"tsh yüksekliği nasıl düşürülür" ile ilgili etiket sonuçları

Soru&Cevap (23)

Merhaba, Adet ağrısı için hormon testi yaptırmıştım. TSH 4,42 çıktı. Normal değerler 0.27 - 4.2 yazıyor. Yüksek olması bir sorun olur mu? Doktora gitmeli miyim? Nasıl bir tedavi uygulanır? Bilgi verirseniz...

Tiroid Hastalıkları 18.12.2013 14:22

merhabalar. bebeğim doğduğunda sağlık bakanlığının aldığı topuk kanı testinde tsh normal çıktı. 15.gün tsh 6.4094 serbest t4 ise 1.11, serbest t3 ise 2.94 çıktı. 2 aylık doktor kontrolumuz de tsh...

Tiroid ve Paratiroid 24.09.2014 12:56

hocam mrb öncelikle ilginiz için teşekkürler. 29 yaşındayım erkeğim. tiroid değerlerim şu şekilde çıktı; FT3 3,27 ref aralık 2,0-4,4. FT4 1,50 ref aralık 0,93-1,7. TSH 5,34 ref aralık 0,27-4,20. ayrıca...

Anemi 24.07.2014 01:03