Diş Protez Uzmanı - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

20 LİK DİŞ

MERHABA DOKTOR BEY; BENİM SOL ALT YAMUK VE YARIM ÇIKAN 20 LİK DİŞİMDE SIK SIK AĞRI OLUYOR BU AĞRI 3-5 DAKİKA SÜRÜP DİNİYOR,AĞRI SOL ÇENEM VE HATTA KULAK ÇEVREME VE DİĞER DİŞ DİPLERİMEDE İĞNE BATMASI GİBİ AĞRI HİSSEDİYORUM VE BU DİŞİMİN 2 ÖNÜNDEKİ DİŞİMİNDE DOLGUSU HAVA ALIYOR VE DOGU SÖKÜLÜP KANAL TEDAVİSİ GEREK DENDİ,EĞER 20 LK DİŞ İLTAHAPOLI İSE DİĞER DİŞE KANAL TEDAVİSİ YAPILIRMI,Bİ SAKINCA OLURMU

17 Kasım 2016 11:04
Dr. Dt. Gürkan Erenel Doktora Sor

Dr. Dt. Gürkan Erenel tarafından cevaplandı.

20 LİK DİŞ

Gürkan bey merhaba 36 yaşındayım yaklaşık 1 ay önce gömülü sol alt çene 20 lik diş çekimi yaptırdım. 2 kutu agumentin 1000 lik. bitirdim ancak bogaz ve çene altı ağrı ve şişlik problemi ara ara azalmasına rağmen geçmedi. acilde dün şikayetlerimin geçmemesi üzerine romamisin 3 10 tablet antibiyotik aldım onu kullanıyorum .tavsiye edebileceğiniz iyileşme sürecimde yapabileceğim neler olabilir. yardımlarınızı rica ederim.

19 Temmuz 2016 09:02
Dr. Dt. Gürkan Erenel Doktora Sor

Dr. Dt. Gürkan Erenel tarafından cevaplandı.

DİLDE GEÇMEYEN UYUŞMA

Hocam merhaba , 3 Gun once sag alt 20 lık dısımın cekımı cok zor oldu yarım saat surdu ve doktor cok zorladı,netıcesınde dılımın yarısı uyusuk kaldı ve halen gecmedı bunun yanında bu gunde dılımın ucunda yanma hıssı ve kızarıklıklar bas gosterdı,acaba bu ıyılestıgınemı ısarettır yoksa kullandıgım ılacların yan etkısı olabılır mı?(verılen ılaclar antıbıyotık agrı kesıcı b12 vıtamını gargara ve prednol dıye bır ılac)

26 Mayıs 2016 09:55
Dr. Dt. Gürkan Erenel Doktora Sor

Dr. Dt. Gürkan Erenel tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube