FİLTRE

"uıbc" etiket sonuçları

uıbc ile etiketlenmiş makalelere, videolara ve cevaplara buradan ulaşabilirsiniz.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Üç aylık kan testlerim: 1.ay; hgb:7.6 hct:28.2 mcv:67.3 demir:15 uibc:390 2.ay; hgb:9.7 hct:34.4 mcv:72.6 demir:28 uibc:386 ferritin:10....

ziyaretci-226644 tarafından 17.07.2009 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Uibc 382 rdw 15.5 mpv 14.3 kan sonuçlarım.diğer tüm değerler normal bu 3 değer bu şekilde.sizce sorun varmıdır.teşekkürler...

ziyaretci-17395 tarafından 05.03.2014 tarihinde soruldu.
Doktor bey saygılar bugun kan tahlili yaptırdım tğm sonuçlar normal ancak 3 sonuç normalden düşük şimdi onları yazacağım yorumlarsanız çok mutlu oluru...

ziyaretci-711124 tarafından 08.09.2011 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Merhaba doktor bey ben 40 yaşındayım yaptırdığım tahlilde sonuçlarım bu şekilde halsizlik ve unutkanlık yaşıyorum değerlendirebilirmisiniz demir 18 u...

YESİFA tarafından 28.02.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Demir 23 28-170 uıbc 512 h 110-370 hgb 9.25 12.2.18.1 mcv 54.0 80-97 plt 518 142-424 yaş 2 ferrozine ilacı kansızlık için ne önemi vardı...

1234saas tarafından 20.01.2010 tarihinde soruldu.