EA
Soru Sahibi
19 Ocak 2021 08:02

Ritim Bozukluğu Atriyal Fibrilasyon

Hocam merhabalar kalp hızımın yüksek olması çarpıntı şikayetleriyle mayıs 2020 de kardiyoloji muayenesine gittim. Yapılan kan testleri, eko ve holter sonuçlarında kalbimin biraz hızlı olduğu ancak ritim bozukluğu olmadığı saptanıp haziran sonuna kadar yarım dideral kullanmam söylendi. Ancak son bir kaç aydır özellikle yemeklerden sonra kalp atışlarımı hissetmem çarpıntı gibi , istirahatteyken kalbimin vücudumu sallaması güçlü atması ( 60-80 aralığında olsa bile ), kalp atışlarımı farklı noktalardan hissetmem , göğsümden görünmesi şikayetlerim var. Atriyal fibrilasyon ritim bozukluğu başta olmak üzere herhangi bir risk problem var mıdır ? ( 19 yaş 1.82 boy 115 kilo) Teşekkürler...

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

Büyük ihtimalle önceki Dr'unuzun söylemiş olduğu durum geçerli. Ancak bu saydıklarınızı buradan bilebilme imkanım yok. İhtimal olarak kabul etmek lazım ancak buradan bilinemez. Bizzat başvurursanız detayıyla konuşur bakarız. Selamlar..

23 Ocak 2021 14:39
EA
Soru Sahibi

Hocam nabzıma elimle baktığımda düzenli hissediyorum efor sırasında problem yok belirtilerim de yok sadece güçlü vurduğunu belkide hissettiğim için öyle anlıyorum. Kafaya da taktığımı düşünüyorum. Kendi kendime anlama şansım var mıdır en yaygın belirtisi falan ?

24 Ocak 2021 09:25

Yok

26 Ocak 2021 14:26
Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan
Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan Kardiyoloji

Yazar toplam 5664 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Nefes darlığı ve göğüs ağrısı Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan
Perikardit myokardit Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan
Göğüs ortasında ağrı Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan
Orta dereceli mitral kapak yetersizliği Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan
Kalp yetmezliği Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan
Kardiyoloji İle İlgili Diğer Uzmanlar
Facebook Twitter Instagram Youtube