FİLTRE

"tsh yüksekliği nasıl düşürülür" etiket sonuçları

tsh yüksekliği nasıl düşürülür ile etiketlenmiş makalelere, videolara ve cevaplara buradan ulaşabilirsiniz.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Merhabalar. bebeğim doğduğunda sağlık bakanlığının aldığı topuk kanı testinde tsh normal çıktı. 15.gün tsh 6.4094 serbest t4 ise 1.11, serbest t3...

ziyaretci-1528773 tarafından 24.09.2014 tarihinde soruldu.
Hocam saygılar yenı yaptıgım tahlıl sonuclarını yazıyorum degerlı gorusunuzu almak ıtıyorum tkoles 244 tıg 200 hdl 55 vldl 41ldl 147 hbac1 5*1 ferrıtı...

ziyaretci-16787 tarafından 06.07.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam mrb öncelikle ilginiz için teşekkürler. 29 yaşındayım erkeğim. tiroid değerlerim şu şekilde çıktı; ft3 3,27 ref aralık 2,0-4,4. ft4 1,50 ref ara...

ziyaretci-559465 tarafından 29.07.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam mrb öncelikle ilginiz için teşekkürler. 29 yaşındayım erkeğim. tiroid değerlerim şu şekilde çıktı; ft3 3,27 ref aralık 2,0-4,4. ft4 1,50 ref ara...

ziyaretci-559465 tarafından 01.08.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam mrb öncelikle ilginiz için teşekkürler. 29 yaşındayım erkeğim. tiroid değerlerim şu şekilde çıktı; ft3 3,27 ref aralık 2,0-4,4. ft4 1,50 ref ar...

ziyaretci-559465 tarafından 24.07.2014 tarihinde soruldu.