"ldh yüksekliği" ile ilgili etiket sonuçları

Soru&Cevap (1573)

Hocam merhaba oglum 14 aylik atesi yükseldi ve bizde acile götürduk.Yapilan kan testlerinde ALP 232, LDH 644, AST 39,fosfor6,5 , CA 11,6 Cikti. Bende cok korkuyorum viral enfeksiyon dediler ama bu degerler...

Bebek ve Çocuk sağlığı 27.03.2015 20:38

hocam merhabalar, 1 ay once yorgunluk ve halsizlik nedeniyle doktora basvurdugumda ldh degerim 205 cıkmıstı, diger dergerlerim normaldi. ardından 3 gun arayla baska bir merkezde yapılan test sonucu ldh...

Lenfoma 29.08.2014 10:48

iyi akşamlar dr bey benim sorum 9 yasında oglumun ocak ayında yapılan tahlillerinde ast 56 referans degeri 15-41 alt 86 referans degeri 17-63 cıktı bir ay sonraki tahlillerde ast 41 alt 66 cıktı diğer...

Reflü 17.03.2015 23:55

Makaleler (4)

Kolesterol yüksekliği

KOLESTEROL YÜKSEKLİĞİ DURUMUNDA BESLENME Son yılların en önemli sağlık sorunlarının başında gelen koroner kalp hastalıkları, yapılan araştırmalar sonucunda ani ölüm oranlarının birincil nedenleri arasında...

Devamı >>

Prolaktin yüksekliği ve infertilite

PROLAKTİN YÜKSEKLİĞİ VE İNFERTİLİTE: Temel görevi gebelik boyunca göğüs gelişimini uyarmak ve süt salgısını artırmak ve doğumdan sonra da süt üretimini sağlamaktır. Ayrıca lenf hücrelerinde karaciğerde...

Devamı >>

Kolesterol yüksekliği tedavisinde güncel yaklaşım

Hiperlipideminin tedavisinde diyet ile ilgili düzenlemeler ve yaşam biçimi değişiklikleri öncelikli yaklaşımdır. Ancak bu yaklaşım ile çoğu kez istenen kan lipid düzeyleri sağlanamamaktadır. Birçok olguda...

Devamı >>
x