Prof. Dr. Mehmet Zülküf ÖNAL

Prof. Dr. Mehmet Zülküf  ÖNAL
Teyit edilmiştir.
Bağlantıma Ekle Takip Et Teşekkür Gönder

Branşı

Nöroloji

İl / İlçe

Ankara

Meslek Grubu

Tıp Doktoru

Üyelik Tarihi

19.04.2010

Son Giriş Tarihi

05.02.2014 10:34:36

Diğer

MEDICANA INTERNATIONAL ANKARA

Ankara / Çankaya

 Prof. Dr. Mehmet Zülküf Önal,

-Öze TOBB ETÜ Hastanesi, Yaşam Cad, No;5, Söğütözü, 06510 ANKARA.

0 312 292 99 00

1989 HACETTEPE ÜNİVERTESİ (TIP DOKTORU UNVANI)

1995 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (NÖROLOJİ UZMAN UNVANI)

2000 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (NÖROLOJİ DOÇENT UNVANI)

2007 UFUK ÜNİVERSİTESİ (NÖROLOJİ  PROFESÖRÜ UNVANI)

Hocam merhaba. ben 32 yaşındayım ve 4 yıldır okb hastasıyım, ilaçlarımı düzenli alıyorum. 3 gün önce yüzümün sağ tarafında bir gerginlik ve ağırlık hissi başladı bu his zaman zaman oluyor. sağ gözümde de hafif ağrı oldu. bundan 2 hafta önce de yine ...

ziyaretci-670522 tarafından 10.08.2011 tarihinde soruldu.

Hocam şimdiden gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyor ve sorumu soruyorum.ben 32 yaşındayım ve uzun zamandır boyun çevresinde nükseden ağrılardan şikayetçiyim.genel olarak akşam duş aldıktan sonra ki ertesi sabah kalktığımda veya gece yarısı başlıyor ...

ziyaretci-983270 tarafından 10.08.2011 tarihinde soruldu.

Merhabalar,,yaşım 35 uzun yıllardır her iki elimin bilekleri ağırıyor du yanlış kullanma yada bir yerlere ters çarpma sonucu burkulma şeklinde ağrı olurdu şimdi bir toz almak bile işkence haline geldi ellerimle bir küçük bezi sıkamıyorum güç kaybım v...

ziyaretci-606520 tarafından 13.04.2011 tarihinde soruldu.

Merhaba sayın hocam ; benim mrg incelememde anormal sonuçlar şu şekide: servikal lordos düzleşmiştir.c4-c5 c5-c6 c6-c7 intervertebral eklem disklerinde dejenerasyona bağlı t2 sinyal kaybı var.c4-c5 intervertebral eklem diskinde geniş tabanlı protrü...

ziyaretci-346242 tarafından 12.04.2011 tarihinde soruldu.

Sol bacagımın diz kapağının altında meydana gelen agrılar sebebiyle kan tahlili yaptırdım sedimentasyon sonucu 1/2 saat 9, 1 saat 25, 2 saat 54 çıktı alp 78 crp 0,5 hgb:10,2 ref aralığı 11,7 - 16,01 hct:32,1 34,0 -4...

ziyaretci-731458 tarafından 12.04.2011 tarihinde soruldu.

Sayın uzmanlar 35 yaşındaki nişanlımla 8 aydır cinsel ilişkimiz var.ilk 2-3 ayında normal seyrederken sonraları haftada bir daha sonra iki haftada bir ve sonra bir kaç zamandırda 3 haftada birlere düştü ilişki sayımız.hep bir bahaneleri var ama bi...

ziyaretci-731294 tarafından 12.04.2011 tarihinde soruldu.

Merhabalar ben 40 yaşındayım ve bir çocuğum. annem hungtington hastasıydı.bende aynı riski taşıdığımı düşünüyorum.bunun için ne gibi testler yaptırmam gerekir. izmirde bu testleri yapan yer yada beni yönlendireceğiniz bir meslektaşınız var mı. ...

ziyaretci-97673 tarafından 12.04.2011 tarihinde soruldu.

Iyi günler diliyorum.. ben 39 yaşındayım, 6 sene önce açık kalp ameliyatı oldum (kalpte delik vardı), 6 ay önce sağ gözüme bir pherde indi ve 10 dakika görme bozukluğu yaşadım, göz doktoruna gittim bir şey yok dedi, nöroloji'ye gittim ve benden b...

ziyaretci-729797 tarafından 12.04.2011 tarihinde soruldu.

Merhaba ben 42 yaşındayım yıllardır baş ağrısı çekmekteyim 1 hafta kadar önce nöroloji servisine gittim bana depakin adlı ilacı verdi doktorum 3 gündür yarım doz olarak ilaca başladım ama çok tereddütle kullanıyorum yan etkisi çok fazla diye tedirgin...

ziyaretci-730420 tarafından 12.04.2011 tarihinde soruldu.

Merhabalar ablam 1952 doğumlu tansiyonu genelde 99 küçük büyük ise 15-16-17-18-20lere çıkan bazen 14'e 8 einen bir tansiyonu var daha önce b12 eksikliği farkedilmediğinden bir süre çok kötü kasılmalar ve şikayetleri olmuştu daha sonra antalyada ...

ziyaretci-728208 tarafından 12.04.2011 tarihinde soruldu.

Iyi günler. ben beyin mr çektirdim ve sonucum böyle çıktı.bileteral sentrum semiovale posteriorda,sol sentrum semiovale ön kesimden büyüğü sağda okspital bölgede 5x3 mm boyutunda ölçülen t2 ve flair ağırlıklı sekanslarda yüksek sinyal yoğunluğunda fo...

ziyaretci-650407 tarafından 12.04.2011 tarihinde soruldu.

Ben 30 yasındayım bu yasıma rağmen aşırı unutkanlığım var bır yere koydugum esyayı 5 dk sonra hatırlamıyorum aklımda numara hıc tutamıyorum olayları unutuyorum bu sorunum ıcın hangı bölüme gıtmem gerek bana yardımcı olursanız cok sevınırım teşekkürle...

ziyaretci-581849 tarafından 12.04.2011 tarihinde soruldu.

Merhaba,dedemin kranial bt incelemesinde posterior fossada 4.ventrikül hafifçe belirginleşimiştir.sisterna magnada hafif kistik genişleme mevcuttur.serebellar ve vermian folyalarda hafif genişleme mevcuttur.bifrontal bölgede subaraknoid mesafe genişl...

ziyaretci-239338 tarafından 12.04.2011 tarihinde soruldu.

Merhaba 23 yasındayım. 2 haftadır sağ elimin orta ve işaret parmaklarımda şişlik,kızarıklık ve kasılma var. daha öncede olmustu fakat kısa sürede geçmişti.ayrıca banyo yaptıktan sonra bazen bacaklarımda kızarma,kaşıntı ve kabarıklıklar olusuyor bir s...

ziyaretci-693141 tarafından 26.03.2011 tarihinde soruldu.

Merhaba, erkek kardeşimin 1,5 aydır baş dönmesi var.genelde yerinden kalkarken oluyormuş.normal bir kakışta bile oluyormuş.baş dönmesine 5sn süren başın uyuşması da eşlik ediyormuş.bunun nedeni ne olabilir?...

ziyaretci-445632 tarafından 20.03.2011 tarihinde soruldu.

Sayın hocam bazen bacaklarımda yanma oluyor. ben de bel fıtığı başşlangıcı var. l4-5 diffüz bulging. bel fıtığından olabilir mi? yoksa ne yapmalıyım. hangi doktora gideyim. her iki bacağımda da çeşitli yerlede ara sıra oluyor. yaş 35 erkek boy180ki...

ziyaretci-257635 tarafından 21.03.2011 tarihinde soruldu.

Merhaba hocam benim kafamın sol arka tarafında bi ağrı oluyor içinde ama kısa sürüyor halsizlik mide bulantısı hic birsey olmuyor cok kısa suruyor nedeni nedir acaba ...

ziyaretci-679376 tarafından 20.03.2011 tarihinde soruldu.

Merhabalar ben almanydan yaziyorum 31 yasindayim.bende tam kafa üstünde bir basinc ve agirlik hissi,ellerimde karincalanma,igne batmasi,ayaklarimda da karincalanma sizlama seklinde ve igne batmasi bu igne batmasi sanki kafamin icin ded oluyor.basdönm...

ziyaretci-425989 tarafından 20.03.2011 tarihinde soruldu.

Hayırlı gorevler oncelikle hocam ananem için sorum olacaktı kendisi beyin damarları tıkanması sebebi ile yaklasık 9 aydır gırtlaktan delinerek solunum alıyor ve suan kendisi bitkisel hayatta fakat belden yukarsında bu aralar cok sık asırı terleme olu...

ziyaretci-362794 tarafından 20.03.2011 tarihinde soruldu.

2 yıldır sürekli olarak sağ bacagımın dizden altı ayak parmaklarına kadar sızı ve agrı şeklinde ne oldugu tespit edilemeyen bir derdi çekmekteyim son bikaç aydır da busorununa benzer sol ayak parmaklarımda arımaya ve sızlamaya başladı.gitmedigim bi ...

ziyaretci-681115 tarafından 20.03.2011 tarihinde soruldu.