Merhaba aşılamanın 12.günü beta hcg testi yaptıdım sonuç 47,21 çıktı sizce

06.02.2011 11:09

Soru : merhaba aşılamanın 12.günü beta hcg testi yaptıdım sonuç 47,21 çıktı sizce değerim normal mi?teşekürler.


İstanbul
Kadın Hastalıkları ve Doğum Soru Sor
2011-02-07
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 564 defa okundu.


Önceki Soru :Merhaba hocam sabah yataktan kalkarken ...
Sonraki Soru :Merhaba adet tarıhim 04.02.2011 en gebel...


Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba ilk aşılamamı yaptırdım yaşım 34, aşılamanın 12. günü kan testi sonucum beta hcg 20.8 daha önceleri herzaman beta hcg 0.02 oluyordu hamile ol...

ziyaretci-720413 tarafından 25.05.2011 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba hocam esimle ha ziran 29 unda iliski yasadik.temmuz 8 de kanamam oldu 4 gun sur du .10 temmuzda beta hcg yaptirdim sonuc 0.00 .daha sonra emin...

ziyaretci-2005130 tarafından 28.07.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba seval hanim 21. gun 363.9 cikan degerim 24. gun beta hcg 1052.7 cikti normal ilerliyormu sizce adet gunu 11 gun gecti sanki bu gecikmeye ...

tarafından 10.12.2013 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba 28 mart adetin 12. günü akşam 7 de çatlatma iğnesi vurundum 21 . günü progeteron 16.4 çıktı 22. günü kanda gebelik 2.79 çıktı bu durumda kesin...

ziyaretci-1643475 tarafından 08.04.2014 tarihinde soruldu.