Sag kkarın boslugunda agrı

ıyı aksamlar hocam nısanlımın 2 aydır sag tarafında agrı war sıddetlı saplantılı bı agrı we hıc gecmıyor ozellıkle sınrlendıgı zamanlarda agrının sıddetı artıyor ve cekılmez oluyor afyonda genel cerrahı doktoruna gıttık efemef oldugunu soeldı 1 gun hastanede yatırdı ve ılac werdı kolsın ve zırıd bunlarında bı faydasını goremedık kan degerlerı hersey normal gorunuyo urologo ıc hastalıklarınada cıktı ama bısıy demıyolar endoskopı yapıldı gastırıt dedı bı baska doktor hepsı farklı bıısy soluyo mıkrop war dedıler en son helıpak dıye bı ılaca basladık ama agrı gecmıyor nasıl bı yol ızleyelım hocam ıste calısamıyo okuluna gıdemıyo lutfen bıze bı yol gosterın sımdıden tesekkurler

05.08.2013 02:17

Diğer Sorular

Gelişim

Hocam ergenlik döneminde sık mastürbasyon zararlı mıdır. boy uzamasını ve fiziksel gelişimi olumsuz etkiler mi ? devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Testis kistleri

Mrh eşimin usg sonucunu cevaplar misiniz ? doktoru hic bir acilama yapmadı çünkü. sag epididimde 9×6 mm boyutunda kistik lezyon izlenmistir.solda tu... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Beta hcg

Hocam 4 gün önce değer 174 tü. 4 günde 567 olmuş sorun varmı 2 kadı olması gerek diyorlar lütfen yardım edin hesabıma göre 696 olmalıydı sorunmu var? devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Makatimdan istem dışı sıvı geliyor

Merhaba hakan bey. yaklasık üç haftadır makatimdan istem dışı sıvı geliyor. genelde birşeyler yedikten sonra oluyor. kıvamı jolenin birazdaha sulusu... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Aşağıdaki değerlerle kemoterapi seansı alınması uygun mudur?

Üre 22 mg/dl 10,0 - 50,0 kreatinin 0,6 mg/dl 0,51 - 0,95 wbc 3,4 10^3/mm3 3,5 - 10,0 rbc 3,76 10^6/mm3 3,80 - 5,80 hgb 10,4 g/dl 11,0 - 16,5 hct... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.