Dr. Orhan ÇAŞKURLU

Dr. Orhan  ÇAŞKURLU
Teyit edilmiştir.
Bağlantıma Ekle Soru Sor Takip Et Teşekkür Gönder

Soru Limiti

3 Soru / Günde

Branşı

Dahiliye - İç Hastalıkları

İl / İlçe

İstanbul / Kadıköy

Meslek Grubu

Tıp Doktoru

Üyelik Tarihi

13.07.2011

Son Giriş Tarihi

26.05.2014 10:30:30

Kamu/Özel Sağlık Kuruluşu

Central Hospıtal

İstanbul / Kadıköy

Özgeçmiş bulunamadı.
Orhan bey merhaba, 45 gün önce doğum yaptım. doktoruma kontrole gittiğimde kan testi yapıldı sonuclar söyle wbc: 4.19 rbc: 5.2 hgb :12,6 hct: 39.7 bunlar normal degerlerde. fakat mcv: 76,1 referans değerler(80-95) mch:24.1. (25-34) rdw-sd. :47,5. (35...

ziyaretci-47833 tarafından 28.01.2014 tarihinde soruldu.

İyi günler. balkonda iki sayfa kağıt yakmaya çalıştım. defalarca söndü. ben de defalarca yaktım; uzun süre boyunca köz olarak kaldı tekrar tekrar yaktım ve içeri girdim; birazını da banyoda yaktım. bu işlem 15 dakika civarı sürdü. karbonmonoksit zehi...

Erasmus tarafından 01.02.2014 tarihinde soruldu.

Merhaba sayin hocam ben size sivastan yaziyorum .benim kardeşimden wegenerden şüphe ediliyor üç defa c- anca tahlili yapildi.bunun ikisi sivas cumhuriyet üniversitesinde diğeride ankara düzen lab yapildi üçünün sonuçuda pozitif çikti.çiğerlerde 1cm o...

eminbera tarafından 26.01.2014 tarihinde soruldu.

Sayın doktorum annem 05.05.1958 doğumlu. doktorların bana verdiği bilgiler göre hiper tansiyon,şeker ve kansızlık mevcut.kansızlık sorunum 25 yaşımdan beri sürekli yaşadığım bir sorun. kullandığım ilaçlar : şeker ölçüm çubukları ...

papaatya tarafından 30.11.2013 tarihinde soruldu.

Hocam yaklaşık 1 yıldır ülseratif kolit hastasıyım.oldukça sorunlu bir sosyal hayatım var bu hastalık yüzünden.benim size sorum ise şu;öğrenim hayatım nedeniyle henüz askerlik yapmadım şubat 2014'de nasipse askere gideceğim.ancak bu hastalık(tanı kon...

ziyaretci-1136734 tarafından 18.11.2013 tarihinde soruldu.

Soru : hocam saygılar 4 aylıkaradan sonra bugun tahlılerımı yaptım dıyabetım tam 1 yıldırkolesterol ilaci almadan yuruyus ve dıyetle 31 aralık2012 de ldl 147 ıdı bugünde 143 cıktı hbac1 5*7 hdl 41 ldl 143 trıg 164 tkol216 hemogram normal tsh 1*88 ure...

ziyaretci-82902 tarafından 12.11.2013 tarihinde soruldu.

Hocam saygılar evvelkı cevaplarınız ıcın tesekkurler sagolun kontrol altında olan hbac1 5*5 trı 210 hdl 37 ldl 146 tkoles 22o kolesterolfıtıl alsam durum degısırmı ne yapayım 10kılo fazşlalıgım var onerınız yokmuaksu vıtalın omega3 unu gunde devamlı ...

ziyaretci-82902 tarafından 13.10.2013 tarihinde soruldu.