Prof. Dr. Kemal YÜCESOY

Prof. Dr. Kemal YÜCESOY
Kullanıcı Oyu : 5
(1+) Görüş
Teyit edilmiştir.
Bağlantıma Ekle Soru Sor Takip Et

Soru Limiti

3 Soru / Günde

Branşı

Beyin ve Sinir Cerrahisi

İl / İlçe

İzmir

Üyelik Tarihi

24.09.2004

Son Giriş Tarihi

13.04.2015 14:00:43

Kamu/Özel Sağlık Kuruluşu

Özel Kent Hastanesi - Çiğli Özel Kent Alsancak Tıp Merkezi - Alsancak

İzmir

Çok Memnunum

Kullanıcımız yorum girmemiştir.

  |


Bu doktor hakkında yorumunuzu paylaşın

Çok MemnunumMemnunumKararsızımMemnun DeğilimHiç Memnun Değilim

1963 yılında Ankarada doğdum. 1986 Ege Tıp mezunuyum. 1990 yılından beri görev yaptığım Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Beyin Cerrahisi Kliniğinden Mayıs 2013'te emekli oldum.  Aynı tarihten itibaren İzmir Özel Kent Hastanesi'nde görev yapmaya başladım. Ağırlıklı olarak  Omurga Cerrahisi olmak üzere tüm beyin, sinir ve omurilik hastalıklarının tanı ve tedavisi ile uğraşmaktayım.

Daha ayrıntılı bilgiye web sayfamdan ulaşabilirsiniz.   

Hocam mrb hocam ben panik atak hastasıyım paxil 20 mg kullanıyorum şimdi ise bırakma surecisindeim ve yarım kullanmaya basladım bes gundur bi bas agrısı ve bas donmesi var yani bilmiorum sanki anlıma dogru inen bir bas dönmesi bu aralar spora basladı...

ada tarafından 06.04.2015 tarihinde soruldu.

Hocam birkaç gündür başım zonkluyor başımda gözlerimde tuhaf görmeye başladı ben beyin kanaması gibi bir durum olmasından korkuyorum fakat başıma bir darbe almadım. arada bir sinirlendiğimde tansiyonum yükseliyor ikisi birden tansiyondanmı oluyor aca...

Hasan_bey tarafından 07.04.2015 tarihinde soruldu.

Hocam müsade ederseniz mr-cd yi buradan gönderebilirim....

serçe s tarafından 20.03.2015 tarihinde soruldu.

Merhaba 20 yaşında bayanım. beynimde sol temporal fossada 4.5*4-5.5 cm boyutunda komşu serebral parankimi komprese eden araknoid kist var 3 yıl önce boyutu 35*30*49 mm idi. bunun büyüme hızının bana yavaş olduğu söylendi. fakat benim çok şiddetli ve...

mrymozkn tarafından 11.04.2015 tarihinde soruldu.

Merhabalar hocam. ensemden ağrı giriyor kafamın üst kısmı ordan gözlerime vuruyor. kulaklarım zonkluyor. saclarimi yolmak istiyorum. başımı kaldiramiyorum. gece bu yüzden uyuyamiyorum.sabah kalkınca da aynı şekilde ağrım oluyor. kafamı kaldiramiyoru...

ziyaretci-1303896 tarafından 11.04.2015 tarihinde soruldu.

Merhaba hocam 3 aylık oğluma beyin emarı çektirdik.raporunda aşağıdaki yazı kotu renkle yazılmıştır endişe ettik doktor kontrolümüzede daha cok var bizi aydınlatırsanız sevinirim. sonuç: her iki serebral hemisferde posterior fossa düzeyinde bazal ...

ziyaretci-417304 tarafından 13.04.2015 tarihinde soruldu.

Hocam bende lhermitte belirtisi var. basimi egdigim zaman sirtimda karincalanma hissediyorum ayrica sol parmaklarimda da biraz uyusukluluk var. doktor hoffman reflekside var dedi.mr sonuclarimda ms cikmadi.(normal boyun mr i, kontrasli beyin mr i ve...

ziyaretci-776039 tarafından 03.04.2015 tarihinde soruldu.

Hocam bende lhermitte belirtisi var. basimi egdigim zaman sirtimda karincalanma hissediyorum ayrica sol parmaklarimda da biraz uyusukluluk var. doktor hoffman reflekside var dedi.mr sonuclarimda ms cikmadi.(normal boyun mr i, kontrasli beyin mr i ve...

ziyaretci-776039 tarafından 03.04.2015 tarihinde soruldu.

Mrb hocam benım annem bundan bi 2 hafta önce beyin tümörü nedeniyle ameliyat oldu patolojiye gönderilen parçanın sonucu oligodendrogliom 4çıktı ışın tedavisi ve kemoterapi görecek bu tümör ve devamında bizi bekleyen süreç hakkında beni biraz bilgile...

ziyaretci-2441691 tarafından 30.03.2015 tarihinde soruldu.

Hocam merhaba , 2010 yılında çekildiğim beyin mr'ında : sol orta fossa anteriorda lokalizasyonu ve mr sinyal özellikleri araknoid kist ile uyumlu 28x16x7 mm boyutlu ekstra aksial lezyon saptandı 2011 yılında : sol temproral polde 7x15x28 mm boyutun...

ziyaretci-1128960 tarafından 30.03.2015 tarihinde soruldu.

Lomber lordoz artmiştir. t11,t12 seviyelerinde intervertebral disk sinyal intensitesinde ve yüksekliğinde dejenerasyon ile uyumlu azalma izlenmiştir. t11-12 seviyesinde intervebral diskte dural keseye basi yapan santral protüzyon mevcuttur. 28 ...

hly@ tarafından 30.03.2015 tarihinde soruldu.

Merhaba hocam, babam 4 hafta önce ankara'da anevrizma ya stent ile tedavisi uygulandı. şu anda durumu beyindeki tüm damarlar olarak gayet iyi yeni mr çektirdik. ancak son 1 haftadır aşırı derecede sinirlilik, tahammülsüzlük , etrafındakileri istememe...

Muraba tarafından 31.03.2015 tarihinde soruldu.

S2 seviyesinde modüller kanal içerisinde 5* 3 boyutunda tarlov kisiti izlenmiş. l3-4 intervertebal diskinde bulging söz konusu oluptekal saka antreriordan minimal basi var anteriör epidural yağ plani obliteredir. modüllertkanal daralmiştir. l4-5...

ziyaretci-542560 tarafından 02.04.2015 tarihinde soruldu.

Çok ama çok teşekkür ederim...

ziyaretci-1347547 tarafından 17.03.2015 tarihinde soruldu.

Son günlerde maddi,manevi zor günler geçirdim halende durum aynı bu sebepten korku,endişe,iç sıkıntısı,hayattan zevk almama,başımda ağırlık hissi,iştahsızlık buna bağlı kilo kaybı vs.gibi depresyon nedeni ile gitimiştim.doktorum önemli bişey olmadığı...

serçe s tarafından 20.03.2015 tarihinde soruldu.

Kemal bey merhaba, eşimin yaklaşık bir haftadır sırt ve boyun ağrısı şikayeti vardı.aynı zamanda sol elinde titreme ve dirsek altında kolunda beze gibi bir şişlik ve iş yeri hekimimiz mr istedi.mr sonucuna bakıp fikrinizi ve ne yapmamız gerektiği h...

macca tarafından 26.03.2015 tarihinde soruldu.

Merhaba doktor bey, 32 yaşındayım. lh 18.14 folüküler (1.9 - 12.5) , fsh 9.89 folüküler (2.5 - 10.2) diğer hormonlarım normal değerlerdedir. mr sonucum aşağıdaki şekildedir. kistin cerrahi müdahale ile alınması mı gerekir, ilaç tedavisi ile ...

ziyaretci-2439498 tarafından 28.03.2015 tarihinde soruldu.

Yüzümün solunda ağrı var bundan öncede kulağımda vardı kbb ye iltizan adında sprey verildi. bu uyuşma karıncalaşma gibi korkmaya başladım ne olabilir....

ziyaretci-2421798 tarafından 13.03.2015 tarihinde soruldu.

Hocam ilginiz icin cook tesekkur ederim size ulastirabilecegim adresi verirmisiniz...

ziyaretci-2110547 tarafından 05.02.2015 tarihinde soruldu.

Mr tani: servikal lardozda düzleşme, c4-5, c5-6, c6-7 dejeneratif diskopati c4-5 sol parasagital protrüzyon, c5-6 sol medio-lateral subligamentöz herniasyon c6-7 sağ mediolateralsağ nöral foramen ve çıkışını daralran ekstrüde herniasyon. hocam bu ...

semihicen tarafından 11.03.2015 tarihinde soruldu.