ile ilgili Sorular

Polikistik over?

Kadın Hastalıkları ve Doğum / Polikistik over
Merhaba, Ultrasonda, yumurtalıklarımın polikistik olduğu görüldü. Bunun üzerine hormon testleri yapıldı. Yapılan testlere göre polikistik over sendromuna sahip miyim? Bir sorun var mı? En son 27 ekimde regl oldum (16 gün önce) (Testlerin sonucu;
Tsh: 2.40 ------0,27-4,2
EN1070-LH 7.26
FOLLIKULER__( 2,4 - 12,6 )___mIU/ml|
MİD-CYCLE___( 14 - 95,6 )____mIU/ml| LUTEAL___( 1,0 - 11,4 )____mIU/ml| POSTMENAPOZ_( 7,7 - 58,5 )____mIU/ml|
EN1120-FSH 3.96 mIU/ml
FOLLIKULER____( 3,5 - 12,5 )____mIU/ml|
MİD-CYCLE____( 4,7 - 21,5 )____mIU/ml| LUTEAL___ ( 1,7 - 7,7 )____mIU/ml| POSTMENAPOZ__( 25,8 - 134,8 )____mIU/ml| EN1210-Estradiol (E2) 225.3 pgr/ml FOLLIKULER____( 12,5 - 166 )____pgr/ml|
MİD-CYCLE______( 86 - 498 )____pgr/ml| LUTEAL__( 44 - 211 )____pgr/m Teşekkürler

13.11.2012 00:19

Diğer Sorular

Adet kanamam durmuyor

Merhaba doktor hanım.33 yaşındayım.ergenlikten beri süregelen polikistik over hastasıyım.2012 yılında sezeryanla doğum yaptım.gebelik için tedavi görm... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Polikistik over

Hicam merhaba kisaca anlatayim ben antidepresyan kullaniyordum ama 1 ay once biraktim bende hipotrioid var ve bunu tedavi altina alindi euthryx 75 mg... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Polikistik over

İyi günler ben 18 yaşındayım anlamda polikistik over rahatsızlığı var gittiği dnir doktor mutlaka bendede olduğunu doktora görünmemi söylemiş bu konu... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Adet döneminden sonra bitiminden hemen sonra ara kanamaların yaşanması

Mrb birgül hanım benim son üç aydır adet bitinden hemen sonra bir kaç gün süren kırmızı akıntılarım var bir kaç doktor değiştirdim ilk gittiğim doktor... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Polikistik over sendromu

Saygıdeğer hocam, benim sorum polikistik over sendromu teşhisi ile ilgili. 26 yaşındayım. geçtiğimiz yıla kadar çok ciddi bir sorunum yoktu. regl süre... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

.
x