İstanbul

Bağlantıma Ekle
Mesaj Gönder

Tsh değerinin düşük olması ne ifade eder t3 t4 değerleri normal ancak tsh

05.05.2009 19:58

Soru : tsh değerinin düşük olması ne ifade eder
t3 t4 değerleri normal ancak tsh 0.222 önemli midir
(10-11 yıl evvel 1 ayda 9 kilo verdiğimden muayaneye gitmiştim ve guatr teşhisi konmuştu
doktorum 3 ay ilaç tedavisi uyguladı ve aynaya bak büyürse alalım büyümezse sorun yok demişti
denge bozukluğu baş dönmesi sebebiyle yapılan kan testinde tsh 0.222 çıktı sağlık ocağı dr.u endokrin görsün dedi ama devlet hastanelerinde endokrin uzmanı bulamıyorum )
bilgi verirseniz sevinirim


İstanbul
Genel Cerrahi Endokrin Cerrahisi
2009-05-07
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 122 defa okundu.



Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
Hocam; yapılan tetkik sonucunda t3 : 6,47 t4: 2,17 tsh: 0,006 anti-tg: 36,1 anti-tpo : 2,7 usg sonucu ise: normal limitlerde usg inceleme o...

ziyaretci-1028783 tarafından 07.09.2011 tarihinde soruldu.
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
Sayın prof.dr. abdurrahman çömlekçi; işimden dolayı 1 ay önce amerika'ya hamile olarak geldim fakat 2 hafta önce düşük oldu. 1 ay önce türkiye'de y...

ziyaretci-2060760 tarafından 06.10.2014 tarihinde soruldu.
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
Merhaba. ben ocak 2014 te tiroidektomi ameliyatı oldum 2 nodül 10 lenf ve tiroidin tamamı alındı. papiller tiroid kanseriydim. yaklaşık 7 aydır ilaç k...

aysenurekim93 tarafından 29.09.2014 tarihinde soruldu.
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
Sayın doç.dr. tijen yeşim; işimden dolayı 1 ay önce amerika'ya hamile olarak geldim fakat 2 hafta önce düşük oldu. 1 ay önce türkiye'de yaptırdığım...

ziyaretci-2060760 tarafından 06.10.2014 tarihinde soruldu.
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
Efendim; yapılan tetkik sonucunda t3 : 6,47 t4: 2,17 tsh: 0,006 anti-tg: 36,1 anti-tpo : 2,7 usg sonucu ise: normal limitlerde usg inceleme ...

ziyaretci-88118 tarafından 07.09.2011 tarihinde soruldu.