Gaziantep

Bağlantıma Ekle
Mesaj Gönder

Gömük pipi

17.05.2013 12:47

Soru : hocam geçen sene çocuğumu plastik cerraha sünnet ettirdim şuan 2,5 yaşında pipisi küçük üzerine basınca çıkıyor doktorlar normal diyor fakat buğün götürdüğüm doktor hormon testi istedi test referans aralığı ve sonucunu olduğu gibi yazıyorum fsh 0,736 mu/ml 0,3-4,6 lh 0,100 mu/ml 0-4 plolaktin 12,39 ng/ml 2-17,7 testesteron-total 0,025 ng/ml 0,03-0,32 dhea-s 11,13 ug/dl 0,47-19,4 çikti bizi tip fakültesi endokrinoloji bölümüne sevk etti sorun görünmüyor ama birde orasi görsün dedi hocam konu hakkinda bilgi verirseniz sevinirim saygilarimla kolay gelsin


Ankara
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Çocuk Endokrinoloji Soru Sor
2013-05-17
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol



Önceki Soru :Endoskopi patoloji...
Sonraki Soru :Karımla ilgili...

Oğlum 11 aylık bugün sünnet oldu özel bir klinikte doktor bize pipisinin gömk ve ince olduğunu söyledi ve iğneyle düzelebileceğini söyledi biz tedirgi...

ziyaretci-1341063 tarafından 20.11.2012 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Hocam iyi günler benim oğlum 4 aylık bebek iken kasık fıtığından ameliyat oldu ameliyat sırasında sünnetinide yaptırdık.fakak şimdi pipisi içeride gö...

ziyaretci-749416 tarafından 18.02.2012 tarihinde soruldu.
Merhabalar hocam, oğlum doğduğu zaman pipisi dışarıda ve normaldi. 3 haftalıkken yenidoğan sünneti yaptırdık, sünnet sonrasında ucu dışarıdaydı ancak ...

ziyaretci-640054 tarafından 11.04.2012 tarihinde soruldu.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. oğlumuz ilk ameliyatından sonra psikolojik olarak etkilendi ve doktora gitmeye ikna etmek çok güç. şimdi onun 2. b...

ziyaretci-106130 tarafından 27.04.2009 tarihinde soruldu.