İstanbul

Bağlantıma Ekle
Mesaj Gönder

Sonuçlar nasıl

23.09.2013 15:06

Soru : Biyokimya Kan Alma Tar. : Onay Tar. :23.09.2013 14:05
Lab Kabul Tar. :
23.09.2013 10:21
23.09.2013 11:54
Glukoz 84 mg/dl 74 - 106
Kreatinin 0.82 mg/dl 0.67 - 1.17
Üre 23 mg/dl 17 - 43
Total Kolesterol 282 mg/dl 0 - 200
Trigliserid 532 mg/dl 0 - 150
HDL Kolesterol 32 mg/dl 40 - 60
VLDL Kolesterol 106 mg/dl 8 - 35
LDL Kolesterol Trig > 400 oldugundan hesaplama yapilmadi mg/dl 50 - 150
AST 28 U/L 0 - 50
ALT 42 U/L 0 - 50
GGT 84 U/L 0 - 55
Alkalen fosfataz 70 U/L 30 - 120
Total Protein 7.8 g/dl 6.6 - 8.5
Albumin 4.5 g/dl 3.5 - 5.2
Sodyum 138 mmol/L 136 - 146
Potasyum 4.66 mmol/L 3.5 - 5.1
Kalsiyum 10.20 mg/dl 8.4 - 10.5
BUN 11 mg/dl 8 - 20

ülkü hanım bu tahlilleri ben şeker ve kolestrol için yaptırdım sizce durum vaziyet nasıl açıklarmısınız şimdiden teşekkürler cevabınızı bekliyorum..


İstanbul
Dahiliye - İç Hastalıkları
2013-09-23
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 37 defa okundu.




Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Hocam 2 günlük bebeğimizde tbıl 7.34 dbıl0.32 ibıl 7.20 ast 101 crp 7.22 çıktı bebek yoğunbakımda kalıyor bu sonuçlar çokmu anormal...

bora66 tarafından 22.04.2015 tarihinde soruldu.
Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji
Hocam eliza testi yaptrdm sonuclar şöyle : anti hcv (mikropartikül immün assay-meia veya benzeri) 0,034 col < 0,9 anti hiv (kemulumesa...

ziyaretci-2397340 tarafından 21.02.2015 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hocam iyi günler. gecen sene gebelik kaybim var 1senedir hamile kalamadim.adetin 3.gunu kan tahlil sonuclarim: estradiol:23.88, prolaktin: 41,89, fsh:...

ziyaretçiS tarafından 27.08.2014 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Hocam merhabalar 3 ay once hormon testlerimin sonuclari tsh 0.005 t3 7.42 t4 2.35 cikti tiroidlrim hizli calisiyormus 1 ay sonrasi sonuc tsh 0.005 t...

ziyaretci-503534 tarafından 03.07.2014 tarihinde soruldu.
Anestezi ve Reanimasyon
Proloterapi avasculer necrosis icin uygulanabilen bir tedavimidir avascular necrosis etkinligi ve tedavi mekanizmasi nedir ? hangi safalarda nasil ...

ziyaretci-1993893 tarafından 18.07.2014 tarihinde soruldu.