"karaciğer enzimlerinde yükselme nedenleri" ile ilgili etiket sonuçları

Soru&Cevap (17)

iyi günler.ben 22 yaşında bayanım.10 gündür yürüüş yapıyorum 15 dk yürüyüş 15 dakika bisiklet 15 dakika mekik şeklinde.karaciğer enzimlerimde yükselme var.AST 228 alt 69 GGT normal ALP düşük CK değerim...

Genel Spor Hekimliği 14.08.2014 21:51

sivilcilerim dolayısıyla aknetrent adlı ilaca başlamıştım 40mg olarak, ilk kutu bitince kan testi verdim testlerde ast 139 alt 49 a çıkmıştı 1 hafta ilaca ara verdik ast 21 alt 19 normal değerlerine döndü,...

Akne Vulgaris 27.04.2015 19:47

Merhaba sayın hocam benim bir ay içinde yaptırdığım karaciğer tahlil sonuçlarım sürekli yüksek çıkıyor.karaciğerimde orta derecede yağlanma varmış.ast:132 alt:110 ggt:357 daha sonra ast:63 alt:80.dünkü...

Karaciğer Hastalıkları 10.09.2014 17:28
x