Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Hıv aıds testi

Hocam iyi günler kolay gelsin .süpeli bir cinsel ilişkim oldu ve ilişkiye girdiğim kişi regl dönemindeydi 7-8 gün sonra dilimde pamukcuk tarzında yaralar . Olustu. 18.günde elisa testiyaptırdım negatif cıktı . P24 testini önerdiler . Elisa yaptırmam yanlıs mı oldu p24 testi kesin testlerin icinde mi teşekkür ederim cevabınızı bekliyorum saygılar .

5 Kasım 2018 22:47
Uzm. Dr. Behiç Oral Doktora Sor

Uzm. Dr. Behiç Oral tarafından cevaplandı.

Sizce konuyu kapatmalimiyim hocam

Iyi günler hocam. Ben supheli iliskiden sonra ; 5 ci gün anti hiv (0.167)negatif 35ci gün anti hiv (0.380)negatif 90 cı gün anti hiv (0.657)negatif testlerini yaptırdım çok şükür hepsi negatif bu testleri ama hep aynı yerde yaptırdım ama aynı yerde değerler yüksek olunca bende endişelenmeye başladım sizce bir endişeye gerek var midir hocam değerler bir şey ifade eder mi yani 1 sene sonra 2 sene sonra pozitife döner mi bu değerler ?(Herhangi bir kemoterapi veya ilaç kullanmıyorum konuyu kapatmalimiyim) lütfen soruma acil cevap verin hocam psikolojik olarak bitik durumdayım 6 aya gerek var midir ??

2 Kasım 2017 14:04
Uzm. Dr. Behiç Oral Doktora Sor

Uzm. Dr. Behiç Oral tarafından cevaplandı.

Hiv testi soru

HİV TEST 3 ay iyi günler size bir konuda danışmak istiyorum. Ben 17.gün pcr testi , 34.gün combo ve 97.gün anti hiv negatif sonucunu aldım. FAKAT bazı sitelerde 6 ay beklememiz gerektiği söyleniyor. artık ne yapacağımı bilemiyorum.bu testler kesin benim negatif olduğumu gösterir mi?

18 Aralık 2016 12:44
Uzm. Dr. Behiç Oral Doktora Sor

Uzm. Dr. Behiç Oral tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube