"lym düşükse" ile ilgili sorular

Soru&Cevap (9649)

hocam tahlil sonucu aşağıdaki gibidir.27 bayan boğaz agrısı ve ateş rahatsızlığından sonra tahlil yapıldı.yorumlarmısınız. wbc:5.8 rbc:4.16 hgb:12.3 hct:37 plt:245 pct:0.18 mcv:89 mch:29.6 mchc:33.3 rdw:12.7 mpv:7.5 pdw:15.1 %lym:14.1...

15.05.2012 11:21

MERHABA OĞLUM 0CAK 2014 DOĞUMLU DOWN SENDROMLU.1.5 AYLIKKEN YAPILAN KAN TAHLİLİNDE NEU% 19.2 LYM% 64.6 ÇIKMIŞTI.4.5 AYLIKKEN YAPILAN KAN TAHLİLİNDE NEU%18.4 LYM%68.6 ÇIKTI.10 GÜN ÖNCE ATEŞLENDİ VE DÖKÜNTÜ...

Demir Eksikliği 31.10.2014 14:34

Merhaba Doktor Bey 24 haftalık hamileyim aylık rutin aile hekimliği tahlillerimde LYM % değerinin 3 ay boyunca sürekli düştüğünü farkettim bunun dışındaki değerlerde herhangi bir düşüş yok hepsi normal...

Genel Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları 01.05.2015 14:01

MERHABA ŞÜKRÜ BEY. LYM YÜKSEKLİĞİ İÇİN VİRAL ENFEKSİYON DEMİŞTİNİZ. OĞLUM 0CAK 2014 DOWN SENDROMLU.1.5 AYLIKKEN YAPILAN KAN TAHLİLİNDE NEU% 19.2 LYM% 64.6 ÇIKMIŞTI.4.5 AYLIKKEN YAPILAN KAN TAHLİLİNDE...

Çocuk Hematolojisi 31.10.2014 14:09

6 YAŞINDAKİ OĞLUMUN KAN TAHLİLİNDE BAZI DEĞERLER DÜŞÜK ÇIKTI.LYM NİN DÜŞÜK ÇIKMASI NE ANLAMA GELİYOR Hemogram % WBC 5.16 --- LYM% 37.6...

Anemi (kansızlık) 19.08.2014 14:20

Merhaba sayın hocam.. Benim kızım 2 yaşında gelişimi gayet normal boyu 90 cm kilosu 13 kg. Sik olmayan aralıklarla 3 kere kan tahlili yapıldı kansızlık olup olmadığına bakmak için.. Tahliler yapılırken...

Demir Eksikliği 07.08.2014 02:09

İYİ GÜNLER DOKTOR HANIM KIZIM 21.5 AYLIK 10 KG 81 CM TAHLİL SONUÇLARI : WBC -6.49 3-12 NEUT#-1.72 1.1-9.6 LYM#-3.97 0.5-6 MONO#-0,5 0.1-1.4 EOS#-0.15 0-1 BASO#-0.14...

19.09.2012 19:45

Merhaba sayın hocam.. Benim kızım 2 yaşında gelişimi gayet normal boyu 90 cm kilosu 13 kg. Sik olmayan aralıklarla 3 kere kan tahlili yapıldı kansızlık olup olmadığına bakmak için.. Tahliler yapılırken...

Demir Eksikliği 08.08.2014 13:32

SN. KOÇ, ÖNCELİKLE BİZLERLE PAYLAŞIMLARINIZ VE BİLGİLENDİRMELERİNİZ İÇİN KENDİ ADIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BENİM SORUM ANNEMİN TAHLİL SONUÇLARINDAKİ BİRKAÇ DEĞER İLE İLGİLİDİR. DİĞER TÜM DEĞERLER...

16.06.2012 12:54

ayırdığınız zaman için çok teşekkürler eşimin yapılan kan tahlillerinde hemoğram LYM*0.88 10^^3mm3 -1000-5000 HGB 12.6 HORMON FERRİTİN L7.99 13.00-150.00 yazıyor eşim halsizlik...

10.10.2012 22:08

Toplam 9649 kayıt bulundu.
x