Wbc düşüklüğü önemlimdr? hemoglobin 13.00 hematokrit 39.10 eritrosit 4

17.02.2011 17:53

Soru : WBC DÜŞÜKLÜĞÜ ÖNEMLİMDR?
HEMOGLOBIN 13.00
HEMATOKRIT 39.10
ERITROSIT 4.97
LOKOSIT 5.00
EOZINOFIL MUTLAK DEGERI 0.27
BAZOFIL MUTLAK DEGERI 0.05
PARCALI MUTLAK DEGERI 2.51
LENFOSIT MUTLAK DEGERI 1.90
MONOSIT MUTLAK DEGERI 0.29
MCH*26.20
MCV*78.70
MCHC 33.30
RDW 13.50
TROMBOSIT 296.00
PCT 0.23

PERİFERİK YAYMA:

Eozinofil : 5 % 0 7
Bazofil : 1 % 0 1
Genc : %
Comak : % 0 2
Parcali : 50 % 40 72
Lenfosit : 38 % 20 47
Monosit : 6 % 3 8
Trombosit : Kumeli
Eritrosit : Normokrom
MIKROSITOZ : +


Antalya
Dahiliye - İç Hastalıkları Hematoloji Soru Sor
2011-02-17
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 193 defa okundu.




Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Sayın gülay hanım, merhaba, kızım 13 aylık. biz 1 yaş kan sayımı yaptrmadık çünkü 8.5 aylıkken böbrek taşımız vardı vede ateşi vardı tam kan sayımı ...

ziyaretci-1167070 tarafından 11.09.2012 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam tahlil sonuçları ekteki dosyada mevcut. yardımcı olursanız çok sevinirim...    -ortalama eritrosit hacmi (mcv)     84,7  fl  80-100    -ortala...

cengizxx tarafından 13.02.2015 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam tahlil sonuçlarının detayları ekteki dosyada mevcut. yardımcı olursanız çok sevinirim... -ortalama eritrosit hacmi (mcv) 84,7 fl 80-100 -ortalam...

cengizxx tarafından 15.02.2015 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam 2-3 hafta önce başlayan sırt ve boyun ağrıları nedeniyle multipl myelomdan şüphelenip sebebi şu;(dedemi bu hastalıktan kaybettikten ondada sırt ...

ziyaretci-313965 tarafından 21.10.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Sayın hocam tahlil sonuçlarım aşağıdaki gibidir. yorumlar mısınız?lenfosit oranının düşük olması tedirgin etti biraz. eritrosit 5,44 hemoglobin 15,...

ziyaretci-1181426 tarafından 19.08.2014 tarihinde soruldu.