İstanbul

Bağlantıma Ekle
Mesaj Gönder

Polikistik over?

13.11.2012 00:19

Soru : Kadın hastalıkları ve doğum / polikistik over merhaba, ultrasonda, yumurtalıklarımın polikistik olduğu görüldü. bunun üzerine hormon testleri yapıldı. yapılan testlere göre polikistik over sendromuna sahip miyim? bir sorun var mı? en son 27 ekimde regl oldum (16 gün önce) (testlerin sonucu; tsh: 2.40 ------0,27-4,2 en1070-lh 7.26 follikuler__( 2,4 - 12,6 )___miu/ml| mid-cycle___( 14 - 95,6 )____miu/ml| luteal___( 1,0 - 11,4 )____miu/ml| postmenapoz_( 7,7 - 58,5 )____miu/ml| en1120-fsh 3.96 miu/ml follikuler____( 3,5 - 12,5 )____miu/ml| mid-cycle____( 4,7 - 21,5 )____miu/ml| luteal___ ( 1,7 - 7,7 )____miu/ml| postmenapoz__( 25,8 - 134,8 )____miu/ml| en1210-estradiol (e2) 225.3 pgr/ml follikuler____( 12,5 - 166 )____pgr/ml| mid-cycle______( 86 - 498 )____pgr/ml| luteal__( 44 - 211 )____pgr/m teşekkürler


İstanbul
Kadın Hastalıkları ve Doğum Soru Sor
2012-11-21
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol




Kadın Hastalıkları ve Doğum
20 yaşındayım polikistik overim var yaklaşık 7 aydır diane 35 kullanmaktayım. polikistik over ağrı ve şişkinlik yapar mı birde adet döneminde az kan g...

çiçek tarafından 15.04.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Ben bugün hamilelik testlerimi yaptırdım ve polikistik over oldugum oraya cıktı adetim düzenli geliyor vucudumun bazı bölgelrinde tüylenme var kendimd...

ziyaretci-478520 tarafından 29.07.2010 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Selamlar, evliyim ve 30 yaşındayım.polikistik over tanısıyla 10 yıl süre ile doğum kontrol hapı kullandım. 7 ay önce hapı bıraktım.son üç aydır kanama...

ziyaretci-335917 tarafından 03.08.2010 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Mrb hocam size sorumolacaktı bende polikistik over var hamile kalmak istiyorum doktor bana adedin 5. gününde klomen tablet verdi günde 3 defa aldım 15...

ziyaretci-487453 tarafından 28.08.2010 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba doktor bey, bende adet düzensizliği var, prolaktin yüksekti , dostinex kullandım düştü, geçen hafta muayene oldum ve tahlil sonuçlarına göre d...

ziyaretci-359564 tarafından 11.04.2014 tarihinde soruldu.