Hocam ultrason çektirdim. dalak boyutu normal üst sınırında (16.8) homojen

13.10.2008 20:39

Soru : hocam ultrason çektirdim. dalak boyutu normal üst sınırında (16.8) homojen çapı ve konturları düzgündür diyo.3 aydır wbc değerim sürekli 10-11 arası 9 a düştüğü oluyor.periferik kanda biraz lenfosit sınırda öncü ve habis bir hücre olmadığı söylendi.çoc.hem.uzm.baktı.hocam fakat benim sol tarafımda hafif bir ağırlık hissi var. dalağın büyümesinden korkuyorum. tekrar kan sayımı yaptırdım. wbc 9.1 hgb 16.6 plt 203 çıktı periferide lenfositler sınırda. dalağım bu sınırda büyürmü.lösemi olabilirmi.


Antalya
Dahiliye - İç Hastalıkları Hematoloji Soru Sor
2008-10-15
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Hocam ultrason çektirdim. dalak boyutu normal üst sınırında (16.8) homojen

13.10.2008 20:39

Soru : hocam dalak boyutu olarak yanlış rakam vermişim dalak 109 mm ama benim neden bu wbc 9-11 arası çıkıyor. birde çok geniz akıntım ve burun tıkanıklılığı var. geceleri hariç en ufak bir şeyde başımda soğuk terleme oluyor.4 sefer periferik baktırdım. birşey olsa çıkarmıydı.hgb 16 civarı plt 200-250 arası. alt gruplar lymph 37 neut 53.5 mono 6.2 eo 3.2 boso 0.1 civarı. lösemi ile ilgisi olabilirmi.


Antalya
Dahiliye - İç Hastalıkları Hematoloji Soru Sor
2008-10-18
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 325 defa okundu.



Çocuk Ürolojisi
Hocam iyi gunler.ben gecen yil sag testisime darbe aldim.o an cok acidi bir saat kadar devam etti ama herhangi bir kizariklik yada morarma olmadi.onda...

enderyprk tarafından 17.09.2014 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Hocam 8 yaşında q80.0iktiyozis vulgaris hastası kız çocuğunun karaciğer ve dalak bulgusu bunları bana açıklayabilirseniz sevinirim.. karaciğer boyu...

ziyaretci-1065338 tarafından 11.11.2011 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hastanızın tüm abdomen bt. incelemesi ; inceleme kontrast madde verilmeden yapılmıştır. karaciğer sağ lob vertikal uzunluğu 18 cm 'dir.parankim ...

ziyaretci-1976375 tarafından 01.07.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam merhaba, ultrason ile dalağımın büyük olduğunu öğrendim ve devamında yapılan testlerden bazılarının sonuçlarını aşağıda belirtiyorum. doktor he...

Cem Üstüner tarafından 09.07.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Doktor bey, eşimin karnında ağrı vardı, dahiliye uzmanına gittiğimizde ultrason istedi ve sonuçları aşağıdaki gibi çıktı: karaciğer boyutları do...

ziyaretci-1058377 tarafından 20.10.2011 tarihinde soruldu.