Wbc düşüklüğü önemlimdr? hemoglobin 13.00 hematokrit 39.10 eritrosit 4

17.02.2011 17:53

Soru : WBC DÜŞÜKLÜĞÜ ÖNEMLİMDR?
HEMOGLOBIN 13.00
HEMATOKRIT 39.10
ERITROSIT 4.97
LOKOSIT 5.00
EOZINOFIL MUTLAK DEGERI 0.27
BAZOFIL MUTLAK DEGERI 0.05
PARCALI MUTLAK DEGERI 2.51
LENFOSIT MUTLAK DEGERI 1.90
MONOSIT MUTLAK DEGERI 0.29
MCH*26.20
MCV*78.70
MCHC 33.30
RDW 13.50
TROMBOSIT 296.00
PCT 0.23

PERİFERİK YAYMA:

Eozinofil : 5 % 0 7
Bazofil : 1 % 0 1
Genc : %
Comak : % 0 2
Parcali : 50 % 40 72
Lenfosit : 38 % 20 47
Monosit : 6 % 3 8
Trombosit : Kumeli
Eritrosit : Normokrom
MIKROSITOZ : +


Antalya
Dahiliye - İç Hastalıkları Hematoloji Soru Sor
2011-02-17
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 76 defa okundu.



Dahiliye - İç Hastalıkları
Merhabalar, yaptırdığım kan testinde lenfosit%düşüklüğü gördüm ve açıkçası beni korkuttu aşağıda tahlil sonuçlarını yazım korkulacak durum varmı bilg...

ziyaretci-354965 tarafından 07.05.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam merhaba, tahlil sonucumu değerlendirmeniz mümkün mü? saygılar. test adı * sonuç birim referans değerleri 1 tam kan sayımı 2 ...

ziyaretci-60817 tarafından 15.10.2012 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Iyi günler hocam .kızım 2oay 2 haftalıık .daha önce ben size aylar önce mail atmıştım bana cvp wererek içimi rahatlatmıştınız .o günlerden sonra bir t...

ziyaretci-1394505 tarafından 13.01.2013 tarihinde soruldu.
Meraba testlerımın sonucunu bana acıklarsanız sevınırım teşşekürler. 1 tam kan sayımı 2 lökosit (wbc) 8,41 x10³/µl 3.8-10 3 nö...

ziyaretci-569691 tarafından 01.05.2013 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Merhabalar kansizliklikla ilgi tedavi görüyorum.ilaçlarim bitti. tahlil yaptirdim. 2 lökosit (wbc) 6,92 x10³/µl 3.8-10 3 nötrofil oran...

ziyaretci-1137856 tarafından 23.07.2013 tarihinde soruldu.