İstanbul

Bağlantıma Ekle
Mesaj Gönder

Doktor hanım yanıt için çok teşekkürler.50 yaşındayım.menopoza girmedim ve

30.07.2010 00:16

Soru : Doktor hanım yanıt için çok teşekkürler.50 yaşındayım.Menopoza girmedim ve adetlerim düzenli.Ama adetin 2. günü aç karnına yapılan hormon testinde fsh 19 ,lh6 E2-40 çıktı.Üçüncü gün aç karnına testi tekrar yaptırdım.(kendi isteğimle )Fsh25, lh8,E2 -7.Özellikle E2 bir günde bu kadar düşer mi.Doktorum yanlışlık olduğunu E2 nin 7 olması imkansız dedi.Çünkü adetlerim çok düzenli.Sizce durum ne olabilir..Adetimin ikinci günü 40 olan estradiol E2 üçüncü gün 7 ye düşer mi ?Saygılarımla


Ankara
Kadın Hastalıkları ve Doğum
2010-07-31
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 19 defa okundu.



Ortopedi ve Travmatoloji
Sayin doktor bey benim size bir sorum olacakti yanitlarsaniz cok sevinirim ben 1 sene önce sag kalcamda agrim vardi yapilan testler sonucu tümör oldug...

ziyaretci-379380 tarafından 06.08.2011 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Meraba doktor hanim ilginiz icin simdiden cok tesekkur ederim ben 4haftalik hamileyim ve gunluk 7 bazen 8 adet sigara iciyorum birakmayi denedim ama b...

ziyaretci-1978120 tarafından 02.07.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Meraba yesşim hanım ben 23 yasındayım...iç çamaşırlarımda kahverengi lekeler oluyor..bunu sebebi nedir?doktora gitmeye korkuorum..bunun mastürbasyon s...

ziyaretci-985789 tarafından 11.08.2011 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Slm kutlugul hanim ben yurtdisinda yasayan biriyim benim ve esimin tahlilleri normal cikti herhangi bir sorun cikmadi 28 haziran 2011 de asilama yapil...

ziyaretci-932252 tarafından 13.07.2011 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Hocam mrb.ben 45 yasındayım hıc dogum yapmadım ve gebe kalmadım ben hıc korunmadım eşimde artık korunmak ıstemıyor 4 aydır dıane 35 ıle korunuyordum d...

ziyaretci-306316 tarafından 05.09.2014 tarihinde soruldu.