FİLTRE

"neut düşük olursa ne olur" etiket sonuçları

neut düşük olursa ne olur ile etiketlenmiş makalelere, videolara ve cevaplara buradan ulaşabilirsiniz.
Dahiliye - İç Hastalıkları
slm ameliyat olmak için hemogram yapıldı folik asit 4.01 yani düşük çıktı bunun yanında neut 3.4 neut%28.6 wbc3.4 lymph 58.3 mono da 10.5 çıktı bu şa...

ziyaretci-238981 tarafından 13.05.2009 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Merhabalar.bu değerler normal mi cevap verirseniz çok memnun olurum. bir de lymph% değerinin yüksek olması ne anlama geliyor ? şimdiden çok teşekkür e...

ziyaretci-220446 tarafından 08.02.2010 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Iyi günler doktor bey benim sorum kızım 2.5 yaşında kan tahlili verdik kontrol amaçlı bazı değerler yüksek bezıları düşük yüksek olanlar hgb 13.2 hct ...

ziyaretci-1244745 tarafından 21.08.2013 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Iyi günler hocam. ben kastamonudan yazıyorym. 9 aylık oğlumun tam kan tahlil sonuçlarında neut, mono, lymph değerleri çok düşük çıktı. normal değe ara...

ziyaretci-432386 tarafından 20.05.2010 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Üç sorum olacak, 1) 17 aylık oğlumun bir operasyonu için yapılan kan tahlilinden; rbc: 4.45 l (ref. 4.63-6.08) hgb: 12.6 l (ref. 13.7-17.5) hct: 3...

ziyaretci-37295 tarafından 26.07.2010 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Merhaba doktor bey ben hafta sonu kan sayımı yaptırdım sonuçları size yazıyorum acaba bende kan değerleri çok mu düşük. beni bilgilendirirseniz memnu...

ziyaretci-85463 tarafından 10.01.2011 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Iki aydır oğlumun öksürüğü geçmiyor kulladığımız şuruplarda fayda etmedi ... salı gecesinden bu yana ateşi dşmüyor augmentın antibiyotik iki gün vrdl...

ziyaretci-461169 tarafından 01.06.2013 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
merhaba. geçen ayki tahlilim neut% * 48,3 50 - 70 % lym % * 41,6 20 - 40 sedim 44 bu ayki tahlilim...

ziyaretci-1031851 tarafından 06.05.2013 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Peki ama ilişkiye girdik hamile kalırsam ne olacak risk dahamı fazla olur yada banamı zararı olur bebekte herhangi bir problem olurmu.bugünler yumurtl...

ziyaretci-533163 tarafından 08.10.2010 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam merhaba kan testi sonucumu yorumlarsanız cok memmunun olurum hıpokrom normositer trombositler bol kümeli %70 %25 lenfosit%5 monosit pro...

ziyaretci-1267142 tarafından 06.06.2013 tarihinde soruldu.
Toplam 1215 kayıt bulundu.