ile ilgili Sorular

Hocam ultrason çektirdim. dalak boyutu normal üst sınırında (16.8) homojen

hocam ultrason çektirdim. dalak boyutu normal üst sınırında (16.8) homojen çapı ve konturları düzgündür diyo.3 aydır wbc değerim sürekli 10-11 arası 9 a düştüğü oluyor.periferik kanda biraz lenfosit sınırda öncü ve habis bir hücre olmadığı söylendi.çoc.hem.uzm.baktı.hocam fakat benim sol tarafımda hafif bir ağırlık hissi var. dalağın büyümesinden korkuyorum. tekrar kan sayımı yaptırdım. wbc 9.1 hgb 16.6 plt 203 çıktı periferide lenfositler sınırda. dalağım bu sınırda büyürmü.lösemi olabilirmi.

Hocam ultrason çektirdim. dalak boyutu normal üst sınırında (16.8) homojen

hocam dalak boyutu olarak yanlış rakam vermişim dalak 109 mm ama benim neden bu wbc 9-11 arası çıkıyor. birde çok geniz akıntım ve burun tıkanıklılığı var. geceleri hariç en ufak bir şeyde başımda soğuk terleme oluyor.4 sefer periferik baktırdım. birşey olsa çıkarmıydı.hgb 16 civarı plt 200-250 arası. alt gruplar lymph 37 neut 53.5 mono 6.2 eo 3.2 boso 0.1 civarı. lösemi ile ilgisi olabilirmi.

dalak boyutu13.10.2008 20:39

Diğer Sorular

İlgili uzmanlar

.
x