ile ilgili Sorular

Kan degerlerı

ıyarmış ı akşamlar hocam wbc degerım 2 88 çokmu dusuk sınırlarda hemoglabın normal degerlerde ama genelınde butun kan degerlerımde bır dusukluk varmış doktorlana bılgı verırsenız çok sevınırımar benı çok korkkuttu

20.12.2012 22:16

Diğer Sorular

Kan değerleri

Tam kan sayımı iyi günler hocam aç kan tahlili yaptırdım lokosit 10.5 eritrosit 5.69 lenfosit 3.7 mcv 71.2 mchc 38.9 pdw 9.3 pct 0.25 doktor normal d... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Kan değerleri

İyi günler syn. hocam; çocuğumuz 14 aylık img değerleri aşşağıdaki gibi çıktı. çoçuk immünoloğu tedaviye gerek yok gözetim altında tutacağız 3 ay sonr... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Gebelikte trigliserid, kolestrol değerleri ve aşırı halsizlik

Sayın prof. dr ismail fahri ölçer bey, öncelikle merhaba. 25 haftalık gebeyim. dün yaptırdığım kan tahlillerimde trigliserid: 300, kolestrol: 252, hd... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Eritrosit değerleri

Çok değerli hocam. mcv bende yıllardır sürekli düşük çıkan bir değer.hep 77-80 arası çıkmakta.bununla ilgili bir dizi test yaptırdı.( elektroforez vs... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Eritrosit değerleri

Değerli hocam iyi günler genelde rbc referans değeri 4,5-5,9 arasi.bazilarida 4-6,2 arasi. aylik rutin kan sayimi yaptiriyorum.dikkatimi çeken son b... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

x