Uzm. Dr. Meral TÜRKMEN  

Uzm. Dr. Meral  TÜRKMEN
Teyit edilmiştir.
Bağlantıma Ekle Soru Sor Takip Et Teşekkür Gönder

Soru Limiti

3 Soru / Günde

Branşı

Dahiliye - İç Hastalıkları

İl / İlçe

Ankara / Çankaya

Meslek Grubu

Tıp Doktoru

Üyelik Tarihi

24.12.2013

Son Giriş Tarihi

06.08.2014 17:19:31

Kamu/Özel Sağlık Kuruluşu

Koru Hastanesi Balgat

Ankara / Sincan

Randevu Hattı : 0 (850) 433 41 42

Özgeçmiş bulunamadı.
Mrb doktor hanım kendimi bildim bileli kansızlıkla uğraşıyorum. demir eksikliği anemisi dendi. geçmişte hapları kullanınca biraz toparlıyodum ,ancak sonra tekrar düşüyor, en son yaptırdığım testte hg; 8,9 doktorum gynoferrosanol verdi ancak içtiğim...

ziyaretci-1565058 tarafından 05.08.2014 tarihinde soruldu.

Midemde tarif edemedigim bi agri var bazen bulaniyor bazende taş gibi semsert oluyor rahatsiz edivi bir durum ne yapmaylim ya da ne olmustur...

ziyaretci-2006599 tarafından 05.08.2014 tarihinde soruldu.

Meraba hocam 20 yaşinda bi kizim midemden rahatsizim 12 parmak bağirsağimda iltihap var neyse konuya gireyim midem ağrir gibi göğüs altim sirtim yanlarim ağriyor geğirmem oluyor kokuyor midem ağrir gibi kusuyorum acile gttim bi kaç kez idrar yoluyla ...

busra_57 tarafından 05.08.2014 tarihinde soruldu.

Evet hocam hemoglabin değeri feritin daha önce 38 olduğu için hangi düştü mü sanki diye b12 de daha önce 420 şimdi 266 bende panik yapıyorum kötü bir hastalık mı var diye...

ziyaretci-1353610 tarafından 02.08.2014 tarihinde soruldu.

Euthyrox tiroid ilacının saç dökülmesi yapma gibi bir ihtimal var mıdır...

adyalis tarafından 04.08.2014 tarihinde soruldu.

Hocam tiroid ultrasonu sonrasında hem radyolog doktor hem dahiliye doktorumuz normal dedi sorun olsa onu da söylerlerdi diye düşünüyorum. annem 56 yaşında onda 1 cm birkaç nodül tespiti üzerine biopsi yapıldı sonuç temiz dendi 1 yıldır ilaç kullanıy...

ziyaretci-559465 tarafından 01.08.2014 tarihinde soruldu.

Hocam kolay gelsin eşimin son yaptırdığımız kan tahlillerinde kan 14.7 demir 82 demir bağlama 150 plt 169 feritin 31.5 bu değerler düşük mü yani araştırma yapmak gerekir mi eşim her gün bol miktarda et yiyor...

ziyaretci-1353610 tarafından 02.08.2014 tarihinde soruldu.

Hocam ben yaklaşık 6 aydır ishal ve kusma şikayeti yaşıyorum. ayda bir defa bu şekilde rahatsızlanıp acile gidiyorum serum takılınca hemen ayaklanıyorum. aşırı heyecan ya da sinir yaptığımda da hemen kusmaya başlıyorum ya da yüksek sesle konusurken f...

ziyaretci-1425395 tarafından 01.08.2014 tarihinde soruldu.

Hocam mrb öncelikle ilginiz için teşekkürler. 29 yaşındayım erkeğim. tiroid değerlerim şu şekilde çıktı; ft3 3,27 ref aralık 2,0-4,4. ft4 1,50 ref aralık 0,93-1,7. tsh 5,34 ref aralık 0,27-4,20. ayrıca anti t lt:11.. antitpo 14,37. crp negatif..ultra...

ziyaretci-559465 tarafından 01.08.2014 tarihinde soruldu.

Hocam ateşim son günlerde 36,9-37.2 arasında seyrediyor.bu ateş normalmidir.yoksa vücudumda anormal bi sey oldugunu mu gösteriyor.normalde ateşim 36.4 oluyor cünkü.yaz ayıyla mı alakalı olabilir.bir de bagırsaklarımda gaz var bu aralar. bu ateşin yük...

ziyaretci-1570649 tarafından 01.08.2014 tarihinde soruldu.

Hocam bi soruya biluribnin 1.7 den 1 e duesi icn su onermissiniz. ayni dert bendede var. 10 gunde 1.5 den 1 dusurmem lazim su demissiniz ne kadari faydali olur gunde 5 - 7 litre icsem o gun o seviyeye dusermi tesekkur ederim...

ziyaretci-2004610 tarafından 27.07.2014 tarihinde soruldu.

Slm hocam 2 gün önce tiligresitim 986 çıktı bulantım var yemek gördüğümde kusasım geliyor doktora gittim tahlileriimi tuttu fazla yağdan dır dedi normalmi bu acaba bide ben panik atak hastasıyım 10 yıl öncede olmuştu burudum bende cenza gördükten son...

koray tarafından 25.07.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba meral hanım.ben gecen sene kan değerlerimi ölçtürdüğümde kansizlik cikti demirim 14tü.2 kutu ilac kullandim daha sonra biraktim beslenmeme dikkat etmeye calistim o zamandan bu zamanada tahlil yaptirmadim.mide kanseri belirtilerine baktigimda ...

ziyaretci-1090640 tarafından 24.07.2014 tarihinde soruldu.

Hocam merhaba..ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim..son 8 ayda 8 kez kardiyolojiye gittim.en az 10 kez ekg,8 kez eko 1 kez ritim holter ve 2kezde çarpıntı esnasında ekg çekildi.sinüs taşikardiden başka bişey çıkmadı.benim şikayetim sol kol ağrısı,...

ziyaretci-1668302 tarafından 24.07.2014 tarihinde soruldu.

Hocam merebalar.ben 27 yaşındayım kabızlık şikayeti ve dışkıda mukus şikayeti ile bir gastrolok a baş vurdum cea crp ve sedimentasyon testleri yaptı hepsi normal dedi ve hem pisikolojik hemde antibiyotik kullanımına bağlı olarak ishal olmuşsun dedi ...

ziyaretci-1977544 tarafından 23.07.2014 tarihinde soruldu.

Öncelikle merhabalar, bundan dört beş günce oldukça sulu ishalim başlamıştı, sonraki günlerde ateş, iştahsızlık ve halsizlikle beraber devam etti. kan testi ve gaita testi normal çıktı. doktor net bir teşhis de söylemiyor ama gıda zehirlenmesi olabil...

panini123 tarafından 23.07.2014 tarihinde soruldu.

Meraba meral hanım, ben midem delinmesi sonucu ameliyat oldum ve dikişlerimin hemen altından sarı sıvıakıyor bu nedir ve ne yapabilirim....

ziyaretci-2000531 tarafından 22.07.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba meral hanım kreon 10000 kilo artışı yapar mı ? iyi çalışmalar...

ysmn123 tarafından 21.07.2014 tarihinde soruldu.

Hocam bugün ateş yükselmesi şikayetiyle doktora gittim.ateş ve halsizlik ve iştah dısında bi sorunum yoktu.kan deperlerim şöyle: wbc:8.6 rdw:11.4 mpv:7.2 hgb:13.5 periferik yayma da: lenfosit:15 eozinofil:4 monosit:3 çomak:4 parçalı:74 h...

ziyaretci-1562610 tarafından 19.07.2014 tarihinde soruldu.

Hocam bugün ateş yükselmesi şikayetiyle doktora gittim.ateş (37-38 carası )ve bagırsaklarımda şiddetli gaz dısında bi sorunum yoktu.kan deperlerim şöyle: wbc:8.6 lym:1.1 rdw:11.4 mpv:7.2 hgb:13.5 periferik yayma da: lenfosit:15 eozinofil:4 monosit:3 ...

ziyaretci-1558643 tarafından 20.07.2014 tarihinde soruldu.