Uzm. Dr. Ülkü DURAKSOY istanbul'da Dahiliye - İç Hastalıkları alanında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

  • encokmakalesiolanlar
  • encokvideosuolanlar
  • videosuencokizlenenler
  • encoktakipedilenler

Aşağıdan kendinize uygun bir gün ve saat seçerek randevu alabilirsiniz.

Harita konumu
İletişim Bilgileri
Dr. Ulku Duraksoy MD.

Buyuksehir Mah. Cumhuriyet Cad. Ekinoks Rezidans E1 Blok No 132İstanbul/Beylikdüzü

Telefon 0 (850) 433 40 18


Hakkında

Özgeçmişi

Antalya Anadolu lisesi mezuniyet. Sonrası Eskişehir Osmangazi Üniversitesi. Tıp fakültesinden mezun oldum Hemodializsorumlu hekimliği eğitimi sonrası TUS sınavında ilk tercihim olan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları bölümünde uzmanlık eğitimine başladım. 600 yatak kapasiteli Türkiye'nin en büyük İç hastalıkları departmanında son iki yılımda baş asistanlık yaptım. bu dönemde Amerika'ya San Diego'ya  giderek immunoterapi eğitimi aldım . Asistanlık eğitimimden bir yıl sonrasında bir yıl süren yine ağırlıklı  Ankara Üniversitesi ve iki ay Eskişehir'de kemik iliği nakli kök hücre nakli eğitimi aldım ve İspanya'da Allicante'de EBMT 'nın düzenlediği kursa katıldım. Yine Uzmanlık  sonrası 2 Endo kurs endokrinoloji kursu ve 3 Tiroiditiniz USG ve paratiroid Doppler USG ıisi kursuna katıldım. İsviçre COLARADO Institude  of Osteopathy de Osteopati kurslarına katıldım. 

Yine her yıl düzenlenen üniversitelerin yurt içi ve uluslararası kurslarına düzenli katılmaya özen gösteriyorum, ilgi alanım özellikle immunoterapi bağışıklık sistemi, kanser metabolizma. Tiroid şeker insulin direnci

Uzmanlık Alanları

Anlaşmalı Kurumlar

  • Allianz Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Groupama Sigorta
  • Mapfre - Genel Sigorta
  • YapıKredi Sigorta
  • Ray Sigorta
  • Hdi Sigorta
  • Eureko Sigorta
  • Türkiye İş Bankası
  • Promed
  • TBMM ESBANK İNTER PARTNER ASİSTANS CGM
  • TÜRKİYE ANKARA SİGORTA A.Ş.

Hasta Yorumları (1)

ziyaretci-2270024
Çok Memnunum

Kullanıcımız yorum girmemiştir.

1 /1 | Toplam 1 görüş bulundu.

Bu uzmanı değerlendirin ve görüşlerinizi belirtin.l


Makaleler

Gebelik ve emzirmede vitiligo (ala ) tedavisi

Gebelik ve emzirme dönemlerinde vitiligo neden tedavi edilmelidir? Gebelikte tedavi yaklaşımı ve takip nasıl olmalıdır? Emzirmede tedavi ve takip yaklaşımı nasıl olmalıdır? Annenin riskleri nelerdir? Bebeğin riskleri nelerdir? Tedavinin yanetkileri var mıdır? Bağışıklık sisteminin kendi kendine saldırması sonucu ile gelişen, cilt pigmentlerinin kaybı ile seyreden Vitiligo, halk arasındaki... Devamı >>

Kanserde immunoterapi ve bağışıklık sistemi

Bağışıklık sisteminin ne kadar önemli olduğu artık çok iyi biliniyor. Onun korunmasının, güçlendirilmesinin ve dengeli çalışmasının gerekliliği çeşitli yayınlarla topluma anlatıldı. Hastalıklar ile savaşırken bağışıklık sisteminin silahşorları olan akyuvarlar yani lökositler bizim için en önemli hücrelerdir. Bunların yeterli sayıda ve fonksiyonlarının sağlıklı olması bizi hastalıklardan korur veya... Devamı >>

Vitiligo hastalığında immunoterapik iyileşme sonuçları

Vitiligo hastalığı tüm sistemleri tutan ancak sadece ciltte görüldüğü için diğer tüm nedenlerini ve tedavi edebilmemizi uzun yıllar biz hekimlerden çok iyi gizleyebilmiş bir hastalıktır. Gerçek yüzü yani foyası artık ortaya çıkarılmaktadır. Son yaptığımız çalışmalarda gördük ki cilde odaklanmak sadece cilde yönelik lokalize tedaviler vermek hastalığı tedavi etmemektedir. Hastalığın içeride başka... Devamı >>

Kanser’de immunoterapik tedavi

Kanser ve immunoterapi en az 50-60 yıllık geçmişi olan bir birlikteliktir ancak kemoterapi ve radyoterapinin önplanda klasik tıpta 100 yıldır yeralması nedeni ile çok ön plana çıkamamış ve tedavi protokollerinde maalesef yer alamamıştır. 2006 yılı sonrası gereken önemi kazanmıştır. 2006 yılı sonrası yapılan çalışmalar immunoterapide devrimsel nitelikte olmuş ve alınan sonuçlar tedavilere hız kazandırmıştır. 2013... Devamı >>

Romatoid artrid ve immunoterapi ile kesin tedavi

Romatoid artrit otoimmün bir hastalıktır. Tümotoimmun hastalıklarda ise, bağışıklık sistemi aynı zamanda kişinin kendi bazı vücut dokularına karşı, bağışık serum (antikor) üreterek savaş açar. Bu bazen tiroid, karaciğer gibi belli bir organa yönelik olabileceği gibi, bazen de organa özgü olmayıp sistemik olabilir. Romatoid artritte saldırı eklem kıkırdak ve bağdokudadır…İltihap burada mikropsuz olarak... Devamı >>

1/3 | Toplam 15 kayıt bulundu.


Son Cevaplanmış Sorular

Doktor hanım benim şekerim 90 fakat trigliserid 129 kolesterol 222 hdl kolesterol 35,1 ldl kolesterol 161 tahlil sonucum böyle.ben 32 yaşımdayım kilom 76.perhiz ve egzersiz yapıyorum fakat kolesterol hep bu seviyelerde.ilaç gereklimi sizce.kolesterol ilacının vücuda zararı varmı.t... Devamı >>

Eşim diyatbet hastası tip 1 fakat ağız kokusu benim için sorun oluyo. yani cinsel açıdan bunun için bi çözüm bulunabilirmi. yardımcı olursanız çok sevinirim Devamı >>

Hocam merhaba asiri yorgunluk bitkinlik var calisiyordum 1 ayda 10 kilo falan verdim doktorq gittim ultrosonla bakti hic bisey cikmadi daha,once guatir testi yaptirmistim normal,cikti neden,olabilir baska nelere baktirmam lazim ? tesekkur ederim Devamı >>

Hocam saygilar ben gecen yilla kadaer oneri uzerine kepekli ekmek yiyordum hemde bol kabizliga ve kolesterola iyi gelir diye ama hep ferritin degerim 10larda cikiyordu kepekliyi birakinca tam bugday yeyice 3 ay icinde feritin 80lere cikt 6ay boyunca ferrum hapı almıstımi bu kadarmi etkili tam hemogr... Devamı >>

Ulku hanim merhaba, 3 ay once dogum yaptim. bugun kan testi yaptirdim. sonuclar soyle: wbc: 5,61 plt:259 rbc: 5,21(4,1-5,1 referans araligi) hgb:13,6 hct:41,9 mcv:80,4 mch:26,1 (27-33 referans) rdw: 19 (10,8-15,9 referans) mpv:10,5 (6-10,4 referans) pdw:19,3 feritin 12,19 (rbc, mch,rdw ve mpv ler no... Devamı >>

1/258 | Toplam 1286 kayıt bulundu.