Kanın sulu/fazla olması

09.09.2012 23:33

Soru : Merhaba doktor bey.bu sefer başka bir soru ile karşınızdayım.sanırım benim kanım fazla sulu veya fazla kan var emin değilim ama galiba fazla sulu.mesela daha geçen parmağımı kestim normalde 5dkda durması gerekirken 10 15 dk sonra durdu.parmağımı kullanmaya başlayınca tekrar kanadı 5dk falan daha.herhangi bir ilaç kullanmıyorum,şeker hastalığı gibi herhangi bir hastalığım da yok daha önce de olmuştu bu tip olaylar.genel kontrol için endokronolojiye gitmişti kan tahlili falan yaptırdık öyle önemli bir sorum çıkmadı.sadece alt denilen değer "10" yüksek(normal değer 5-40 benimki 50) o da karaciğerimde yağlanma var galiba ondan.bu kan sulanması başka neden olur,nasıl geçer? teşekkürler.


Ankara
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Çocuk Endokrinoloji Soru Sor
2012-09-10
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol




Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam merhaba sac dokulmem vardi bunun icin anemi testi yaptirdim sonuclar bu sekilde b12 r3ferans 214 _914 olmasi gerekirken 184 cikti mpv refersns 7...

ziyaretci-258426 tarafından 11.11.2013 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Merhabalar hocam.benim kanımda ürik asit yüksek çıktı.son zamanlarda et fazla tükettim.ailemde de genetik gut hastalığı.ürik asit nasıl düşer ? ürik a...

ziyaretci-606466 tarafından 08.08.2013 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hocam;30+4 hafta hamileyim.dün kontrolümde doktorum amniyon sıvısı normaldan çok az fazla dedi.sadece fazla şekerli şeyler tüketmememi söyledi.bir tes...

ziyaretci-1100984 tarafından 25.07.2013 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Merhaba doktor hanım. 10 aylık bebeğim önce her emdiğini kusma ile basladı. ishali yoktu sadece kusuyordu 2 gundur. bugunde kusma azaldı ishal baslad...

ziyaretci-465742 tarafından 22.03.2014 tarihinde soruldu.
Pratisyen Hekimlik
Merhaba. eşimde kan tahlilinde monositler biraz fazla çıkmış. mon# - monosit - 0.86 (normal: 0.12-0.81) - fazla, mon% - 12.1 (normal: 3-10%) - fazla. ...

ziyaretci-1150299 tarafından 10.04.2014 tarihinde soruldu.