FİLTRE

"hemogram neu" etiket sonuçları

hemogram neu ile etiketlenmiş makalelere, videolara ve cevaplara buradan ulaşabilirsiniz.
Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji
Annemin hemogram tahlilinde neu değeri 1.18 (annem kll ve yeni kemoterapi hapını kestik) çok halsiz ve bu arada zona tedavisi görüyor.bağışıklığı nas...

ziyaretci-567847 tarafından 25.11.2010 tarihinde soruldu.
Merhaba, hemogram sonuçlarimda ( neu% : yuksek - lym% ve lym# düşük ) diğerleri ise normaldir. biyokimya sonuçlarimda ( kolesterol :yuksek ) diğerle...

ziyaretci-66344 tarafından 14.03.2008 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam iyi günler.boyun lenf bezi için 6 ay önce hematoloji uzmanı periferik yayma, ultrason ve hemogram testi istemişti. hepsi temiz çıktı. bugün aile...

ziyaretci-1295480 tarafından 04.07.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
29.082014 te yapılan kan sonuçları wbc:11.8,plt:304,hct:45.7,#mon:0.5,%mon:4.5,%lym:32.4,#lym:3.8,neu değeri hemogram testinde yok,mch:25.5 ama 3 ay ö...

ziyaretci-205280 tarafından 02.09.2014 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hemoglobin elektroforezi hplc ile hba2 2.8 % normal 1.8 - 3.5 hemoglobin elektroforezi hplc ile hba 94.7 % düşük 95 - 98 hemoglobin elektroforezi hplc...

enjoy33 tarafından 24.03.2014 tarihinde soruldu.