FİLTRE

"eos yüksek çıkması" etiket sonuçları

eos yüksek çıkması ile etiketlenmiş makalelere, videolara ve cevaplara buradan ulaşabilirsiniz.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Kan tahlili yaptırdığımda mch mcv yüksek çıkıyor en son tahlilimde wbc neut mcv mch yüksek çıktı neden olabilir bir hastalık başlangıcı olabilir mi ??...

ziyaretci-320402 tarafından 24.01.2010 tarihinde soruldu.
Çocuk Cerrahisi
Kızımın yapılmış olan mikrobiyoloji test sonuçlarında wbc değeri yüksek çıktı 15k/ul bu bir hastalık belirtisimidir tahlili sonuçlarını doktorumuz 15-...

ziyaretci-363193 tarafından 11.02.2010 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Merhaba sayın hocam. başımdan geçen bir trafik kazası sonrası kontrol amaçlı yapılan kan testinde bazı değerlerin yüksek olduğunu gördüm.. fiziksel ol...

berkorcen tarafından 04.04.2015 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Hocam ly# =3,54 k/ul 0,6-3,4 yüksek çıkması ne anlamına gelir...

ziyaretci-368623 tarafından 18.02.2010 tarihinde soruldu.
Dahiliye - İç Hastalıkları
Wbc 8,97 10³/ul 3,98 - 11,3 rbc 5,75 10^6/ul 4,5 - 6,08 hgb 15,8 g/dl 13,5 - 17,5 hct 45 % 40 - 52 mcv sonuç normalden düş...

ziyaretci-2155581 tarafından 01.04.2015 tarihinde soruldu.