Sonuçlar nasıl

Biyokimya Kan Alma Tar. : Onay Tar. :23.09.2013 14:05
Lab Kabul Tar. :
23.09.2013 10:21
23.09.2013 11:54
Glukoz 84 mg/dl 74 - 106
Kreatinin 0.82 mg/dl 0.67 - 1.17
Üre 23 mg/dl 17 - 43
Total Kolesterol 282 mg/dl 0 - 200
Trigliserid 532 mg/dl 0 - 150
HDL Kolesterol 32 mg/dl 40 - 60
VLDL Kolesterol 106 mg/dl 8 - 35
LDL Kolesterol Trig > 400 oldugundan hesaplama yapilmadi mg/dl 50 - 150
AST 28 U/L 0 - 50
ALT 42 U/L 0 - 50
GGT 84 U/L 0 - 55
Alkalen fosfataz 70 U/L 30 - 120
Total Protein 7.8 g/dl 6.6 - 8.5
Albumin 4.5 g/dl 3.5 - 5.2
Sodyum 138 mmol/L 136 - 146
Potasyum 4.66 mmol/L 3.5 - 5.1
Kalsiyum 10.20 mg/dl 8.4 - 10.5
BUN 11 mg/dl 8 - 20

ülkü hanım bu tahlilleri ben şeker ve kolestrol için yaptırdım sizce durum vaziyet nasıl açıklarmısınız şimdiden teşekkürler cevabınızı bekliyorum..

23.09.2013 15:06

Diğer Sorular

Hormon sonuçlarım nasıl acaba?

Merhaba hocam.2 ay önce doktorum ultrason görüntüsünden polikistik overimin olduğunu söylemişti ancak hormon testi yapmamıştı..bende de aşırı tüylenme... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Sizce nasıl değerlendirilir sonuçlarımız hocam.

İyi günler sayın hocam.bugün eşimin sol tarafındaki ağrısı için dr.geldik.6 aylık evliyiz,.solda pampiniform pleksus çapş 3.2 mm olup valsalva ile re... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Test sonucum nasıl acaba

Merhaba hocam.smear testi yaptırmaya gittiğim de doktor rahim ağzı yarasının da olduğunu söyledi ve 2 tane fitil verdi.smear test sonucumu aldım dokto... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Hormon testi sonuclarım nasıl ?

Gh sonuç = 0.3 birim ng/ml refarans ağırlığı 6 somatomedin sonuç = 260 birim ng/ml ref. 101-516 sonuc nasıl doktor bey devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Iyi günler filiz hanım test sonucum nasıl dye sracktım tanı:hormonal değrle

Iyi günler filiz hanım test sonucum nasıl dye sracktım tanı:hormonal değrlendirme (mı):0/80/20 sitolojik tanı inflamasyon bulguları,reaktif hücresel d... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

İlginizi Çekebilecek Makaleler

Selülit nasıl geçer ?

Selülit nasıl geçer ?

Bir çok kadının yaz geldiğinde en çok problem yaptığı konulardan biri; selülit.Selülit nasıl geçer?Tabiki en önemli soru. Ama tek ve basit bir cevabı yok. Çünkü selülitin birçok sebebi var; kan dolaşımının...

Devamı >>
Kan dolaşımı enfeksiyonu (sepsis) nedir? Tanısı nasıl konur?

Kan dolaşımı enfeksiyonu (sepsis) nedir? Tanısı nasıl konur?

Sepsis, kan dolaşımına bakteri, virüs, mantar gibi bir enfeksiyon etkeninin karışması demektir. Kana karışma sayesinde bu enfeksiyon etkeni tüm organlara ve vücuda yayılır. Uğradığı...

Devamı >>
Bağımlı kişiye karşı tutumunuz nasıl olmalıdır?

Bağımlı kişiye karşı tutumunuz nasıl olmalıdır?

Bağımlı kişiye karşı tutumunuzunne olduğu önemlidir. Hiçbir zaman, “Yapılması lazım geleni ben zaten biliyorum” şeklinde bir tutum takınmayın. Zaten hangi alanda olursa olsun “En iyiyi ben bilirim” tutumu...

Devamı >>
Kefir nedir? Nasıl yapılır?

Kefir nedir? Nasıl yapılır?

Kefir; Kafkas kökenli geleneksel bir süt içeceğidir. Kefir tanelerindenveyakefir kültüründen elde edilir. Kefiri diğer mayalanarak elde edilen süt ürünlerinden farkı; bakteri ve maya içeren kefir tanelerinden...

Devamı >>
x