ile ilgili Sorular

Polikistik over?

Kadın Hastalıkları ve Doğum / Polikistik over
Merhaba, Ultrasonda, yumurtalıklarımın polikistik olduğu görüldü. Bunun üzerine hormon testleri yapıldı. Yapılan testlere göre polikistik over sendromuna sahip miyim? Bir sorun var mı? En son 27 ekimde regl oldum (16 gün önce) (Testlerin sonucu;
Tsh: 2.40 ------0,27-4,2
EN1070-LH 7.26
FOLLIKULER__( 2,4 - 12,6 )___mIU/ml|
MİD-CYCLE___( 14 - 95,6 )____mIU/ml| LUTEAL___( 1,0 - 11,4 )____mIU/ml| POSTMENAPOZ_( 7,7 - 58,5 )____mIU/ml|
EN1120-FSH 3.96 mIU/ml
FOLLIKULER____( 3,5 - 12,5 )____mIU/ml|
MİD-CYCLE____( 4,7 - 21,5 )____mIU/ml| LUTEAL___ ( 1,7 - 7,7 )____mIU/ml| POSTMENAPOZ__( 25,8 - 134,8 )____mIU/ml| EN1210-Estradiol (E2) 225.3 pgr/ml FOLLIKULER____( 12,5 - 166 )____pgr/ml|
MİD-CYCLE______( 86 - 498 )____pgr/ml| LUTEAL__( 44 - 211 )____pgr/m Teşekkürler

13.11.2012 00:19 tarihinde sordu. İlgili Konular:

pco ile uyumlu.

Cevapları sadece üyeler görebilir.

Üye olun, aradığınız cevaplara en kolay yoldan ulaşın veya üye iseniz giriş yapın.

21.11.2012 13:39 tarihinde cevapladı.

Diğer Sorular

İlgili uzmanlar

.
x