Prof. Dr. Zeynel BEYHAN

Prof. Dr. Zeynel  BEYHAN
Teyit edilmiştir.
Bağlantıma Ekle Takip Et Teşekkür Gönder

Branşı

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları

İl / İlçe

Gaziantep

Meslek Grubu

Tıp Doktoru

Üyelik Tarihi

13.12.2006

Son Giriş Tarihi

01.07.2014 14:14:10

Kamu/Özel Sağlık Kuruluşu

Gaziantep Özel Sani Konukoğlu Hastanesi

Gaziantep

Kamu/Özel Sağlık Kuruluşu

Kamu/Özel Sağlık Kuruluşu

1976 Ankara Üniversitesi Tıp fakültesi mezunuyum. 1984'de iç hastalıkları uzmanı, 1988'de de endokrinoloji uzmanı oldum. 2003 yılında Profesör oldum. 2008 yılında kendi isteğimle GATA'daki öğretim üyeliğinden ayrıldım. Şu anda Sanko Üniversitesi Tıp Fakültesi  İç Hastalıkları Anabilim Dalı Endokrinoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesiyim. Amerika, Avrupa ve Türkiye Endokrinoloji derneği üyesiyim.

Merhaba sayın hocam.ben 24 yaşındayım. internette boyu uzattığı söylenen tabanlıklar satılıyo. boyum da kısa olduğu için bir umut almak istiyorum.etkisi olur mu sizce? olmazsa da en azından bir zararı olsun istemiyorum.zararı olur mu? iyi günler...

ziyaretci-51584 tarafından 31.01.2008 tarihinde soruldu.

Hcm merhaba 28 yaşındayım aşırı tatlı düşkünüyüm tahlil sonucumda referans aralığı belirtilmemeiş sonucu normalmi acaba. hb 1ac: 5,6çikmiş normalmi?? ...

ziyaretci-697743 tarafından 31.10.2011 tarihinde soruldu.

Hocam saygilar seker hastasiyim glukofen ve starlix aliyorum son tahlil sonuclariyla ilgili gorusunuzu almak istiyorum hbac1 5,8 aclik seker 80 tokluk 127 t koles 188 hdl 53 wbc 3650 hemogramin diger sonuclari normal hgb 12,7 hct 38,3 trig 182 wbcnin...

ziyaretci-82902 tarafından 31.10.2011 tarihinde soruldu.

Hocam merhaba, sol tiroid lob üzerinde yaklaşık 6 cmlik bir nodülü var,ve iyi huylu olmasına rağmen büyüyor. zannedersem bu nedenden dolayı, yapılan testlerde t3 ve t4 normal,tsh ise 4,45 ti.size daha önce sormuştum (teşekkürler yanıtlamıştınız). baş...

ziyaretci-1059106 tarafından 30.10.2011 tarihinde soruldu.

Meraba benim ablamın mr sonucuna göre 7 mm çapında hipofizin ön sol tarafında oluşmuş nodül izlendi. nodülden önce ablamın sol göğsünde oluşan apsenin biyopsi sonucuna göre infalmatuar hücreler ve apse düşünülmüştür dendi. 2. kez yine aynı yerden biy...

ziyaretci-1060992 tarafından 28.10.2011 tarihinde soruldu.

Meraba hocam benim kız kardeşimi bir üni. hastanesine götürdük, ilk mr sonucunda hipofiz bezi sol yarıda 6 mm çaplı t1 a imajlarda hipointenz t2 a imajlarda hiperintenz. ivgd enjeksiyonu sonrasında belirgin kontranst tutulum göstermeyen kistik kitle ...

ziyaretci-914562 tarafından 28.10.2011 tarihinde soruldu.

Hcm merhaba 28 yaşında engelli bir çocuk annesiyim.boyum 1.60 kilom 70.hocam 10 yılı aşkın bir süredir ergün tatlı krizine giriyorum gün içinde çok fazla miktarda tatlı yememe raağmen tatlı ihtiyacımda zalma olmuyor.diyetisyen dr lara sordum mutlaka ...

ziyaretci-778707 tarafından 27.10.2011 tarihinde soruldu.

Merhaba hocam annemin 8 senedir hasimato tiroiditi ve küçük nodülleri var ancak tsh si hep 1.5 civarında geldiği için ilaç kullanmadı hiç. bugün tetkik yaptırdık tsh 5.7 gelmiş t4 ve t3 normal. usg sinde ise :sağ lob süperior anteriorda 3.1x4.5x5.6 m...

ziyaretci-84341 tarafından 24.10.2011 tarihinde soruldu.

Hocam merhabalar, benim sol tiroid lobu üzerinde zaman içerisinde büyüyen (2mm den 6 mm ye) bir nodül var. en son 9 ay kadar önce ince iğne aspirasyonu yapıldı ve temiz çıktı. ve o dönem t3 t4 ve tsh normal ancak anti tpa biraz yüksek çıkmıştı. şu ...

ziyaretci-1059106 tarafından 22.10.2011 tarihinde soruldu.

Merhba hocam. size bir sorm olacak. ben 17-18 yaş arasındaym ve boyum 162 kilom ise 51. soracağım soru ise şu boyum sizce daha fazla uzar mı üniversitede istedigim bölüm 165 boy ile alıyor ve bende endişeleniyorum. babamın boyu uzun annemn ise kısa b...

ziyaretci-667718 tarafından 21.10.2011 tarihinde soruldu.

Saygıdeğer hocam, yaptırdığım kan tahlilisonucunda; protein:6,1(ref:6,20-8,80) alp:57.8(ref:98,0-279,0) dibil:0,3(ref:0,0-0,2) serbest t3:2,93(ref:3,1-6,8) serbest t4:13,80(ref:12-22) tsh:1.43(ref0,27-4,2) bu sonuçlar haricinde, genel olarak ...

ziyaretci-1058472 tarafından 20.10.2011 tarihinde soruldu.

Merhaba hocam, 4 yıl önce adet düzensizliği,tüylenme ve gögüslerden açık renkli süte yakın sıvı gelmesiyle jinekolaga başvurdum kan tahlilimde prolaktinim 144 çıktı beyin cerrahına yönlendirildim mr sonucumda hipofiz bezi sol yarısında 6x4mm çapında...

sngl-974572 tarafından 19.10.2011 tarihinde soruldu.

Soru : soru : cam saygilar evvelki cevabiniz icin tesekkurler bende spastik kolon var beni oyle etkiliyorki idrarimi bile 10 saniye kadar gec basliyordum doktor dicetel hapini verdi bununla sikayetim azaldi bazen gayet duzenli bazen azami 10 saniye...

ziyaretci-787752 tarafından 16.09.2011 tarihinde soruldu.

Hocam merhaba. ben 22 yaşında bir erkeğim. hashimato hipotroidi hastasıyım. 9 aydır troksin ilacı alıyorum. son tahlil sonuçlarım: tsh: 1.47 uiu/ml, serbestt3: 3.93 pg/dl, serbest t4: 1.62 ng/dl, anti tpo: 38.8 iu/ml şeklinde. son ultrason sonucu:&#3...

ziyaretci-266068 tarafından 15.09.2011 tarihinde soruldu.

Merhaba.bana 2005'te polikistik o.s. teşhisi koyuldu.ozamanlar hipotiroid ve insülin direncim vardı.bunlar düzeldi.ve şimdi adetlerim tekrar düzensizleşmeye başladı.2-3 gün kadar sürüyor.2 yıldır yumurtalıklarımda çok şiddetli sancılar oluyor.ve ...

ziyaretci-1028936 tarafından 15.09.2011 tarihinde soruldu.

Iyi günler test sonucunu yorumlarmısınız crp 0,9 h- tsh 0,005 l serbest t3 4,32 serbest t4 1.22 annem bununla ilgili olarak bir ilaç kulanmıyor (dr. vermemiş)nasıl bir yol izlemeliyiz korkulacak bir durum varmı cevabınız için şimdiden teşekkürle...

ziyaretci-737513 tarafından 15.09.2011 tarihinde soruldu.

İyi günler hocam . ben nodüler troit hastasıyım . yapılan iğne biopsisinde çıkan sonuç : makroskobik bulgular : 5 adet yayılmış lam 1,5 cc hacminde pıhtılı kırmızı renkli sıvı patolojik tanı : tiroid , iiab : foliküler neoplazi lehine şüph...

ziyaretci-27550 tarafından 12.09.2011 tarihinde soruldu.

Merhaba usg sonucunda solid yada kistik lezyon yok. heerojen parankimli tiroid bezi tiroidit ile uyumlu ancak triod bezi sağ lob alt pol komşuluğunda 12x7 mm ve sol lob alt pol komşuluğunda hipoekoik eliptik şekiili löncelikle lenf noduna ait olduğu ...

ziyaretci-1030104 tarafından 08.09.2011 tarihinde soruldu.

Merhaba, babam şeker hastası ve glukophage kullanıyor günde 2 defa ayrıca 1 kez lidanil kullanıyor yaklaşık 2 senedir ilaç kullandığında değerleri normal gidiyordu ancak son 1 ayda iki kez açlık şekeri 75 civarına düştü birazda sıkıntılı bir dönem g...

ziyaretci-999008 tarafından 18.08.2011 tarihinde soruldu.

Mrhb,14 temmuzda tiroid ameliyatı oldum.(papiller ca)tiroid bezi tamamen alındı ve sağ taraftaki lenf nodları alındı.tiroid sağ lobda 1.1cm. sol lobda ise çok küçük ve lenflerde 13 düğümden sadece birinde tümör tespit edildi.ameliyattan beri tiroid i...

ziyaretci-38119 tarafından 18.08.2011 tarihinde soruldu.