İstanbul

Bağlantıma Ekle
Mesaj Gönder

Doktor hanım yanıt için çok teşekkürler.50 yaşındayım.menopoza girmedim ve

30.07.2010 00:16

Soru : Doktor hanım yanıt için çok teşekkürler.50 yaşındayım.Menopoza girmedim ve adetlerim düzenli.Ama adetin 2. günü aç karnına yapılan hormon testinde fsh 19 ,lh6 E2-40 çıktı.Üçüncü gün aç karnına testi tekrar yaptırdım.(kendi isteğimle )Fsh25, lh8,E2 -7.Özellikle E2 bir günde bu kadar düşer mi.Doktorum yanlışlık olduğunu E2 nin 7 olması imkansız dedi.Çünkü adetlerim çok düzenli.Sizce durum ne olabilir..Adetimin ikinci günü 40 olan estradiol E2 üçüncü gün 7 ye düşer mi ?Saygılarımla


Ankara
Kadın Hastalıkları ve Doğum
2010-07-31
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 5 defa okundu.



Göğüs Hastalıkları
Cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim doktor hanim bir sorum daha olacakti yanitlarsaniz sevinirim zardaki kalinlasmadan bahsetmissiniz peki bu kali...

tarafından 15.12.2013 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Sayin hocam, adetlerim son bir senede mayis ayinda 12 ve kasim ayinda 18 gunde gerceklesti. onun disinda (23-28 gun arasi) aylik periyotlarda devam e...

ziyaretci-1669867 tarafından 08.12.2013 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Sayin doktor hanim, esim 34 yasinda ve aileden gelen depresiflik sonucu genc yastan beri antidepresif ilaclar kullaniyor. 35-36 yaslarindan itibaren...

violist02 tarafından 28.12.2013 tarihinde soruldu.
Hocam doktor sitesinde yanitiniz icin tesekkur ederim.evet feminen bir goruntuyu arzuluyorum escinsel degilim 3 senelik evliyim bu zamana kadar arasti...

tarafından 24.10.2013 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Adetlerim son bir senede mayis ayinda 12 ve kasim ayinda 18 gunde gerceklesti. onun disinda normal aylik periyotlarda devam ediyor. doktorumun yas iti...

ziyaretci-1669867 tarafından 05.12.2013 tarihinde soruldu.