İstanbul

Bağlantıma Ekle
Mesaj Gönder

Doktor hanım yanıt için çok teşekkürler.50 yaşındayım.menopoza girmedim ve

30.07.2010 00:16

Soru : Doktor hanım yanıt için çok teşekkürler.50 yaşındayım.Menopoza girmedim ve adetlerim düzenli.Ama adetin 2. günü aç karnına yapılan hormon testinde fsh 19 ,lh6 E2-40 çıktı.Üçüncü gün aç karnına testi tekrar yaptırdım.(kendi isteğimle )Fsh25, lh8,E2 -7.Özellikle E2 bir günde bu kadar düşer mi.Doktorum yanlışlık olduğunu E2 nin 7 olması imkansız dedi.Çünkü adetlerim çok düzenli.Sizce durum ne olabilir..Adetimin ikinci günü 40 olan estradiol E2 üçüncü gün 7 ye düşer mi ?Saygılarımla


Ankara
Kadın Hastalıkları ve Doğum
2010-07-31
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 21 defa okundu.


Önceki Soru :Merhaba "sol maksiller sinüste retansiy...
Sonraki Soru :Doktor bey 20 yaşındayım ve penisim üze...

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji
Cok tesekkur ederim. dun aksam hemsireyle gorustum ve bana bi defa kullandiktan sonra atis tusuna tekrar basilmadigini soyledi. umarim oyledir. yan...

ziyaretci-550379 tarafından 31.10.2010 tarihinde soruldu.
Sayin dr. hanim yanitiniz icin tesekkurler ancak menopoz durumu henuz olmadigindan baska bir nedeni olabilir mi? ayak altindaki catlaklar artiyor. hic...

ziyaretci-413036 tarafından 14.05.2010 tarihinde soruldu.
Mr. doctor bey ben 35 yasinda bayanim tansiyon icin bystolic5mg kullaniyorum kolestrolum genelde250 civari en son 213 cikti benim gogus kafesimde cene...

ziyaretci-355898 tarafından 29.06.2010 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Doktor hanım soruma cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim tetkiklerimi yazıyorum ve ayrıca muaynanenize geleceğim fakat çok merak ettiğimden şimdi...

ziyaretci-279467 tarafından 08.07.2010 tarihinde soruldu.