Prof. Dr. Zeynel BEYHAN

Prof. Dr. Zeynel BEYHAN
Kullanıcı Oyu : 5
(1+) Görüş
Teyit edilmiştir.
Bağlantıma Ekle Takip Et

Branşı

Dahiliye - İç Hastalıkları
   Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları

İl / İlçe

Gaziantep

Üyelik Tarihi

13.12.2006

Son Giriş Tarihi

12.11.2014 18:59:15

Kamu/Özel Sağlık Kuruluşu

Gaziantep Özel Sani Konukoğlu Hastanesi

Gaziantep

Kamu/Özel Sağlık Kuruluşu

Kamu/Özel Sağlık Kuruluşu

Çok Memnunum

Kullanıcımız yorum girmemiştir.

  |


Bu doktor hakkında yorumunuzu paylaşın

Çok MemnunumMemnunumKararsızımMemnun DeğilimHiç Memnun Değilim

1976 Ankara Üniversitesi Tıp fakültesi mezunuyum. 1984'de iç hastalıkları uzmanı, 1988'de de endokrinoloji uzmanı oldum. 2003 yılında Profesör oldum. 2008 yılında kendi isteğimle GATA'daki öğretim üyeliğinden ayrıldım. Şu anda Sanko Üniversitesi Tıp Fakültesi  İç Hastalıkları Anabilim Dalı Endokrinoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesiyim. Amerika, Avrupa ve Türkiye Endokrinoloji derneği üyesiyim.

Merhaba zeynel bey, 34 yaşındayım ve 30 haftalık gebeyim. yaptırmış olduğum 50 ve 100 gr.lık ogtt test sonuçlarım aşağıdaki gibidir. kadın doğum uzmanım değerleri yüksek bulduğu için normal doğum sakıncalı olabilir, uzmana görünüp diyet yapmalısın d...

ziyaretci-237961 tarafından 11.05.2012 tarihinde soruldu.

Ben 37yaşındayım yaklaşık beş sene önce hipofiz yetmezliği teşhisi konuldu buna bağlı olarakta beş yıl boyunca kortizon, levetron, ve kadın doğum hormonu olan divina isimli ilaçları kullanıyorum.fakat doktorum bana belki divina kullanmadan adet göreb...

ziyaretci-1104529 tarafından 10.05.2012 tarihinde soruldu.

Sayın hocam; 57 yaşındayım.kilom net 70,boyum174cm.20 yıldır düzenli spor yaparım.hayatımda 74 kilodan fazla olmadım.yaklaşık 15 yıldır açlık kan şekerim110-135 arasında,tokluk ise 140 ın altındadır.h a1c normal sınırlar içrisindedir.düzenli bir besl...

ziyaretci-692149 tarafından 09.05.2012 tarihinde soruldu.

Iyi günler,gebelik düşünerek gittiğimde verdiğim hormon testlerinde tsh 5,60 çıkınca doktorum endokrine yönlendirdi, endokrinolojiden verilen hormon testi sonuçlarım ise şöyle: test sonuç referans değerler * anti tpo h 8.64 (0-...

ziyaretci-1061687 tarafından 08.05.2012 tarihinde soruldu.

Doktor bey, 30 yasindayim. asiri tuylenme vardi. 4 yil once hirsutizm tanisi kondu. aldactone ve diana 35 kullandim. lazer epilasyonla hersey duzeldi. ilaclari 1 sene once biraktim. hipotiroit oldugu icin 2 yilda 10 kilo aldim. simdi tiroit ilaci ...

ziyaretci-1175923 tarafından 07.05.2012 tarihinde soruldu.

Zeynel bey iyi günler.bana geçen yıl insülin direnci teşhisi kondu şeker yükleme testi sonucu ve diaformin adlı ilaç verildi.bu bir yıl içerisinde 12 kilo verdim ve geçen hafta tekrar tahlil yaptırdım ancak bu kez ogtt değil karışık kahvaltı testi.so...

ziyaretci-1052026 tarafından 28.04.2012 tarihinde soruldu.

Hocam 31 yaşındayım. 14 haftalık ikinci bebeğime hamileyim. hamilelik rutinlerimde; tsh serum 0,06.......................0,3-4,94, serbest t3(ft3) 3,41.......................1,71-3,71 serbest t4 (ft4) 1,33......................

ziyaretci-192111 tarafından 26.04.2012 tarihinde soruldu.

Merhaba... zayıflama amacıyla diaformin isimli ilacı doktorların önerdigini duymuştum. bu ilac zayıflama amacıyla kullanılabilir mi ve kimler kullanabilir? teşekkürler....

ziyaretci-1166429 tarafından 25.04.2012 tarihinde soruldu.

Merhabalar size çektirdiğim boyun usg incelemesi sonucunu yazıyorum değerlendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler, troid bezi sağ lob ap boyutu 15 mm, sol lob ap boyutu 21 mm olarak ölçülmüştür. isthmus 2 mm dir. sol lobta lobun büyük kısmın...

ziyaretci-397463 tarafından 25.04.2012 tarihinde soruldu.

Dr. bey iyi günler...20 haftalık hamileyim,hipotroit hastasıyım,günlük 125 mcg levotiron alıyorum....en son yaptırdığım kan testim şu şekilde.sonuçlarımı yorumlarsanız sevinirim... f t3...:3,14.....................3,9-6,7 f t4.....17,14...............

ziyaretci-128078 tarafından 24.04.2012 tarihinde soruldu.

Merhabalar cinsel isteksizlik sıkıntım nedeni ile yapılan kan testin de total tes.degeri alt sınıra yakın çıktı;bundan dolayı 6 ay testogel kullandım.tedavi sonucun da sıkıntım düzeldi;ancak yaklaşık 3 aydır cinsel isteksizlik sıkıntısını tekrar yaş...

ziyaretci-1085142 tarafından 20.04.2012 tarihinde soruldu.

Ogtt 75 g glukoz (akş): 101 glukoz (30.dak): 161 glukoz (1.saat) : 106 glukoz (2.saat) : 108 glukoz (3.saat) : 68 glukoz (4.saat) : 88 glukoz (5.saat) : 86 test ismi hormon tsh : 2,93 serbest t3: 2,32 serbest t...

ziyaretci-897130 tarafından 23.04.2012 tarihinde soruldu.

Hocam saygılar 53 yasındayım dıyabetım var kontrol altında hbac1 5*5 tıg 126 ldl 144 hdl 50 novanorm ve glıkofen alıyorum yasadıgım sehırde 7 ay devamlı hava kapalı oh25 d vıtamını 10 cıktı d3vıt ıgnesını 6 hafta boyunca 1 daha sonra ayda 1 verıldı ...

ziyaretci-160602 tarafından 20.04.2012 tarihinde soruldu.

Iyi günler doktor bey adet düzensizliğiyle ilgili kadın doğum doktoruna gittim polikistik over olduğu söyledi bununla ilgili doğum kontrol hapı verdi yapılan test de t3 t4 yüksek tsh düşük çıktı endokrin uzmanına gittim ultrasondan baktı bir şey ç...

ziyaretci-1035943 tarafından 19.04.2012 tarihinde soruldu.

Hocam ıyı çalışmalar diliyorum yapılan kan tahlillerinde tanı olarak yazan bölümde lıpo proteın metabolizma bozuklugu diyor bu bir hastalıkmıdır tedavisi varmıdır sebepleri nelerdir hangi bölüme başvurmak gerekir bilgi verirsesiz sevinirim ıyı çalışm...

ziyaretci-476003 tarafından 19.04.2012 tarihinde soruldu.

Hocam merhaba ben bugün tiroid ultrasonu çektirdim doktorum hemen ilaç tedavisi önerse de ben size de danışmak istedim... aşağıdaki ultrason raporunu benim için değerlendirir misiniz rica etsem ? tiroid gland sağ lob boyutları 18x13mm, sol lob bo...

ziyaretci-1160253 tarafından 16.04.2012 tarihinde soruldu.

Hocam saygılar.kayınpederim şeker hastası tahlillerini yaptırdı ama sonuçlara bakmak için 24 nisana gün verilmiş.rica etsem tetkikleri değerlendirirmisiniz .genel olarak durumu nasıl şimdidedn teşekkür eder saygılarımı sunarım.. mikroalbumin l 0.3...

ziyaretci-1123601 tarafından 14.04.2012 tarihinde soruldu.

Hocam merhabalar,bende son on gündür çarpıntı var.önceleri sadece sabahım ilk saatleri ve gecenin ilerleyen saatlerinde yani dinlenme anlarında çapıntım oluyordu.son iki günde günün her saatinde oluyordu.burda yabncı olduğumuz için sağlık ocağına git...

ziyaretci-1123601 tarafından 05.04.2012 tarihinde soruldu.

Hocam merhabalar.36 yaşında 1 çocuk annesiyim. endokrin açısından bildiğim tek rahatsızlığım, nodüler guatr(kanlar normal-ilaç kullanmıyorum)size sorumun nedeni,8 yıl önce doğum sonrası aldığım kiloları veremedim. yada versem de hemen tekrar aldım. ...

ziyaretci-405615 tarafından 04.04.2012 tarihinde soruldu.

Merhaba hocam. yaptırdığımız biyopsi sonucunda "" tiroit sağ lobdan: eritrositler, kolloid, düzenli nüveye sahip tirositler. atipik tirosit görülmedi. tiroit sol lobdan: eritrositler, kolloid. tirosit görülmedi."" şeklinde bir tanı va...

ziyaretci-949123 tarafından 03.04.2012 tarihinde soruldu.