"biyokimya crp nedir" ile ilgili etiket sonuçları

Soru&Cevap (727)

merhaba biyokimya testimin sonucuna göre CRP 0.61. normal değerler (0-,3) olması gerekiyormuş.crp nin ne gibi işlevleri var ve düşük olması ne anlama geliyor. aydınlatırsanız sevinirim.. teşekkürler...

01.08.2008 16:26

sn dr biyokimya seroloji test sonucum, ASO, 164,8 IU/ML CRP.1,4 mg/l RF. 20 çıktı trgliserid ise 304 mg/dl çıktı sonuçlarıma göre kalp ile ilgili ne söyleyebilrsiniz. durum nedir....

01.03.2010 12:25

KARDEŞİM 20 YAŞINDA BİYOKİMYA TESTİ YAPTIRDI. CRP Sİ REFERANS DEĞERLERİ 0-0.5 İKEN RAPORDA 1 ÇIKMIŞ. DİĞER SONUÇLAR NORMAL BİYOKİMYASINDA. SAĞLIK OCAĞINDA SANIRIM UZMAN VE PRATİSYEN ZİNNAT 500-...

09.02.2010 01:03
Sayfa: 1 / Toplam 727 kayıt bulundu.
x