FİLTRE

"mchc yüksekliği" etiket sonuçları

mchc yüksekliği ile etiketlenmiş makalelere, videolara ve cevaplara buradan ulaşabilirsiniz.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam bende demir eksikliği vardı,tahlillerimi yaptırdım,hepsi normal düzeye ulaşmış:hgb,ferritin,demir bağlama vs.ayrıca kan tam sayımındaki herşey n...

ziyaretci-1183771 tarafından 27.06.2012 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Wbc 5,4 3,5-10 rbc 5,95 3,8-5,8 hgb 17,1 11-16,5 hct 50,2 33-48 mcv 87 80-97 mch 29,6 24-33,5 ...

ziyaretci-718374 tarafından 16.09.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Merhabalar hocam; kan tahlili yaptırdım ve ferritin değerim yüksek çıktı?ferritin değerin yüksek çıkması herhangi bir soruna yol açar mı ve bu neden...

ziyaretci-1079319 tarafından 20.03.2012 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam eşimin tahlilleri aşağıda (halen emziriyor). son günlerde tansiyonu düşüyordu, ondan tahlil yaptırdı. b12 biraz yüksek çıkmış. bu kadarı normal ...

ziyaretci-1382202 tarafından 12.09.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam mrb, annem 60 yaşında kan tahlili sonuçları şöyle: sonuç normal değer mono : 1,05 0,10-0,80 mono%:...

ziyaretci-904809 tarafından 01.03.2012 tarihinde soruldu.
Prolaktin yüksekliği ve infertilite
  • Op. Dr. Mehmet KOÇ
prolaktin yüksekliği ve infertilite: temel görevi gebelik boyunca göğüs gelişimini uyarmak ve süt salgısını artırmak ve doğumdan sonra da süt üretimini sağlamaktır. ayrıca lenf hücrelerinde karaciğerde ve üreme organları(gonadlarda) özel reseptörleri bulunur. salgılanması dalgalıdır ve gün i...