Mvc, mon% ve mon# yüksekliği

Hocam merhabalar,
10,5 aylık bebeğimin tahlilinde MCV, MON% ve MON# değerleri yüksek çıktı.Ciddi bir enfeksiyonuda olmadı. Alerjik rinit atağı geçiriyordu tahlilleri yaptığımızda.
Acil yardımınız lütfen...
WBC 10e3/µL 9,4
RBC 10e6/µL 4,18
HGB g/dL 11,6
HCT % 35,0
MCV fL 84
MCH pg 27,9
MCHC g/dL 33,3
RDW % 14,0
PLT 317
MPV fL 8,3
PCT % 0,264
PDW % 12,8
NEU% % 31,4
LYM% % 51,9
MON% % 12,8
EOS% % 3,7
BAS% % 0,2
ATL% % 1,8
IMM% % 0,7 0,0
NEU# 2,96
LYM# 4,89
MON# 1,21
EOS# 0,35
BAS# 0,02
ATL# 0,17
IMM# 0,07

mon yüksekliği13.02.2012 22:56

Diğer Sorular

Hemotolojide mon

Sayın hocam iyi günler, hemotoloji tahlilimde mon#0,64 çıktı bu değer normalmidir. bu tahlil ne için yapılır, mon ne demektir ? şimdiden teşekkürler... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Düşük demir ve b12 yüksekliği

Merhaba 5,5 yaşındaki kızımın kan testi sonuçlarında b12 vitamini yüksek çıkmış.(1045) bu neden olur,bilgi verebilirmisiniz? demir oranıda referans... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Kan tahlili sonuçların düşüklüğü veya yüksekliği

Wbc 8,97 10³/ul 3,98 - 11,3 rbc 5,75 10^6/ul 4,5 - 6,08 hgb 15,8 g/dl 13,5 - 17,5 hct 45 % 40 - 52 mcv sonuç normalden düş... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Kan tahlili sonuçların düşüklüğü veya yüksekliği

Wbc 8,97 10³/ul 3,98 - 11,3 rbc 5,75 10^6/ul 4,5 - 6,08 hgb 15,8 g/dl 13,5 - 17,5 hct 45 % 40 - 52 mcv sonuç normalden düş... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Kan tahlili sonuçların düşüklüğü veya yüksekliği

Wbc 8,97 10³/ul 3,98 - 11,3 rbc 5,75 10^6/ul 4,5 - 6,08 hgb 15,8 g/dl 13,5 - 17,5 hct 45 % 40 - 52 mcv sonuç normalden düş... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.