Hemoglobin

31.08.2012 17:42

Soru : merhaba halit bey benim annemin böbreklerinde sorun var hemoglobin-idr tahlilinde eser cıktı ve lökosit-idr pozitif cıktı bunları acıklayabilirmisiniz teşekkürler


2012-08-31
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 83 defa okundu.




Dahiliye - İç Hastalıkları
Merhaba hocam..talesemi taşıyıcısı olup olmadığımı anlamak için yapılan test sonuçlarım şöyle: hba1c hemoglobin varyant - hemoglobin a0 88.1 % ...

mguveli1 tarafından 22.07.2014 tarihinde soruldu.
Hocam 2 ay önce idrar tahlili yapıldı. bütün değerler normal ancak idrarımda hemoglobin çıktı. eritrosit ve lökosit ise normal sınırlar içinde. bir so...

ziyaretci-192431 tarafından 20.02.2015 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Sayın seval hanım; 3 gündür karın, kasık ve bel ağrısı çekiyorum. test yaptım henüz bir gebelik yok. hemoglobin ve idrar tahlili yaptım. wbc(lökosit s...

zekiyecetinisik tarafından 05.03.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Doktor bey iyi günler bundan 5 ay önce yaptırdığım tam kan sayımında hemoglabin oranı 17,1 çıkmıştı 15/05/2014 tarihinde yaptırdığım tam kan sayımında...

unal_10 tarafından 26.05.2014 tarihinde soruldu.
Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji
Hemoglobin zincir analizi- hba 97.6 referans 94.5-99 hemoglobin- hba2 2.4 referans ağırlığı 1.4-3.5 açıklamada mentzer? indeksi 17.68 yazıyor...

ziyaretci-1243803 tarafından 26.05.2014 tarihinde soruldu.