İstanbul

Bağlantıma Ekle
Mesaj Gönder

Kan ve idrar tahlilleri aşağıda bakarsanız , çok sevinirim,kolay gelsin.

03.09.2012 08:59

Soru : İdrar Tetkiki (tam otomatik idrar biyokimyası ve mikroskopisi) Renk SARI 0 - 0 05/07/2012 Bulanıklık Berrak 0 - 0 05/07/2012 Tirozin --.-- 0 - 0 05/07/2012 Triple Fosfat --.-- 0 - 0 05/07/2012 Sistin --.-- 0 - 0 05/07/2012 Kalsiyum Fosfat --.-- 0 - 0 05/07/2012 Kalsiyum Karbonat --.-- 0 - 0 05/07/2012 Amorf Urat --.-- 0 - 0 05/07/2012 Lökosit Kümesi --.-- 0 - 0 05/07/2012 Böbrek Epiteli --.-- 0 - 0 /HPF 05/07/2012 Kristal Ürik Asit --.-- 0 - 0 05/07/2012 Kristal Kalsiyum Oksalat --.-- 0 - 0 05/07/2012 Hyalin Silendir --.-- 0 - 0 /LPF 05/07/2012 Granül Silendir --.-- 0 - 0 /LPF 05/07/2012 Lökosit 1 0 - 0 /HPF 05/07/2012 Eritrosit --.-- 0 - 0 /HPF 05/07/2012 Epitel --.-- 0 - 0 /HPF 05/07/2012 Ürobilinojen Normal .2 - 1 mg/dL 05/07/2012 Nitrit Negatif 0 - 0 05/07/2012 Bilirubin Negatif 0 - 0 mg/dL 05/07/2012 Keton Negatif 0 - 0 mg/dL 05/07/2012 Glukoz Normal 0 - 45 mg/dL 05/07/2012 Protein Negatif 0 - 25 mg/dL 05/07/2012 pH 5 4.8 - 7.4 05/07/2012 Dansite 1019 1015 - 1025 05/07/2012 Tam Kan Sayımı (Hemogram) PDW 53 25 - 65 % 05/07/2012 WBC sayısı 6.73 3.7 - 9.7 bin/uL 05/07/2012 PCT 0.14 .12 - .36 % 05/07/2012 Bazofil 0.03 0 - .1 bin/uL 05/07/2012 Bazofil % 0.5 .3 - 1.3 % 05/07/2012 Eozinofil 0.35 0 - .4 bin/uL 05/07/2012 Eozinofil % 5.3 .3 - 6.2 % 05/07/2012 Nötrofil 3.65 2 - 6.7 bin/uL 05/07/2012 Nötrofil % 54.2 42.9 - 78.4 % 05/07/2012 Monosit 0.26 .2 - .7 bin/uL 05/07/2012 Monosit % 3.8 3.3 - 9.2 % 05/07/2012 Lenfosit 2.31 1.1 - 3.3 bin/uL 05/07/2012 Lenfosit % 34.3 14.1 - 45.8 % 05/07/2012 MPV 8.2 6.1 - 8.9 fL 05/07/2012 PLT 171 179 - 373 bin/uL 05/07/2012 RDW 13.3 11.5 - 14.1 % 05/07/2012 MCHC 33 32.5 - 36.7 g/dL 05/07/2012 MCH 27.8 27.1 - 32.5 pg 05/07/2012 MCV 84.2 81.2 - 94 fL 05/07/2012 Hematokrit 41.5 38.9 - 50.9 % 05/07/2012 Hemoglobin 13.7 13.3 - 17.2 g/dL 05/07/2012 RBC sayısı 4.94 4.54 - 5.78 milyon/uL 05/07/2012 İdrar Kültürü 0.Saat Direkt Mikroskopi: Mikroorganizma görülmedi. Üreme: Yok Kültür: Kültüründe üreme olmadı. 06/07/2012 CRP < 2.97 0 - 3.5 mg/L


Kahramanmaraş
Nefroloji Soru Sor
2012-09-03
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 80 defa okundu.



Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Sibel hanım mrb ..özürdilerim sizi rahatsız ettim..1,5 yasında kızım var bundan 3 gun önce sabaha akrsi çok şiddetli ateşi cıktı sabah özel çoçuk bili...

ziyaretci-1046102 tarafından 18.09.2011 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Kolay gelsin dr hanım. 34 haftalık gebeyim.yapılan rutin kan tahlillerinde wbc 11 lerde başladı ve şu an wbc 14.7. hgb 12 civarı. doktorum idrar kültü...

ziyaretci-396289 tarafından 17.08.2011 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Iyi günler hocam, 2,5 yaşındaki kızımın sabah uyandığında göz kapaklarında hafif şişlik oluyor bununla ilgili göz dr alerjik olabileceğini söyledi.bi...

ziyaretci-142259 tarafından 20.05.2014 tarihinde soruldu.
Merhaba halil bey; oncelikle kolay gelsin demek istiyorum, ben 28 yasinda bir bayanim yaklasik bir ay once sistit oldum bunu takiben yaptirdigim idra...

ziyaretci-970162 tarafından 08.08.2011 tarihinde soruldu.
Çocuk Ürolojisi
Iyi günler hocam, 2,5 yaşındaki kızımın sabah uyandığında göz kapaklarında hafif şişlik oluyor bununla ilgili göz dr alerjik olabileceğini söyledi.biz...

ziyaretci-142259 tarafından 21.05.2014 tarihinde soruldu.