5000 bunl...

MERTROİ tarafından 22.09.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba hergün 75 mg eutrox kullanıyorum testlerimi yaptırdım ve bu şekilde çıktı ilaca nasıl devam etmem gerektiğini söylemedi doktorum acaba ne yapmalıyım ? free t3 3.39 pg/ml 2,39 - 6,79 free t4 1.02 ng/dl 0,6 - 1,64 tsh (ultrasensitiv) 1.017...

Ebrudrk tarafından 19.09.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba . benim son 2 haftadır nefes darlığım vardı halsizlik ve bitkinlikte. kan tahlili yaptırdım ferritin değerim 8 çıktı. sınırın altındaymış.size sorum bu nefes darlığına neden olabilir mi ?...

ziyaretci-1998794 tarafından 18.09.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba hocam. yaklaşık 3 hafta once test yaptırdım deviasyon amelıyatı sonrası midemde gastrit sorunu oldu doktor lansor 30 mg verdı koruyucu olarak kan testı yaptrdıgımda b12 vıtamınım 83 e dusmus 1.kutu her gun 2 kutu her hafta 3ve4 kutu her ay s...

mhmtpksy tarafından 17.09.2014 tarihinde soruldu.

Benim sık sık mide agrım oluyo durup dururken midem kasılıyo üstüme bir sıkıntı geliyo ve mide ilacı pek rahatlatmıyo aile hekimine gittim strese bağlı dedi ve lastrol diye bi ilaç verdi sizce işe yararmı lütfen yardım edin...

s-ayer tarafından 17.09.2014 tarihinde soruldu.

Hocam ben geçen günlerde bir kan tahlili yaptırdım b. degerim 180 900 aralığında 170 çıktı öncelikle bu değer düşük bir değermidir ki benim üzerimde bu kadar sersem lik yaratıyor mide bulantim var ve baş dönmesi gün içinde beni rahatsız ediyor bunun ...

ziyaretci-1318630 tarafından 17.09.2014 tarihinde soruldu.

Hocam merhabalar ben pharmaton kullanıyorum ginseng var içinde böbreklere zararı var mı 2-3 gün arayla mı kullanayım eczanem günlük 1 tane dedi...

ziyaretci-2064530 tarafından 16.09.2014 tarihinde soruldu.

Hocam merhaba, kasık çevresinde bulunan lenf bezlerinin tam olarak yeri neresidir ? bacağın üzerinde ve bacak arasına giden bölgede lenf bezi bulunur mu ? sol bacağımın bacak arasına yakın ancak ön tarafa daha yakın kısmında bir şişlik oluştu çevre d...

ziyaretci-126391 tarafından 16.09.2014 tarihinde soruldu.