İstanbul

Bağlantıma Ekle
Mesaj Gönder

Tsh değerinin düşük olması ne ifade eder t3 t4 değerleri normal ancak tsh

05.05.2009 19:58

Soru : tsh değerinin düşük olması ne ifade eder
t3 t4 değerleri normal ancak tsh 0.222 önemli midir
(10-11 yıl evvel 1 ayda 9 kilo verdiğimden muayaneye gitmiştim ve guatr teşhisi konmuştu
doktorum 3 ay ilaç tedavisi uyguladı ve aynaya bak büyürse alalım büyümezse sorun yok demişti
denge bozukluğu baş dönmesi sebebiyle yapılan kan testinde tsh 0.222 çıktı sağlık ocağı dr.u endokrin görsün dedi ama devlet hastanelerinde endokrin uzmanı bulamıyorum )
bilgi verirseniz sevinirim


İstanbul
Genel Cerrahi Endokrin Cerrahisi
2009-05-07
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 162 defa okundu.



Kadın Hastalıkları ve Doğum
İyi günler..eşimin gebeliği 38 hafta 5 günle uyumlu.bu güne kadar yapilan tiroid tahlilleri normal degerlerdeydi...... bugün yapilan tahlil sonucuna g...

ziyaretci-865676 tarafından 15.08.2014 tarihinde soruldu.
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
Merhaba hocam. ben 25 yaşında bir öğretmenim. lisedeyken (15-16 yaşlarımdayken) tiroid hastası olduğumu öğrendim. tsh değerim yüksek çıkıyordu. 1-2 se...

ziyaretci-1428648 tarafından 06.08.2014 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Merhaba hocam 3.5 aylık bebegim var dogumun ertesi günü ve 3. gün topuk kanı alındı sağlık bakanlığından telefon ile geri dönüş yapıldı degerlerin 5 v...

ziyaretci-2005967 tarafından 09.08.2014 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Merhaba hocam, 07.10.2013 tarihli devlet hastanesindeki tahlil sonuçları; tsh:5,7(referans:0,35-4,94), serbest t3:4,4(referans:1,71-3,71), serbest ...

tyfn67 tarafından 09.06.2014 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Merhaba hocam, 07.10.2013 tarihli devlet hastanesindeki tahlil sonuçları; tsh:5,7(referans:0,35-4,94), serbest t3:4,4(referans:1,71-3,71), serbest...

tyfn67 tarafından 07.06.2014 tarihinde soruldu.