Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Gece kusarak uyanma

Merhaba 19. Ayına girmek uzere bir oğlum var. Sabah karsı inleme sesiyle koştum yanına yanımızda yatmak için uyandı zannettım aldım kucagıma bı baktım kusmus heryere kusmugu parçalı gıdalar vardı. Temizledim o anda kakasınıda yapmış siyaha çalan koyu bır renkti. Tam yatırdım yıne oğurmeye basladı azda olsa kustu temızledım tekrar yatırdım 10 dk sonra tekrar oğurerek kalktı ve az mıktarda yıne kustu en sonundada uykuya daldı. Hocam bu nedır biz anlayamadık sürekliliği olmadıgı ıcın doktora gormrdık ama içim rahat değil sormak istedim. Bu arada ateş huzursuzluk bunlar yok. Sımdıden tesekkurler hocam

28 Mart 2019 06:49
Doç. Dr. Güzide Doğan Doktora Sor

Doç. Dr. Güzide Doğan tarafından cevaplandı.

Bebeğim boğulacakmış gibi ses çıkarıyor

42 günlük bebeğim zaman zaman nefes alamıyormuş gibi ses çıkarıyor (tiz bir ses) genellikle uyurken. Sonra genellikle kendiğinden normal nefes almaya dönüyor, zaman zaman öksürüyor, zaman zamanda korkup yatağından kaldırıyorum. Bu durumun nedeni ne olabilir?

23 Mart 2018 00:32
Doç. Dr. Güzide Doğan Doktora Sor

Doç. Dr. Güzide Doğan tarafından cevaplandı.

Kılkurdu sorunu

13-18 yaşındaki çocuklarımda kılkurduna rastladım. Doktor andazol 400mg ilaç verdi 15 gün kullanın dedi.Kullanıyoruz acaba bu doğru bir tedavi mi?Yardımcı olursanız çok sevinirim.

2 Şubat 2018 19:20
Doç. Dr. Güzide Doğan Doktora Sor

Doç. Dr. Güzide Doğan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube