Amorfürat

06.12.2012 16:27

Soru : hocam merhaba 5 buçuk aylık erkek bebeğimin bu gün idrar tahlilnde 3-4 lökosit bol düzeyde amorfürat kristalleri çıktı nitrit negatif.çok endişelendim. acaba sürekli bir böbrek hastalığı olma ihtimali olabilirmi yoksa geçici bir şey olma ihtimali varmı.usg çektireceğim. öneriniz nedir.bu durum sık görülürmü bebeklerde. .teşekkürler.


2012-12-06
Cevapları sadece üyeler görebilir!
Giriş Yap ya da Hemen Kayıt Ol

Bu soru toplam 11 defa okundu.



Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Iyi akşamlar doktor hanım 7 aylık oğlumun idrar tahlili sonuçları:bilirubin 1+ 1mg/dl mg/dl h(0 - 0) ve keton +- 5mg/dl mg/dl h(0 - 0) ve protein...

ziyaretci-72563 tarafından 26.07.2013 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Iyi akşamlar doktor bey 26 temmuzda 7 buçuk aylık oğlumun idrarında yaptırıdğım test sonucu bld - neg (0 - 0) bilirubin 1+ 1mg/dl mg/dl h(0 - 0...

ziyaretci-69322 tarafından 01.08.2013 tarihinde soruldu.
Çocuk Ürolojisi
Iyi akşamlar doktor bey 26 temmuzda 7 buçuk aylık oğlumun idrarında yaptırıdğım test sonucu bld - neg (0 - 0) bilirubin 1+ 1mg/dl mg/dl h(0 - 0...

ziyaretci-69322 tarafından 01.08.2013 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Iyi akşamlar doktor bey 7 ay 10 günlük bir oğlum var ben bezinde arada turunculuk gördüğüm için testi yaptırdım çocuk doktoru olmadığı için acile git...

ziyaretci-69322 tarafından 31.07.2013 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Iyi akşamlar doktor bey 7 ay 6 günlük bir oğlum var 3 gün önce gece uykusunda sürekli uyandığı için doktora getirdim çocuk doktoru olmadığı için acile...

ziyaretci-69322 tarafından 30.07.2013 tarihinde soruldu.