İstanbul

Bağlantıma Ekle
Mesaj Gönder

Kan degerlerı

20.12.2012 22:16

Soru : ıyarmış ı akşamlar hocam wbc degerım 2 88 çokmu dusuk sınırlarda hemoglabın normal degerlerde ama genelınde butun kan degerlerımde bır dusukluk varmış doktorlana bılgı verırsenız çok sevınırımar benı çok korkkuttu


Burdur
Aile Hekimliği Soru Sor
2012-12-22
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 37 defa okundu.



Dahiliye - İç Hastalıkları
Doktor bey merhabalar, soruma cevap verirseniz minnettar olacagim. kan sayimi yaptirdim, iki deger fazla cikti diye isaretlemisler. mpv degeri %11...

ziyaretci-213221 tarafından 30.04.2013 tarihinde soruldu.
Beyin ve Sinir Cerrahisi
Kan tahlili yaptırdım ck degeri 41 çıktı olması gereken degerler (49-397) olarak verilmiş 41 degeri düşük oldugu ne gibi sorunla...

ziyaretci-160551 tarafından 15.02.2010 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Iyigünler gırtlak bölgemde sanki nabzın durup başlıyor gibi oldu normal dediler kan degerleri tsh *0.82 b12-(392) demir 130 bu degerler normalmi şi...

ziyaretci-1157842 tarafından 22.07.2014 tarihinde soruldu.
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
Hocam size sorum su 3.5 yasında kızım sara nöbeti geçirdi ilk kez tedavisi için çocuk doktoru gerekli önerileri yaptı benim sormak istedigim yapılan t...

ziyaretci-358363 tarafından 27.02.2014 tarihinde soruldu.
Acil Tıp
Mrhaba kan degerim yüksek olması ne gibi hastalıklara neden olabilir.kan verdim 19 deger cıktı doktora basvurmam gerekir mi...

ziyaretci-350566 tarafından 04.03.2010 tarihinde soruldu.