FİLTRE

"lym düşükse" etiket sonuçları

lym düşükse ile etiketlenmiş makalelere, videolara ve cevaplara buradan ulaşabilirsiniz.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Merhaba şükrü bey. lym yüksekliği için viral enfeksiyon demiştiniz. oğlum 0cak 2014 down sendromlu.1.5 aylikken yapilan kan tahlilinde neu% 19.2 lym%...

ziyaretci-804908 tarafından 20.10.2014 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Merhaba oğlum 0cak 2014 doğumlu down sendromlu.1.5 aylikken yapilan kan tahlilinde neu% 19.2 lym% 64.6 çikmişti.4.5 aylikken yapilan kan tahlilinde ne...

ziyaretci-804908 tarafından 31.10.2014 tarihinde soruldu.
Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji
Wbc 6.76 4-11 lym 1.78 1-4 lym% 26.3 20-45 bir önceki sorumda korunmasız biri ilişki yaşadığımı ve 7.5 ay s...

ziyaretci-375974 tarafından 05.03.2010 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Merhaba doktor hanım; 15 aylık kızıma kan testi yaptırdık doktoru her şey iyi dedi ama bazı değerler yüksek veya düşük plt : 515,0 lym # : 7,0 ne...

Anne tarafından 11.11.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam merhaba, tam kan sayımımımda lym# 1,28, gra 2,35, mon%9.3, hct 33,12 mcv 72, mch 23,8 bu değerlerim referans aralıklarında değil. devamlı ka...

ziyaretci-518234 tarafından 22.09.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba doktor hanım infertilite bölümünde tedavi oluyorum suan cocuk tedavisi için hsg hormon esimin sperm sonuclari normal fakat hemogram tahlil son...

ziyaretci-58207 tarafından 07.11.2012 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Merhaba doktor bey benim kiz kardesim 19 yasinda kardesimin tahlil sonuclari şoyle wcb.7.39 rbc 4.09 hgb6.9 hct24.6 mcv60.2 mch16.8 mchc 28.0 plt 591...

ziyaretci-1457269 tarafından 17.09.2014 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba doktor hanım infertilite bölümünde tedavi oluyorum suan cocuk tedavisi için hsg hormon esimin sperm sonuclari normal fakat hemogram tahlil son...

ziyaretci-58207 tarafından 06.11.2012 tarihinde soruldu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Merhaba doktor hanım infertilite bölümünde tedavi oluyorum suan cocuk tedavisi için hsg hormon esimin sperm sonuclari normal fakat hemogram tahlil son...

ziyaretci-58207 tarafından 08.11.2012 tarihinde soruldu.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Hocam yorumlar mısınız? kızım 8 ekım 2011 dogumlu.. rutin incelemede kan tahlili sonucu hematoloji wbc 10,46 k/ul 4.4 - 11.3 rbc 4,18 m/ul 4.1 - 5...

ziyaretci-1183646 tarafından 19.12.2012 tarihinde soruldu.
Toplam 52 kayıt bulundu.