FİLTRE

"biyokimya crp nedir" etiket sonuçları

biyokimya crp nedir ile etiketlenmiş makalelere, videolara ve cevaplara buradan ulaşabilirsiniz.
Tıbbi Biyokimya
Kan tahlilimde crp 8,2 sedimantasyon 57mm ne%46,3 ly%44,5 sonuclar normalmi?...

ziyaretci-813708 tarafından 17.05.2011 tarihinde soruldu.
sn dr biyokimya seroloji test sonucum, aso, 164,8 iu/ml crp.1,4 mg/l rf. 20 çıktı trgliserid ise 304 mg/dl çıktı sonuçlarıma gö...

ziyaretci-160838 tarafından 01.03.2010 tarihinde soruldu.
Tıbbi Biyokimya
kardeşim 20 yaşinda biyokimya testi yaptirdi. crp si referans değerleri 0-0.5 iken raporda 1 çikmiş. diğer sonuçlar normal biyokimyasinda. sağ...

ziyaretci-361014 tarafından 09.02.2010 tarihinde soruldu.
Tıbbi Biyokimya
Mrb bn 18 yaşndayım crp ve lökositin ne olduğunu öğrenmek istiyorum. kan testi sonucum crp:15.0 lökosit:11200 çıktı bilgilendirirseniz sevinirim....

ziyaretci-45682 tarafından 17.12.2007 tarihinde soruldu.
Tıbbi Biyokimya
Crp high sensivity sonuc 5.84 mg/l bunun ne demek oldugunu aciklarsaniz memnun olurum cok tesekkurler simdiden yasim 62 sag bacagimdaki agrilar ici...

ziyaretci-24622 tarafından 07.04.2010 tarihinde soruldu.
The therapeutic effect of normobaric oxygen in experimental peritonitis and the efficiency of rectal fever, wbc, crp and procalcitonin in monitoring response of the therapy.
  • Doç. Dr. Ferda Nihat KÖKSOY
Abstract: it was investigated the effect of using normobaric oxygen (no) in addition to antibiotherapy in experimental peritonitis and the changes of rectal fever (rf), wbc, crp and procalcitonin levels were evaluated. after the preliminary research of the normal values, rats were infected by e. col...
 lupus nefriti nedir?
  • Uzm. Dr. Kadir Gökhan ATILGAN
  nefroloji uzmanı doktor kadir gökhan atilgan; kadınlarda daha sık görülen ve böbrek tutulumunun ciddi sıkıntılar oluşturduğu rahatsızlık hakkında bilgilendiriyor. nefroloji uzmanı  doktor kadir gökhan atilgan , " lupus kelimesi latincede kurt...