Doktor hanım yanıt için çok teşekkürler.50 yaşındayım.menopoza girmedim ve

Doktor hanım yanıt için çok teşekkürler.50 yaşındayım.Menopoza girmedim ve adetlerim düzenli.Ama adetin 2. günü aç karnına yapılan hormon testinde fsh 19 ,lh6 E2-40 çıktı.Üçüncü gün aç karnına testi tekrar yaptırdım.(kendi isteğimle )Fsh25, lh8,E2 -7.Özellikle E2 bir günde bu kadar düşer mi.Doktorum yanlışlık olduğunu E2 nin 7 olması imkansız dedi.Çünkü adetlerim çok düzenli.Sizce durum ne olabilir..Adetimin ikinci günü 40 olan estradiol E2 üçüncü gün 7 ye düşer mi ?Saygılarımla


Diğer Sorular

Zayıflıktan kurtulmak için ne yapmalıyım

Çok teşekkür ederim doktor hanım verdiğiniz bilgiler için ve önerileriniz için iyi günler ve çalışmalar dilerim devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

22 günlük kızım kakasını yapmadan önce kıvranıyor ve çok ağlıyor

Öncelikle merhaba doktor bey.22 günlük kızım yaklaşık 1haftadır çok ağlıyor ve kendini kasarak ağlıyor ve kakasından 2-3 defa taze nokta şeklinde kan... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Zayıflıktan kurtulmak için ne yapmalıyım

16 yaşındayım yaklaşık 175 boyundayım ve 48 kilo civarındayım doktor hanım kendimi çok zayıf hissediyorum yeterince beslenmiyoda olabilirim fakat bile... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

Polikistik over ve masturbasyon

3 sene önce polikistik over teşhisi konmuştu sonra eridiği söylenildi ve minik minik var dendi benim adetlerim şuan düzenli fakat çok üzülünce 35 i ar... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.

22.hafta kasık ve rahim ağrısı

Sevim hanım merhaba; 22 haftalık hamileyim bugüne kadar tüm tetkik ve kontrollerimi hatta dünde detaylı fetal dahil hepsini yaptırdım.bebeğimde ve... devamı..

Bu soru tarafından tarihinde soruldu.

tarafından tarihinde cevaplandı.