DN
Soru Sahibi
3 Kasım 2013 02:11

meme dokusu

doktor bey bende gerçek meme dokusu var ve tek tarafımda daha belirgin.bir çok kan testi,testis ve meme usg yapıldı birşey çıkmadı.ama elimi mememe koyduğumda yağ bezesine benzer ince uzun bir kitle elime geliyo fakat usg de doktorlar bundan bahsetmedi.bunun usg de çıkmama olasılığı varmı.östrojenim 50 civarı çıkıyor.bu yüzden doktorlarda birşey arıyor vücutta ve bende yüksek çıkmasından tedirgin oluyorum ama çıkmıyor bişe.zamanında stresten oluşan bir tek taraflı gerçek meme dokusu olabilirmi bu.ve bu elime gelen kitle ne olabilir?neden usgde çıkmıyo?bana ne önerirsiniz.

0
2 cevap
000 görüntülenme
Cevaplar (2)
Dr. Selman Murat
Dr. Selman Murat
Pratisyen Hekimlik

Ultrasonografide çıkması gereklidir, fibrotik kist olduğu için ele gelmesi gayet normaldir. Hormon bozuklukları, tiroid bezinin elindedir tiroid sintigrafisi çektirir sonucunu bana bildirirseniz size yardımcı olurum. Size iki tane de merhem vereceğim her gün bu merhemleri elinize gelen dokuya sürüp ovalayacaksınız: Tantum Jel ve hirodoid jel bu ikisini karıştırıp yedirene kadar ovalayın ve durumu bana bildirin: *** *** ** T3- T4 TSH testlerini de yaptırsanız daha sağlıklı olacaktır, geçmiş olsun

26 Kasım 2013 16:08
DN
Soru Sahibi

tiroidimden usg çektirmiştim doktor bey, sağ lob 23*17*44 sol lob 20*19*44 isthmus 3.9 mm kalınlıktadır. kistik nodül izlenmedi. t3 3.35 t4 1.02 ..bu testleri defalarca yaptırdım.testis usg batın usg hepsi yapıldı.bu jeli eczanedenmi alabilirim.doktoramı yazdırmalıyım.bu yağ bezesi gibi olan şeymi meme dokusu oluyo.çünkü usg de birşey çıkmıyor.tşk.

27 Kasım 2013 11:54
Dr. Selman Murat
Dr. Selman Murat
Pratisyen Hekimlik

Eczaneden de alabilirsiniz, sosyal güvenceniz varsa yazdırabilirsiniz. Sintigrafi en sağlamıdır, denerseniz göreceksiniz.

27 Kasım 2013 12:21
Dr. Selman Murat
Dr. Selman Murat Pratisyen Hekimlik

Yazar toplam 60 soru cevapladı.

Doktorun Cevapladığı Diğer Sorular
troid Dr. Selman Murat
Troid Dr. Selman Murat
ses kısıklığı Dr. Selman Murat
vitamin eksikliği Dr. Selman Murat
BEBEK KAN ŞEKERİ DEĞERİ Dr. Selman Murat
Pratisyen Hekimlik İle İlgili Diğer Uzmanlar
Dr. Yakup Onur Moran
Dr. Yakup Onur Moran Pratisyen Hekimlik
Dr. Zeynep Karabucak
Dr. Zeynep Karabucak Pratisyen Hekimlik
Dr. Mine Nur Zafer
Dr. Mine Nur Zafer Pratisyen Hekimlik
Dr. Asude Dündar
Dr. Asude Dündar Pratisyen Hekimlik
Dr. Muhammed Zahid Yıldırım
Dr. Muhammed Zahid Yıldırım Pratisyen Hekimlik
Facebook Twitter Instagram Youtube