İstanbul

Bağlantıma Ekle
Mesaj Gönder

Polikistik over?

13.11.2012 00:19

Soru : Kadın Hastalıkları ve Doğum / Polikistik over
Merhaba, Ultrasonda, yumurtalıklarımın polikistik olduğu görüldü. Bunun üzerine hormon testleri yapıldı. Yapılan testlere göre polikistik over sendromuna sahip miyim? Bir sorun var mı? En son 27 ekimde regl oldum (16 gün önce) (Testlerin sonucu;
Tsh: 2.40 ------0,27-4,2
EN1070-LH 7.26
FOLLIKULER__( 2,4 - 12,6 )___mIU/ml|
MİD-CYCLE___( 14 - 95,6 )____mIU/ml| LUTEAL___( 1,0 - 11,4 )____mIU/ml| POSTMENAPOZ_( 7,7 - 58,5 )____mIU/ml|
EN1120-FSH 3.96 mIU/ml
FOLLIKULER____( 3,5 - 12,5 )____mIU/ml|
MİD-CYCLE____( 4,7 - 21,5 )____mIU/ml| LUTEAL___ ( 1,7 - 7,7 )____mIU/ml| POSTMENAPOZ__( 25,8 - 134,8 )____mIU/ml| EN1210-Estradiol (E2) 225.3 pgr/ml FOLLIKULER____( 12,5 - 166 )____pgr/ml|
MİD-CYCLE______( 86 - 498 )____pgr/ml| LUTEAL__( 44 - 211 )____pgr/m Teşekkürler


İstanbul
Kadın Hastalıkları ve Doğum Soru Sor
2012-11-21
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 31 defa okundu.




Kadın Hastalıkları ve Doğum
Slm hocam doğuştan polikistik olunması mümkünmüdür??? polikistik overin hastalığı neden oluşur ve ciddiyetlik derecesi nedir??? bu hastalıkla ilgi...

ziyaretci-364483 tarafından 13.02.2010 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Doktor hanım nişanlımda polikistik over varmış.tüylenme şikayeti vardı.ama adet düzensizliği yok.doktor açıklama bile yapmadı doğum kontrol hapı verdi...

ziyaretci-371232 tarafından 17.04.2010 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hirşutizm için dr gitmiştm polikistik over çıktı hormonlarım normal saçlarım da dökülüodu bu arada aldactone ve diane reçete edildi saç dökülmemede fa...

ziyaretci-249527 tarafından 05.04.2010 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Iyi günler ben polikistik over hastasıyım bir yıl diana kullandım bıraktığımda 2 ay düzenli adet oldum fakat 3.aydayım ve hala adet olmadım.eşimle bir...

ziyaretci-387703 tarafından 19.03.2010 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba 27 yaşındayım 3yıldır polikistik over hastasıyım,1yıl diane35 kullandım.son dönemde ise adetlerim oldukça düzensizleşti ve kanamaların rengi b...

ziyaretci-13440 tarafından 26.03.2010 tarihinde soruldu.