Uzm. Dr. Meral TÜRKMEN  

Uzm. Dr. Meral  TÜRKMEN
Teyit edilmiştir.
Bağlantıma Ekle Soru Sor Takip Et Teşekkür Gönder

Soru Limiti

3 Soru / Günde

Branşı

Dahiliye - İç Hastalıkları

İl / İlçe

Ankara / Çankaya

Meslek Grubu

Tıp Doktoru

Üyelik Tarihi

24.12.2013

Son Giriş Tarihi

22.09.2014 17:57:38

Kamu/Özel Sağlık Kuruluşu

Koru Hastanesi Balgat

Ankara / Sincan

Randevu Hattı
0 (850) 433 41 42

Not : Soru sorarken lütfen kişisel bilgilerinizi ve ad soyad iletişim bilgilerinizi paylaşmayınız.
Sorunuz sizinle aynı sorunu yaşayan ziyaretçler için soru bankasında yayınlanacaktır.
Laboratuar sonuçları hastanın muayene ve klinik öyküsünün değerlendirilmesi ile anlamlıdır.. Lütfen sorularınızı bunu dikkate alarak sorunuz.
Özgeçmiş bulunamadı.
Merhaba . benim son 2 haftadır nefes darlığım vardı halsizlik ve bitkinlikte. kan tahlili yaptırdım ferritin değerim 8 çıktı. sınırın altındaymış.size sorum bu nefes darlığına neden olabilir mi ?...

ziyaretci-1998794 tarafından 18.09.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba hocam. yaklaşık 3 hafta once test yaptırdım deviasyon amelıyatı sonrası midemde gastrit sorunu oldu doktor lansor 30 mg verdı koruyucu olarak kan testı yaptrdıgımda b12 vıtamınım 83 e dusmus 1.kutu her gun 2 kutu her hafta 3ve4 kutu her ay s...

mhmtpksy tarafından 17.09.2014 tarihinde soruldu.

Benim sık sık mide agrım oluyo durup dururken midem kasılıyo üstüme bir sıkıntı geliyo ve mide ilacı pek rahatlatmıyo aile hekimine gittim strese bağlı dedi ve lastrol diye bi ilaç verdi sizce işe yararmı lütfen yardım edin...

s-ayer tarafından 17.09.2014 tarihinde soruldu.

Hocam ben geçen günlerde bir kan tahlili yaptırdım b. degerim 180 900 aralığında 170 çıktı öncelikle bu değer düşük bir değermidir ki benim üzerimde bu kadar sersem lik yaratıyor mide bulantim var ve baş dönmesi gün içinde beni rahatsız ediyor bunun ...

ziyaretci-1318630 tarafından 17.09.2014 tarihinde soruldu.

Hocam merhabalar ben pharmaton kullanıyorum ginseng var içinde böbreklere zararı var mı 2-3 gün arayla mı kullanayım eczanem günlük 1 tane dedi...

ziyaretci-2064530 tarafından 16.09.2014 tarihinde soruldu.

Hocam merhaba, kasık çevresinde bulunan lenf bezlerinin tam olarak yeri neresidir ? bacağın üzerinde ve bacak arasına giden bölgede lenf bezi bulunur mu ? sol bacağımın bacak arasına yakın ancak ön tarafa daha yakın kısmında bir şişlik oluştu çevre d...

ziyaretci-126391 tarafından 16.09.2014 tarihinde soruldu.

Hocam merhaba sağ ayak bileğimin hemen altında yuvarlak seklinde bi kızarıklık var şişti biraz indi simdi kaşınıyor 3 gün oldu sizce ne yapmalıyım? teşekkürler....

ziyaretci-2063500 tarafından 16.09.2014 tarihinde soruldu.

Hocam ben kbb ve diş hastanesine gittim bir problem yokmuş reflü den kaynaklı deniliyor.ameliyat ile tedavi olabilir miyim?doktorlar bana reflü ve gastritle yaşamaya alışman gerekiyor dedi bunun hiç tedavisi yok mu?çok teşekkür ediyorum.....

ziyaretci-2055532 tarafından 11.09.2014 tarihinde soruldu.

Hocam merhaba size 24 saatlik idrar testi yaptırdım aşırı tuvalete gitme sorunum ellerim çok uyuşuyor karıncalanmalar oluyor sonuçlar volume:4000 24 saatlik idrarda kreatinin 1,704 24 saatlik idrarda mikroalbumin 6,8 24 saatlik idrarda mikroprot...

ziyaretci-2062854 tarafından 15.09.2014 tarihinde soruldu.

Anladım hocam.dahiliye doktoruna gittiğimde tüm tahlilleri yaptı hemogramda hiçbir sorun yok hgb 15.8 hct 43 diger degerler normal sınırlarında sadece ferattin sanırım demir oranı referans 15-150 iken bende 10 çıktı düşük.fakat diger değerler normal ...

ugur izmir tarafından 10.09.2014 tarihinde soruldu.

Öncelikle merhaba benim sorunum şu benim 2 hafta önce tansiyonum çıkmıştı yaklaşık 15.9 16.9 larda 1 gün boyunca hiç düşmemişti tüm tahlililerimi yaptırmama rağmen hiç bir sonuç çıkmadı salık ocağındaki aile hekimimle konuştum parathormon diye bi değ...

ziyaretci-1999336 tarafından 12.09.2014 tarihinde soruldu.

İyi gunler doktor hanım benim çok şiddetli öksürüğüm vardı dahiliye uzmanına gittim bronşit dedi ve klacid adlı antibiyotik yazdı geceleri inlemem başladı oksurukle beraber nedenini bilmiyorum inledigimide hatırlamıyorum öksürüğüm kesildi gunde 2 3 s...

ziyaretci-374629 tarafından 12.09.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba hocam yaklaşık 2 yıldır mide problemi yaşıyorum bir sürü ilaç kullandım ama sonuç alamadım ağız kokum çıkmaması için ne önerebilirsiniz çünkü beni pisikolojimide etkiliyor.bi sorum daha olacaktı gastrit iyileşince reflü de iyileşir mi?endosk...

ziyaretci-2055532 tarafından 11.09.2014 tarihinde soruldu.

Glukoz, tokluk 79 mg/dl 76-140 -uibc 275 ug/dl 110-370 demir 67 ug/dl 37-145 demir bağlama kapasitesi 342 ug/dl 250-425 glukoz 85 mg/dl 70-100 kreatinin,serum 0,5 mg/dl 0.6-1.1 t...

nigar tarafından 11.09.2014 tarihinde soruldu.

Merhabalar hocam .karacğerde büyüğü sağ lob segmentte 7 de 7,2x9 mm bouott birkaç adet hemsnjiom izmlenmiştir.kendi kendine geçer mi doğum kontrol hapi kullaniyordum dünden itibaren kestim acaba kendi lkendine geçer öi bide doğum da hamileleik dönemi...

CANSU4535 tarafından 11.09.2014 tarihinde soruldu.

Trimester gebelik için kullanılan bir terim diye biliyorum peki tsh tahlil testinde neden böyle bir değerle karşılaştırılıyor?...

ziyaretci-2055560 tarafından 09.09.2014 tarihinde soruldu.

Geçen sene dalak kontrolü yaptırmıştım normal dedi doktor.polisitemi vera lalarla kalp yorgunlugu kalp krizi felç bir sürü şey duyuyorum sağdan soldan bunlar beni çok endişelendiriyor doktor hanım kan az olsa bir türlü fazla olsa bir türlü piskolojim...

ugur izmir tarafından 10.09.2014 tarihinde soruldu.

Iyi günler doktor hanım. benim 2008 den bu yana kan fazlalığım bulunmakta. hgb 16.9 ile 17.7 arası çıkıyor sürekli. hct değerleri normal sınırlarda cıkıyor 45 48 arası . her 3 ayda bir kızılayda veya hastanelerde kan bağışı yapıyorum çok rahatlıyorum...

ugur izmir tarafından 10.09.2014 tarihinde soruldu.

Serbest t3 3.0 pg/ml normal 2.04 - 4.4 hamilelik; 1.trimester:2.46-3.89 pg/ml 2.trimester:2.09-3.55 pg/ml 3.trimester:2.01-3.27 pg/ml 903480 serbest t4 1.08 ng/dl normal 0.93 - 1.71 hamilelik; 1.trimester: 0.9-1.5 ng/dl 2.trimester: ...

ziyaretci-2055560 tarafından 09.09.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba doktor hanım 5 aydır mide sişkinliği ve gaz problemi yaşıyorum son zamanlarda sağ kasığıma iğne batıyor gibi oluyor ve sonra bacagımda ağtrı oluyor vce belime vuruyor gaz cıkardığım zaman rahatlıyorum böbrekten anjiyomiyolipom ameliyatı oldum...

ziyaretci-626344 tarafından 09.09.2014 tarihinde soruldu.