Ankara

Bağlantıma Ekle
Mesaj Gönder

Kan tahlili sonuçlari glufx: 97 mg/dl, chol: 159, trig:206, urea: 32,

12.11.2009 17:57

Soru : KAN TAHLİLİ SONUÇLARI
GLUFX: 97 MG/DL,
CHOL: 159,
TRIG:206,
UREA: 32,
URICA: 6.5
CREA: 1.00
ASTGOT:17 U/L
ALTGPT:15.0
GGT:20
LDL-C: 77 MG/DL
HDL-C: 41

Sayın Hocam, sonuçlar normal mi, herhangi bir öneriniz varsa bildirirseniz sevinirim. İyi günler


Konya
Tıbbi Biyokimya
2009-11-12
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 53 defa okundu.



Dahiliye - İç Hastalıkları
Test adi sonuç birim referans örnek no: 3987133 mikrobiyoloji hemogram hct 45.3 % 40 - 53.7 ba# 0.04 k/ul 0 - 0.2 mo# 0.43 ...

ziyaretci-1990714 tarafından 07.09.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Test adi sonuç birim referans örnek no: 3987133 mikrobiyoloji hemogram hct 45.3 % 40 - 53.7 ba# 0.04 k/ul 0 - 0.2 mo# 0.43 k...

ziyaretci-1516813 tarafından 07.09.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam merhaba. karnımın sağ tarafında 2 haftadır bir dolgunluk ve ağrı hissediyorum.elle bastırınca acı çekiyorum.bu ağrı sağ belime ve sağ testisime ...

ziyaretci-444762 tarafından 23.01.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Biyokimya kan alma tar. : onay tar. :23.09.2013 14:05 lab kabul tar. : 23.09.2013 10:21 23.09.2013 11:54 glukoz 84 mg/dl 74 - 106 kreatinin 0.82 ...

Yalnız Kartal tarafından 23.09.2013 tarihinde soruldu.