Aptt

01.10.2012 09:02

Soru : Merhaba hocam. Coumadin kullanıyorum .Bunun yanında omega 3 kapsülü alıyorum.Son tahlillerimde aptt değeri 60 çıktı.( ref.20-38). Omega 3 almadan önce 30 çıkıyordu.Hocam aptt yi omega 3 çıkarmış olabilir mi? APTT nin yüksek çıkması dvt riski acısından olumlu mu.İyi günler hocam


Ankara
Dahiliye - İç Hastalıkları Hematoloji Soru Sor
2012-10-01
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 30 defa okundu.


Önceki Soru :Tiroid nodülü...
Sonraki Soru :Tüp bebek...

Kadın Hastalıkları ve Doğum
Eşim 7 haftalık hamile şu anda.tüp bebek ile gercekleşti hamilelik.. aptt değeri düşük 25.2 (25-40)olduğu için clexane günde15000 mg vurulmakta ve ayr...

ziyaretci-605161 tarafından 21.01.2011 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Ii akşamlar.ben tahlil yaptırmıştım aptt değeri 62.5 protrombin aktivitesi 100 p. zamanı 11.1 ınr 0.93 fibrinojen 305 çıktı.2 yıl önce ameliyat olduğu...

ziyaretci-196716 tarafından 19.11.2012 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
8 yaşında bir çocukta aptt 42.8 ve 50.8 çıktı. uzun süreli pedifen kullanımı buna neden olabilir mi?...

ziyaretci-53229 tarafından 13.02.2013 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Slm hocam benim oğlum gözünden ameliyat olcaktı kan testinde aptt si yüksek çıkıyor 40 ve 41 çıkmıştı aptt nedemektir tedavisi nasıl olur beni bilgil...

ziyaretci-459951 tarafından 02.07.2010 tarihinde soruldu.