CY
Soru Sahibi
26 Temmuz 2021 01:42

Panik atak

Hocam selamlar bir sorum olacaktı da ben panik atak ve anksiyete hastasiyim ama ilaçlarımı içip tedavime başarılı bir şekilde devam ediyorum benim hayalimdeki meslek asker veya bekçilik bu senede bekçilik alımı olacakmış acaba benim şu anki durumum bekçi olmamı engellermi acaba? Sanırım bekçilikte silahla pek işimiz olmazmış..

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)

Merhaba Bu raporlar devlet hastanelerinde düzenlenmektedir. Direkt engel teşkil etmesinden ziyade sizin mevcut sağlık durumunuz, tedaviye verdiğiniz yanıt, tedavi süreci bu mesleği yapıp yapamayacağınızı belirler. Bu durum da sağlık kurulunda alınan ortak karara göre belirlenir.

26 Temmuz 2021 13:47
CY
Soru Sahibi

PANİK BOZUKLUK ÇEPİZODİK PAROKSİSMAL ANKSİYETEĞ Panik Bozukluk(F41.0) Saygıdeğer hocam benim psikiyatri tanım yukarıda ki gibidir mevcut sağlık durumum iyi kendime veyahut başkasına zarar verme,intihar girişim eylemleri yoktur .Tedaviye ise başarılı bir şekilde ilaçlarımı kullanarak devam ediyorum herhangi bi sıkıntım yok bu arada kullandığım ilaçlar Selectra 200 mg buspon 10mg reaxpin 5 mg Sizin görüşünüze göre anlattıklarım mesleği yapar mı?

27 Temmuz 2021 01:42

Yiğit bey Söylediğim gibi kullandığınız ilaçlar veya hastalığınızın adından ziyade mevcut muayenenize göre karar verilmektedir. Sağlık kurulu bu konuda yeni yönetmelik neyi istiyorsa ona göre değerlendirecektir

27 Temmuz 2021 13:19
Uzm. Dr. Nuran Şen
Uzm. Dr. Nuran Şen Psikiyatri

Yazar toplam 37 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
Cinsel yönelim Uzm. Dr. Nuran Şen
Ölüm korkusu Uzm. Dr. Nuran Şen
Ativan bağımlılığı Uzm. Dr. Nuran Şen
neden böyle oluyor? Uzm. Dr. Nuran Şen
Göz kararması Uzm. Dr. Nuran Şen
Psikiyatri İle İlgili Diğer Uzmanlar
Facebook Twitter Instagram Youtube