FİLTRE

"tsh yüksekliği nasıl düşürülür" etiket sonuçları

tsh yüksekliği nasıl düşürülür ile etiketlenmiş makalelere, videolara ve cevaplara buradan ulaşabilirsiniz.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Merhabalar. bebeğim doğduğunda sağlık bakanlığının aldığı topuk kanı testinde tsh normal çıktı. 15.gün tsh 6.4094 serbest t4 ise 1.11, serbest t3...

ziyaretci-1528773 tarafından 24.09.2014 tarihinde soruldu.
Merhabalar.akş 89, hba1c 5.1, t4 0.85 diğer kan değerlerim normal.tsh yükselmiş.saçlarım avuç avuç dökülüyor önleri açıldı.bebeğim 5 aylık.3 ay önce b...

ziyaretci-146684 tarafından 22.01.2014 tarihinde soruldu.
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
Merhaba, adet ağrısı için hormon testi yaptırmıştım. tsh 4,42 çıktı. normal değerler 0.27 - 4.2 yazıyor. yüksek olması bir sorun olur mu? doktora gi...

aspidistra tarafından 18.12.2013 tarihinde soruldu.
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
Merhaba abdurrahman bey ben 25 yaşındayım.yüzümde çenemde hafif kıllanma ve gögüs ucumda kalın birkaç tane kıllanma nedeniyle hormon testi yaptırdım. ...

adalet tarafından 30.11.2013 tarihinde soruldu.
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
Dün tahlil verdim. www.sekadh.gov.tr t.c. no 42994619318 doğum 1971 - şimdi de sağa sola sallanma ve kulak çınlaması başladı. öncesinde 1 gün boynu...

tarafından 27.01.2014 tarihinde soruldu.