Aptt

01.10.2012 09:02

Soru : Merhaba hocam. Coumadin kullanıyorum .Bunun yanında omega 3 kapsülü alıyorum.Son tahlillerimde aptt değeri 60 çıktı.( ref.20-38). Omega 3 almadan önce 30 çıkıyordu.Hocam aptt yi omega 3 çıkarmış olabilir mi? APTT nin yüksek çıkması dvt riski acısından olumlu mu.İyi günler hocam


Ankara
Dahiliye - İç Hastalıkları Hematoloji Soru Sor
2012-10-01
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 33 defa okundu.



Kadın Hastalıkları ve Doğum
Eşim 7 haftalık hamile şu anda.tüp bebek ile gercekleşti hamilelik.. aptt değeri düşük 25.2 (25-40)olduğu için clexane günde15000 mg vurulmakta ve ayr...

ziyaretci-605161 tarafından 21.01.2011 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Leyla hanım 12 gün önce bebeğimiz dünyaya geldi. göbek bağı düştükten sonra göbek çevresinde az miktarda kanama oluyordu. k vitamini aşısı yapıldı. ta...

toraman34 tarafından 26.06.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Kan tesyımın sonucu sn 16 aktivite 46.50 inr 1.45 aptt 51.50 hbeag pozitif(1563) hbsag pozitif(540.60) degerlerin yüksek çıkması neyi ifade ediyo...

ziyaretci-697901 tarafından 28.03.2011 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Merhaba 5 yaşındaki yeğenim 3-4 gündür ateş öksürük gripten dolayı rahatsız ateşi dinmediği için doktora götürdük kan tahlili sonuçları temiz çıktı fa...

ziyaretci-101975 tarafından 04.02.2014 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Leyla hanım merhaba yeğenim 3-4 gündür ateş öksürük gripten dolayı rahatsız ateşi dinmediği için doktora götürdük kan tahlili sonuçları temiz çıktı fa...

ziyaretci-101975 tarafından 31.01.2014 tarihinde soruldu.