Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Cocugumuzun mide sorunu

Merhaba 14 yasinda bir oglum var.2 yasindan beri tip 1 diyabet hastasi ve Çapa'dan takipli.Birkac aydır yediği her seyi cıkariyor.Çok zayifladi.Özellikle aksam yemeklerinden sonra mide sorunu yasiyor ve korkudan bisey yemek istemiyor.Yorumunuzu rica ederim.

18 Haziran 2019 21:32
Prof. Dr. Vildan Ertekin Doktora Sor

Prof. Dr. Vildan Ertekin tarafından cevaplandı.

sık sık hasta olma

hocam merhaba 43 aylık bir kızım var 23 ay anne sütü aldı o süre zarfında hiç hasta olmadı 24 aylıkken kreşe başlattık ve o günden sonra hastalıkları kesilmedi burun tıkanıklığı ile başlayıp öksürük ateş ile devam eden 15-20 günde bir olan hastalık evresine girdik,hep kreşe bağladık hastalıklarını ama mecbur 1 sene böyle yolladık doktor geniz eti büyük alınması gerek dedi aldırdık biraz rahat etti en azından geceleri uyanmıyor tıkanmıyor hasta olma sıklığıda 1 ay 45 güne çıktı ama yinede en ufak şeyde hastalık kapıyor kreşten aldık ama yine hasta oluyor annesinde anneannesinde alerji var acaba çocukta da mı var dedik doçent bir hocamız alerji uzmanı test yaptı alerjisi çıkmadı bağışıklık testleri yapıldı onlarda temiz çıktı hocamız hassas b...

8 Ağustos 2017 11:40
Prof. Dr. Vildan Ertekin Doktora Sor

Prof. Dr. Vildan Ertekin tarafından cevaplandı.

MENINGOKOK

Hocam merhaba. Meningokok aşısı yapılmasını önerir misiniz? Oğlum 1 yaşında. Bu konuda çok tartışmalı açıklamalar duyuyorum kararsız kaldım. Sevgiler.

1 Haziran 2015 11:32
Prof. Dr. Vildan Ertekin Doktora Sor

Prof. Dr. Vildan Ertekin tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube