İstanbul

Bağlantıma Ekle
Mesaj Gönder

Tahlil sonuçları

27.05.2013 15:56

Soru : Wbc 7.4 4.8 - 10.8 k/ul neu# 3.4 1.4 - 6.5 k/ul mo# 0.7 0.1 - 1.1 k/ul ly# 2.8 1.2 - 3.4 k/ul eos# 0.6 0 - 0.7 k/ul baso# 0 0 - 0.1 k/ul neu% 45.6 42 - 75.2 % mo% 9.2 1.7 - 13 % ly% 37.1 20 - 51.1 % eos% 7.5 0.1 - 7 % baso% 0.6 0 - 0.9 % rbc 4.87 4.2 - 6.1 m/ul hgb 16.3 12 - 18 gr/dl hct 47.1 37 - 52 % mcv 96.6 80 - 99 fl mch 33.4 27 - 31 pg mchc 34.6 33 - 37 gr/dl rdw 13.7 11.5 - 16.5 % plt 315 130 - 400 k/ul 7.9 7.6 - 9.6 fl pct 0.25 0.01 - 15 % pdw 15.6 9 - 30 % ------ vitamin b12 484 126.5 - 505 pg/ml folat 19.43 3 - 17 ng/ml ferritin 25.8 23.9 - 336.2 ng/ml total testesteron 7.2 1.75 - 7.81 ng/ml lüteinleştiren hormon (lh) 5.67 1.24 - 8.62 miu/ml fsh 2.29 1.27 - 19.26 miu/ml anti tiroglobulin antikor <0.9 0 - 4 iu/ml anti tpo 0.7 0 - 9 iu/ml serbest t4 0.9 0.58 - 1.64 ng/dl tsh 5.24 0.34 - 5.6 uiu/ml ----- hocam merhaba, 26 yaş erkek 65 kilodayım. geçenki tahlilimde sınırı az az geçen tsh ım vardı.5,7 erkeklik hormonlarım ve troidimin durumu nedir. folat az yüksek yorumlarsanız_?


İstanbul
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Soru Sor
2013-05-27
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol



Önceki Soru :Testis şişlik...

Merhaba hocam ben 15 gun once kan tahlili yaptirdim sonuclarim...

deniz tarafından 06.12.2013 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Merhaba 3 yasinda oglumun kan tahlili sonuclarinda eos% 3.5 yuksek cikti birde kreatinin dusuk cikti 0.43 sonuclari ogrenebilirmiyim kotu bir durum v...

ziyaretci-1421650 tarafından 15.02.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam merhaba 2 paket ferplex fol kullandım sonra tahlil yaptırdım değerlerde değişme yok ne önerirsiniz...

tarafından 09.11.2013 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Lym nin aids te yukseldigide soyleniyo dogru mudur acaba boyle bi durumda yuzdeninde yuksek olmasi gerekiyo mu...

ziyaretci-64050 tarafından 16.04.2014 tarihinde soruldu.
Ben basım agrıdıgı için nörolojiye gittim kan tahlillerimde sedimentasyon yüksek cıktı.ayrıca eo 9.9 (yüksek) mch 28.5 (yüksek) rdw 14.5 (yüksek) ç...

ziyaretci-1652757 tarafından 29.08.2013 tarihinde soruldu.