Ortopedi ve Travmatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Ayakta ağrı ve şişlik

Merhaba hocam, Hocam benim eşim 7 sene önce ayağının üzerine düştü alçıya alındı o zaman Sonrasında tam bir düzelme olmadı malesef Çok kez hastaneye gitti fakat Ağrıları devam etti En son 1 ay önce iyice arttı aksamaya başladı şişme de var ayağında Tam ağrı ve şis bölgesi ayak uzeri ve kenardaki kemikte mevcut 1 hafta önce tekrar muayene oldu röntgen çekildi Kırık çıkık hiçbirşey yok Doktorumuz ağrı kesici ve merhem verdi Yine de ağrı mevcut Napacagimizi bilemedik Değerli bilgilerinizden faydalanırsak bizi çok sevindirirsiniz Iyi günler iyi çalışmalar.

5 Temmuz 2021 23:26
Op. Dr. Mehmet Soyarslan Doktora Sor

Op. Dr. Mehmet Soyarslan tarafından cevaplandı.

Kalça protez ameliyatları

Çocukken kalça çıkığı ameliyatı oldum. 34 yaşındayım. Kireçlenme başladı aşırı ağrı her zaman olmasada yürüyüşümü etkiliyor. Erken yaşta protez ameliyatı olsam. Sonrasında koşma zumba gibi sporlar yapabilir miyim sosyal hayatımı nasıl etkiler.

23 Mayıs 2021 09:58
Op. Dr. Mehmet Soyarslan Doktora Sor

Op. Dr. Mehmet Soyarslan tarafından cevaplandı.

Bel ağrısı sorunu

saygılar sadece eğilirken doğrulurken belimin sol tarafı ağrıyor bel kemiğin üstü tecrübeli bir uzman olarak sebebi ne olabilir bağırsak hastalıkları sebeb olabilirmi angeles etol gibi hapları içince rahatlıyorum etkisi geçince basliyor ayrıca sadece yururken sağ ayak tabanımdır ayak parmağı 2 ve3.parmak altında ağrı oluyor pandemi yüzünden hastaneye gidemiyorum

19 Mayıs 2021 09:50
Op. Dr. Mehmet Soyarslan Doktora Sor

Op. Dr. Mehmet Soyarslan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube