Prof. Dr. Levent KABASAKAL  

Prof. Dr. Levent  KABASAKAL
Teyit edilmiştir.
Bağlantıma Ekle Soru Sor Takip Et Teşekkür Gönder

Soru Limiti

3 Soru / Günde

Branşı

Nükleer Tıp

İl / İlçe

İstanbul / Şişli

Meslek Grubu

Tıp Doktoru

Üyelik Tarihi

30.11.2006

Son Giriş Tarihi

17.08.2014 11:58:55

Özel Muayenehane

Muayenehane

Güzelbahçe Sok No:27/2 Nişantaşı

İstanbul / Şişli

Randevu Hattı : 0 (850) 433 41 98

Kamu/Özel Sağlık Kuruluşu

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Nükleer Tıp Anabilim Dalı Aksaray

İstanbul / Fatih

Randevu Hattı : 0 (850) 433 41 98

1993 yılında nükleer tıp uzmanı, 1997 yılında nükleer tııp doçenti ve 2003 yılında profesörlük ünvanını aldı. Paris, Fransa ve Milwaukee, ABD de çalışmalarda bulunu. Uluslarası Atom Enerjisi Kurumu (IAEA) uzmanı olarak çok sayıda ülkede eğitim verdi. Hem Avrupa hem ABD kongrelerinde davetli konuşmacı olarak özellikle tiroid hastalıkları konusunda konferanslar verdi. Evli ve 1 kız babası

Hocam, mikroküre tedavisinde verilen ilacın vücuttan atılma şekli nedir?ortalama kaç seans yapılması gerekli ve kontroller ne zaman yapılıyor?...

barisercolak tarafından 16.08.2014 tarihinde soruldu.

19 aylık kızım voiding filmi çekimi esnasında enfeksiyon kaptı. yapılan idrar kültüründe üreme oldu. bu yüzden şu an antibiyotik tedavisi görüyor ilk iki gün ateşi çıkıp iniyordu üçüncü gün bu durum düzeldi ama antibiyotik kullanmaya devam ediyor. s...

ziyaretci-2012009 tarafından 17.08.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba: doktorum çektiği sonografide birkaç küçük nodül gördü ama sorun yok dedi, antitg değerim 699 ama t3 ve t4 değerlerim normal. aşırı derecede saç dökülmem,halsizlik ve kilo verememe sorunum var.doktor haşimato teşhisi koydu, ama cataflam ya...

demetgil tarafından 13.08.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba hocam... yaşım 18 ellerde titreme iştahszlık migde bulantısı kalpte çarpıntı pank atak oluyor... iskendrunda hastanesinde bi doktora gittim zehirli guatır oldugunu söyledii... gerekli ilaçlarıı ve tedavileri yaptı dzenli olarakda kullanıy...

ceyhan01 tarafından 07.08.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba hocam ben 48 yasındayım ıkı yıl önce istanbul haseki arastirma hastanesinde genel cerrah bölümünde tiroid ameliyatı oldum ve bütün tiroid bezlerim alındı. ameliyat olduktan sonra tiroid papıller ca olduğumu öğrendim ve cerrahpaşada 100cclik ...

ziyaretci-2019712 tarafından 11.08.2014 tarihinde soruldu.

Hocam merhabalar daha önce de sorularım oldu size ´ben papiller ca geçirdim ve ilk doz 150mci aldım fakat ikinci doz 150mci rai tedavisini kabul etmedim tsh değerim 0.0159 st4 1.29 şimdi ise 11 haftalık hamileyim tsh 4.0735 st3 2.18 st4 1.31 şua...

ziyaretci-1471518 tarafından 06.08.2014 tarihinde soruldu.

Hocam merhaba, 27 yasindayim. ft3 12.91 ----- referans: 2.6-4.4 ft4 6.43--------referans:1-1.16 tsh 0.016 -----referans: l(0.27-4.2) bu degerler uzerinden doktor anti tpo ve anti tg istedi. anti tpo - <5.00 referans <34 anti tg - 957.2 refe...

ziyaretci-1311149 tarafından 30.07.2014 tarihinde soruldu.

Sorumu cevapladığınız için şimdiden teşekkürler.ben 2005 2009 ve 2010 da toplam 3 kez tiroit operasyonu geçirdim.2009 da yapılan ameliyat patoloji sonucum papiller carsinom boynumun soluna doğru yayılma vardı 1 kere atom tedavisi aldım tiroit ve para...

ziyaretci-1402470 tarafından 25.07.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba levent bey..troid hastasıyım 2010 da troidlerim alındı. en son yapılan radyoloji ve kan tetkiklerimin sizin tarafınızdanda değerlendirilmesini rica ederim.teşekkürler.. öyküde tiroidektomi mevcuttur. tiroid bezi sağ lob lojunda...

selcuk_onay tarafından 22.07.2014 tarihinde soruldu.

Hocam annem 1 yil önce troid ameliyati oldu.sonuclari papiler karsinom cikti ama atom tedavisi gormedi.sadecce tüm vücud sintigrafisi cekildi ve o sirada dusuk doz atom verildi hap olarak.suan butun degerleri normal.tsh:0.21 trglobin:0.45 suan teda...

ziyaretci55 tarafından 22.07.2014 tarihinde soruldu.

Hocam iyi günler.2 ay önce 100 milikür r.iyot tdv aldım papiller ca için. tdv alırken tsh seviyem 150 idi.(25 gün boyunca levatronu kestim)sonrasında levatron 100 mg başladım.ilk ay kontrolde tsh 18 idi.levatron dozunu 150 mg çıkardık.bir ay sonra ko...

ziyaretci-1546721 tarafından 17.07.2014 tarihinde soruldu.

Hocam mrb eşim atom tedavisi aldı.doz olarak 100 lük uyguladılar eşim 1 ve 6 yaş çocuklardan ne kadar ayrı kalması uygun olur ayrıca eşimle cinsel yaşama tedavi sonrası ne kadar süre ara vermeliyiz.teşekkürler...

ziyaretci-1261846 tarafından 17.07.2014 tarihinde soruldu.

Hocam merhba.ben yaklaşık 4 yıl önce tiroit ameliyatı oldum ve tüm tiroit bezim alındı.sonuç olarak 5mm büyüklüğünde tümör odağı çıktı.papiller mikrocarsinom ca teşhisi konuldu.radyoiyot tedavisi sonrası vücut tamasında bişey çıkmadı.dha sonra yaklaş...

ziyaretci-1120049 tarafından 18.07.2014 tarihinde soruldu.

Hocam şimdiden cevabınız için teşekkür ederim. annem 2 hafta önce multinodüler guatr nedeniyle total tiroidektomi ameliyatı oldu. patoloji raporumuzu değerlendirirseniz sevinirim. kasım ayında atom tedavisi verileceği söylendi. tanı: tiroid sağ v...

ziyaretci-1223909 tarafından 16.07.2014 tarihinde soruldu.

Iyi gunler dr bey. benim babam medikal onkolojide tedavi goruyor. yaklasik 1 ay once port takildi ve iki gun sonra pet cekildi. bu islemden sonra bir saat kadar babamin yaninda bulundum. onkoloji dr u babamin vucuduna verilen radyasyondan benim de et...

sibeljapon tarafından 14.07.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba iyi günler şimdiden teşekkür ederim.benım 4-5 seneden beri ciddi anlamda zihin karmasıklıgı zihin bulanıklıgı ciddi anlamda unutma ciddi anlamda algılama olayları analiz etmede odaklanmda karmasık cumle kurma da yani kısacası beyinsel fonksi...

ziyaretci-1590435 tarafından 13.07.2014 tarihinde soruldu.

Hocam merhaba ben 3 temmuzda atom tedavisi aldım 100 luk verdiler dün tarama testi yapıldı boyun orta hatta iki odakta tiroid e ait aktivite tutulumu izlenmektedir mide barsak ansları ve mesane de fizyolojik iyot tutulumu arı izlenmektedir tüm vücut...

ziyaretci-1190507 tarafından 13.07.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba levent bey, bu soruyu babam için soruyorum 62 yaşında babam ve doğuştan sağ ciğerinde kist var doktorda yapılan kan tahlilleri temiz çıktı kitlede büyüme olduğu söylendi 11,07.2014 tarihinde pet cihazına girdi.pozitron emisyon tomografisi (pe...

ziyaretci-1987994 tarafından 11.07.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba ben 30 yasindayim troidimdeki nodulde kanser hucresi goruldu ve troidin tumu alindi 30 haziranda atom i131 yapildi benim sorum 2 cocugum var (7 yas 4 yas) onlari babanneye gonderdim yaklasik 3 hafta gelmemesini soylediler bu dogrumu 3 hafta s...

ziyaretci-224401 tarafından 09.07.2014 tarihinde soruldu.

Mrb. ben papiller ca hastasıyım. 2012 de ameliyat oldum ve 2 ay kadar sonra atom aldım(100 mcı) daha sonraki yapılan usg lerde ameliyattan kalan dokunun yok olmadığı görüldü. 10 ay kadar sonra tekrar 100 mcı atom aldım. yapılan kontrollerimde ordaki ...

ziyaretci-78200 tarafından 04.07.2014 tarihinde soruldu.