Hemogram, wbc düşüklüğü

İyi akşamlar. Annem yoğun regl kanamaları nedeniyle anemi, daha önce 4 ünite kan aldı. p.tesi günü rahim alınması için ameliyat olacak, lakin kan düşüklüğü nedeniyle öncelikle tekrar kan nakli yapıldı. Ancak doktor başka sıkıntıların olduğunu söyledi, kemilik iliğinin kan üretmemesini dile getirdi ve beyaz kürenin düşük olduğunu söyledi. Doktorun söylediği birkaç cümleye binaen biraz araştırma yaptım fakat kafamda net birşey oluşmadı. annemin en sonki tahlil sonuçları şöyle:
22.Şubat.2012: WBC 2,72 NEU 1,91 NEU% 70,2 LYM% 16,9 RBC 3,62 HGB 7,7 HCT 25,2 MCV 70 MCH 21 MCHC 30
24.ŞUBAT-SABAH(2ÜNİTE KAN ALDIKTAN SONRA) WBC 8,48 NEU 7,78 NEU% 91,7 LYM% 4,91 RBC 4,64 HGB 10,8 HCT 33,2 MCV 71 MCH 23 RDW 18 MPV 11,6
24ŞUBAT AKŞAM: WBC 8,41
25ŞUBAT SABAH: WBC 5,94 NEU%71 LYM% 16,5 HGB 11,6 MCV 72 MCH 23 RDW18 wbc düşüklüğünün riski tam olarak nedir(lösemi ihtimali)? ikinci sorum ise salt kan tahliliyle, iliğin kan üetmediği anlaşılabilir mi

25.02.2012 23:42

Diğer Sorular

Wbc düşüklüğü

Kusura bakmayın hocam bazen aralıkları istiyorlarda. wbc 4.1, lym% 27.8, mon% 12.3, lym#1.1 diğer değerlerim normal aralıklarda hocam. rbc 4.36... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Wbc düşüklüğü

Merhaba doktor bey, ben 26 yaşında bir bayanım wbc düşüklüğü nedeni ile ege üniveristesinde tahliller yapıldı değerli görüşlerinizi almak istedim. hiç... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Kanser miyim? - wbc düşüklüğü

Merhaba hocam, ben 22 yaşında bir bayanım. nisan ayında diyet yapmaya başladım. 84 kilodan 67 kiloya düştüm.diyete başlamadan önce bir dahiliye uzmanı... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

4.5 yas wbc düşüklüğü

Hocam merhaba kızım 4 gundur atesli ,öksürük burun akıntısı kualk agrisi sikayeti ile doktora gittik .antibiyotik sudafed ve ates dusurucu aldik .4... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Wbc düşüklüğü

Merhaba hocam. ben 3 aydır akne tedavisi görüyorum. bu ay wbc değerimde düşme meydana geldi.sonuçlarım wbc olması gereken 4.5-11 benim 4.1 lym% 30... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

x