İstanbul

Bağlantıma Ekle
Mesaj Gönder

Doktor hanım yanıt için çok teşekkürler.50 yaşındayım.menopoza girmedim ve

30.07.2010 00:16

Soru : Doktor hanım yanıt için çok teşekkürler.50 yaşındayım.Menopoza girmedim ve adetlerim düzenli.Ama adetin 2. günü aç karnına yapılan hormon testinde fsh 19 ,lh6 E2-40 çıktı.Üçüncü gün aç karnına testi tekrar yaptırdım.(kendi isteğimle )Fsh25, lh8,E2 -7.Özellikle E2 bir günde bu kadar düşer mi.Doktorum yanlışlık olduğunu E2 nin 7 olması imkansız dedi.Çünkü adetlerim çok düzenli.Sizce durum ne olabilir..Adetimin ikinci günü 40 olan estradiol E2 üçüncü gün 7 ye düşer mi ?Saygılarımla


Ankara
Kadın Hastalıkları ve Doğum
2010-07-31
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 4 defa okundu.



Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Meraba doktor hanim ilginiz icin simdiden cok tesekkur ederim ben 4haftalik hamileyim ve gunluk 7 bazen 8 adet sigara iciyorum birakmayi denedim ama b...

ziyaretci-1978120 tarafından 03.07.2014 tarihinde soruldu.
Tıbbi Farmakoloji
Merhaba, sizi rahatsiz ettigim icin ozur dilerim.bilinen hic bir rahatsizligim yok ancak kilo veremiyorum, hergun 1 saat spor yapiyorum yasim 45.kilo ...

kader tarafından 20.05.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Mrb doktor hanim ben iliskiye falan girmedim bi temasim olmadi.nisanlim yanimda kendi kendine bosalirken elime cok az sperm bulasti.sonra aradan 30-35...

damlaa tarafından 07.07.2014 tarihinde soruldu.
Deri ve Zührevi Hastalıklar
Merhabalar doktor hanım.. 24 yasindayim ve son 3 4 haftadir saclarim çok dökülüyor. onceden de dokulurdu ama bu kadar cok degil.hemen hemen hergun yı...

dmrdmr07 tarafından 12.07.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Iyi gunler doktor hanim... benim bir oglum var yasina nisanda girdi... benim yasim ise 23 kilom 50 boyum 1.68. benim sorum su... oglumu emziriyorum ...

miracim tarafından 30.05.2014 tarihinde soruldu.