İstanbul

Bağlantıma Ekle
Mesaj Gönder

Kan degerlerı

20.12.2012 22:16

Soru : ıyarmış ı akşamlar hocam wbc degerım 2 88 çokmu dusuk sınırlarda hemoglabın normal degerlerde ama genelınde butun kan degerlerımde bır dusukluk varmış doktorlana bılgı verırsenız çok sevınırımar benı çok korkkuttu


Burdur
Aile Hekimliği Soru Sor
2012-12-22
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 11 defa okundu.



Kadın Hastalıkları ve Doğum
Son adet tarihim 25hazıran adetım gectı olmadım ıkı kez test yaptım ıkıncı cızgı silik cıktı doktora gittim kan tahlılınde degerım 29.6 cıktı doktor ı...

drya tarafından 24.07.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Iyigünler gırtlak bölgemde sanki nabzın durup başlıyor gibi oldu normal dediler kan degerleri tsh *0.82 b12-(392) demir 130 bu degerler normalmi şi...

ziyaretci-1157842 tarafından 22.07.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hocam iyi gunler benim sorum bugun kan tahlili yaptirdim sonucu 44.64 degeri cikti kac haftalik hamile olmus oluyorum.ayrica doktor persembe gunu te...

ziyaretci-1516813 tarafından 13.05.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam iyi dileklerimle aşagıdaki degerler hakkında gorus ve degerlendirmenizi arz ediyorum. mıdemdekı meteplazi nedeniyle 6 aylık surlerle b-12 tak...

ziyaretci-46465 tarafından 19.04.2012 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Iyi gunler doktor bey, 26 gunluk bebegım var dogdugunda alınan topuk kanında tsh degeri 32 ,4 gün sonra alınan topuk kanında 17 olmus ve degerler y...

ziyaretci-252138 tarafından 02.02.2012 tarihinde soruldu.