Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

ikili tarama testi sonucu hakkında

Sayın hocam merhaba. *** *** ** tarihinde yaptırmış olduğumuz testin sonuçlarını bugün aldık.doktorumuz test sonucunda doktorumuz risk değerlerinin normal olduğunu fakat risk değerlerinden haric iki değerin yüksek olduğunu ve bunun kafa karışıklığna sebep olduğunu söyledi bu konuda bir açıklama yaparsanız çok memnun olurum. fbhcg 223 ng/ml 5,94 düzeltilmiş mom papp-a 3,01 mlU/ml 1,82 düzeltilmiş mom kombine risk 1:936 ikili test 1:567 yaş riski 1:1003 trisomy 13/18+nt <1:*** *** ** değerler bu şekilde hocam şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar diliyorum.

30 Ocak 2014 17:45
Op. Dr. Ahmet Akkoca Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Akkoca tarafından cevaplandı.

laser epilasyon yaptırmımtım. hamileymişim

Merhaba. ben 37 yaşındayım. 13 aralıkta laser epilasyon yaptırmıştım. son adet tarihim de 5 aralık. hala adetim gelmeyince test yaptım ve pozitif çıktı. acaba laser bebeğe zarar verir mi? yaşım da olumsuz etkiler mi? şimdiden teşekkürler...

14 Ocak 2014 19:59
Op. Dr. Ahmet Akkoca Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Akkoca tarafından cevaplandı.

..........

Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik benim içimde kilodum ve kilotlu çorabım vardı fakat erkek arkadaşım bana penisini sürttü . Birkaç saat sonra baktığımda kilotlu çorabımda beyaz 5 6 leke vardı . Kendimi psikolojik olarak kötü hissediyorum hamile kalma korkusu yüzünden sanırım. Birkaç gündür korkuyorum sizce hamile kalma riskim var mıdır ?

8 Ocak 2014 19:46
Op. Dr. Ahmet Akkoca Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Akkoca tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube