Kalsiyum oksalat kristali

23.10.2012 17:32

Soru : hocam, 14 aylık oğlumun göz altlarında sürekli şişlikler var sanki uykudan yeni uyanmış gibi.bende polikistik böbrek hastalığı var.oğluma 1 aylık iken ultrason çekildi ve temiz çıkmıştı.bu şişlikler böbrekle alakalı olabilirmi yoksa normalmi,benimde göz altlarım biraz şiş bu arada. dün idrar tahlili yaptırdım oğluma ve temiz çıktı.protein kaçağı yok ama bol miktarda kalsiyım oksalat kristali görüldü.bu nedir acaba? teşekkürler..


İzmir
Dahiliye - İç Hastalıkları Nefroloji Soru Sor
2012-10-25
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 104 defa okundu.




Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba seval hanım, 9 haftalık hamileyim. idrar testimde 12-14 calsiyum oksalat kristali görüldü. bol bol kalsiyum ve proteinli gıdalar yiyorum. teh...

ziyaretci-681679 tarafından 10.10.2014 tarihinde soruldu.
Hocam doktor bir daha istemişti idrar tahlili ama gidemedim bugün, tahlil sonucuna bakabilirmisiniz acaba sonuç normal değerler ph= 5 ...

ziyaretci-2139293 tarafından 08.12.2014 tarihinde soruldu.
Ubg 3,4 ket neg glu neg pro neg ph 6 nitrit neg rbc eritrosit (++++) wbc lök neg dansite 1,011 lökosit 1* eritsosit* high 7 amorf kristal - kalsiyum o...

ziyaretci-1317304 tarafından 10.07.2014 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Iyi günler hocam.3 yaşındaki kızımda kalsiyum oksalat 16 çıktı.sg 1.01*l berrak ph 5 rbc 2 wbc 1 üniversitede doktor normal dedi.ben kalsiyum oksalat ...

ziyaretci-120756 tarafından 03.06.2014 tarihinde soruldu.
Ubg 3,4 ket neg glu neg pro neg ph 6 nitrit neg rbc eritrosit (++++) wbc lök neg dansite 1,011 lökosit 1* eritsosit* high 7 amorf kristal - kalsiyum o...

ziyaretci-1317304 tarafından 09.07.2014 tarihinde soruldu.